ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 676
  • 719
  •   1
Отговори
# 555
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
По повод коментара на Катерина1...напълно реалистично са пресъздали Уистериа Лейн и нейните обитатели.
Въпросните персонажи ги представят в светлината на по-заможната средна класа.Брий със съпруг медик,покойник,а по-късно Орсън - зъболекар.Сюзън със съпруг адвокат,Линет със съпруг мениджър,Габи със съпруг бизнесмен.Мери Алис със съпруг предприемач(Пол Янг се занимаваше също с  негов бизнес) - все професии,от които се изкарват много пари.
Карат коли от ранга на Лексус(Брий) и Волво XC кросовъри (Сюзън и моя милост  Mr. Green ), ретро коли за колекционери(Том),живеят в големи къщи с големи дворове,ходят на голф,имат градинари(Солис) ...тоест категорично ни показват домакините като хора с определени финанси.
Напълно в реда на вижданията тук е,жената да не работи,щом мъжът прави парите.Ролята на жената,в този случай,е да поддържа голямата къщата,да отглежда и възпитава децата,да клюкарства с комшийките на чаша вино или следобеден фреш. Ако обаче има голямо желание да се развива професионално,ще направи собствен бизнес,в това,в което е добра(Брий),никой няма да я обвини,че е лакома за още пари.
Майк е водопроводчик.В България на подобни професии(електротехник,водопроводчик,дърводелец..) се гледа по несериозно,но тук говорим за специализирана работна ръка и също,ако имат достатъчно клиентела,се изкарват пари.За да практикуваш е и нужен лиценз,тоест не е като да си гледал баща ти как сменя крушки и да си последвал пътя му.
По закон в Америка,при развод,мъжът плаща издръжка както на детето,така и на бившата си съпруга,до момента,докато тя не се омъжи повторно.Сюзън с Карл или без него(получи в наследство стрийп бар),винаги е поддържала определен стандарт на живот,отделно факта,че Карл е отстъпил къщата при развода.
Скаво също са хора с финанси - собствена голяма къща в скъпчийска събърбиа,5/6(загубих им бройката вече) деца при само един работещ родител,намират финанси,за да инвестират в собствен бизнес,ретро колата на Том - красноречиви факти.
За Брий и семейство пък да не коментирам.Тя от всички е най-най.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 17:57 от Coquelicot*

# 556
Галактическа принцеса Като цяло мен ми се искаше да не е Орсън човека с писмата , а нещо по-изненадващо,но.. свърши вече.
Ох,и на мен така.Страхотноооо тъпо е това,че Орсън се оказа човека с бележките,ЗАЩОТО той от къде ще знае какво е писало в писмото на Мери Алис,че да го цитира,не по спомен ,а ЕДНО КЪМ ЕДНО! Това е огромен гаф на екипа,за който мисля,че няма да се поправят ! Защото чара на бележката беше в това,че цитатите са едно към едно,а не ЗАПЛАШИТЕЛНАТА бележка (всъщност и тя от части де) ... Някой какво мисли по въпроса?  Mr. Green

# 557
  • До морето
Е, ами тя за няколко години брак, може да му е споделила какво точно пише на бележката. В крайна сметка става дума за едно изречение, не е като да е цитирал "точно" някое дълго послание. Иначе и аз исках да е нещо по- засукано, даже си мислех, че може да е Зак.

# 558
Е, ами тя за няколко години брак, може да му е споделила какво точно пише на бележката. В крайна сметка става дума за едно изречение, не е като да е цитирал "точно" някое дълго послание. Иначе и аз исках да е нещо по- засукано, даже си мислех, че може да е Зак.
Всъщност става въпрос за три изречения,макар и кратки.А и е очевидно,че са едно към едно и е странно да напише същото.Разбира се,тя може да му е казала,но това не са го дали в сериала...  Mr. Green  А и едва ли Бри като го е прочела веднъж ще го е цитирала дословно на Орсън...  Rolling Eyes  Съжалявам,че така се впускам в остри размисли,ама ме грезе отвътре  Mr. Green та аз очаквах такова шоу около тая бележка,а тоооооооо  Tired

