ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 627
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
  • София
В статията се говори за това, че сериалът е нашумял напоследък с процеса Н.Ш.срещу М.Ч. и с очаквания финал на 13.05. Процесът е бил скандален, например с това, че Чери е свидетелствал, че Николет е нарекла Тери Хачър "най-подлата жена в света". В списанието са публикувани много интервюта с актъори от сериала, като в статията има само някои цитати. Примерно актъорът играещ Том Скаво споделя за някаква много обсъждана корица на сп. Венити Феър, по време на снимките за коята атмосферата била много враждебна (не знам обаче за какво става въпрос ), а Марша Крос казва, че дълго време хората са смятали, че тя е "кучката" в шоуто,.Актъорът, играещ Майк казва, че е било забавно да играе с Николет и че процесът е бил глупост ( не точно тази дума, а лош избор или нещо такова); Фелисити признава, че толкова много й харесва да играе съпруга на Том, че е предложила да плати част от заплатата му, за да изкара той повече пари в последния сезон. Също така всяка от "съпругите" споделя любимият си момент  в шоуто - за Тери Х. това била сцената, когато била гола в храстите, за Ева Л. това било косенето на моравата с токчета, а също и моментите, в които са стояли в караваната й с Марша или Фелисити и просто са разговаряли за нещата от живота. 

Това е грубо и много набързо, приемам поправки Heart Eyes  Ето обаче отново се потвърждават моите подозрения, че Марша, Фелисити и Ева са много близки, но не и с Тери - и по снимките им във ФБ и Туитър я няма и с това последното изречение на Ева съвсем... А и с Николет са били в конфликт, има нещо гнило в Дания Whistling

# 571
  • София
 А ето това пише днес в един сайт, за който не мога да пусна линк (май го смятат за реклама) :

По време на делото, което актрисата от сериала "Отчаяни съпруги" Николет Шеридън заведе срещу продуцента Марк Чери, на бял свят лъснаха кирливите ризи на звездите от поредицата и скандалите помежду им.

От думите му излиза, че най-люто се изпокарали Николет Шеридън и Тери Хатчър, която играе ролята на Сюзън Мейър, пише bliasak.bg. Продуцентът разкрил, че свадите им не се разминавали само с обиди и закани, а на няколко пъти се наложило да ги разтървава, след като блондинката нарекла колежката си "най-злобната жена на света".

Отношенията на двете актриси толкова се влошили, че Марк Чери бил принуден да доведе психотерапевт на снимачната площадка, за да успокоява страстите между тях и останалите звезди в поредицата - Марша Крос, Фелисити Хъфман, Ева Лонгория и Дана Дилейни.

Продуцентът разкрил също така, че когато най-накрая уволнил Николет Шеридън, колежките й си отдъхнали с облекчение, а Фелисити Хъфман побързала да се нанесе в караваната на блондинката, която била декорирана наново
.

# 572
Сега се присетих... те като отидоха да местят тялото, не беше ли разровено там и липсваше тялото или как беше?  Embarassed
На мен по скоро ми беше интересно как така беше изворена дупка точно 1м. на 2м. Как така са разбрали и то с такава точност къде да копаят работниците на Бен. Как са разбрали, че има някакъв проблем. По онова време внушиха, че Бен има някаква голяма тайна подобна на тази на съпругите. Избра Майк да му помага когато разбра, че вече си е имал вземане-даване вече със закона. И го нае преди да му потрябва "помощта" му за оттърваване от трупа. Или трябва да очакваме неочакваното от Бен, или тия сценаристи нямат никаква идея за фабулата този сезон и стрелят в тъмното, пък каквото се получи.
И преди си беше мистерия за мен и сега си остава такава, факта че дупката втория път беше идеално изкопана като за гроб, сякаш някой е знаел точното местоположение на трупа и е търсил точно него да изрови.

# 573
Очаквам от финала да е