# 559
  • До морето
Вярно, че беше по- дълго " Знам какво направи. Гади ми се от теб. Ще те издам" - Нещо такова май беше newsm78 Оф, вече взех да ги забравям някои неща, те сигурно и сценаристите на това разчитат  Laughing

# 560
  • София
Майк е водопроводчик.В България на подобни професии(електротехник,водопроводчик,дърводелец..) се гледа по несериозно,но тук говорим за специализирана работна ръка и също,ако имат достатъчно клиентела,се изкарват пари.За да практикуваш е и нужен лиценз,тоест не е като да си гледал баща ти как сменя крушки и да си последвал пътя му.
Да, така е, за Англия също знам, че за водопроводчик специално, е доста платена и търсена професия. Приятел на мъжа ми мислеше да се прехвърля натам. Друг е въпросът, че те почти не ги дават на работните им места, освен Карлос може би, но то и не е това целта на сериала.

Аз предусещам, че нещо последните епизоди ще ни разочароват, нещо много пропуски има вече. Откъде Орсън знае къде е тялото, как пък точно отпечатък на Бри, последно Майк е пипал тялото, уж Катрин щеше да идва (не че я харесвам, много е мазна-мазна), Линет и Том бяха на погребението, а кой гледа малката?? Лий и Рой ги нямаше на погребението...
Скрит текст:
За годеницата на Андрю - струва ми се, че е доста по-възрастна от него и май прилича на Бри в лицето/чертите.
За какво им беше да убиват Майк, сега набързо ще трябва да претупат другите събития.

# 561
Нещо, което ми хрумна просто като вариант... Ако припишат убийството на Майк, а той е вече мъртъв... съпругите могат да отърват затвора.

# 562
  • София
е, да, но имат вече отпечатък на Бри. иначе на този вариант се надявахме май всички.

# 563
Май точно така ще стане.
Не може, да тикнат някоя от главните героини в затвора .Американците много обичат този сериал ,едвали ще ги разочароват...

# 564
http://www.whosay.com/EvaLongoria/photos/148006?code=BNr1Ck4 от профила на Ева Лонгория, нова снимка на нея и Фелисити от снимачната площадка. Посочила е Фелисити като "моят любим човек на планетата"

# 565
И още нещо интересно, публикувано в официалния профил на съпругите във ФБ http://popwatch.ew.com/2012/03/21/this-weeks-cover-desperate-housewives/

# 566
И още нещо интересно, публикувано в официалния профил на съпругите във ФБ http://popwatch.ew.com/2012/03/21/this-weeks-cover-desperate-housewives/
Много ще се радвам,ако някой преведе това,което се говори в статията  Rolling Eyes

# 567
Много ще се радвам,ако някой преведе това,което се говори в статията  Rolling Eyes
и аз!  baby_neutral

# 568
Много ще се радвам,ако някой преведе това,което се говори в статията  Rolling Eyes
и аз!  baby_neutral

Нямам мн време да прочета и преведа всичко, но се говори (четох през ред-два) за делото с актрисата, играеща Иди, за отношението на Майк към нея и героинята и, за любимите моменти на съпругите от сериала и т.н. Ако не ме изпревари някой, ще гледам по-късно да съм по-прецизна и подробна  Embarassed

# 569
И все пак не мислите ли, че би било редно щом се повдига обвинение с/у Бри и ако доказателствата са МНОГО с/у нея.. Карлос като мъж, да отиде и да си признае ?
Така, да напиша малко спойлери за следващия епизод. В бяло: Изглежда, че Сюзън ще разбере, че Майк е криел нещо от нея.. ще се притеснява, че и е изневерявал, но в последствие жената ще се окаже въпросната сестра на Майк, която е аутист или с някакво друго заболяване и ,за която никой не е знаел. Бри освен, че Андрю ще и доведе булка, ще си наеме и добър високоплатен адвокат, който да я защитава. Линет е решена да си върне Том, но явно ще удари на камък засега. На снимките от прес рилийза на епизода има снимка на Рене и Линет в кухнята на Линет, както и  на Линет в колата плачейки. Габи ще обяви на Карлос, че ще си търси работа. Доколкото разбирам ще започне като шопинг консултант. В следващия епизод май ще се появят и Боб и Лий.В ролята на адвоката на Бри ще е актьорът Скот Бакула.

Общи условия

Активация на акаунт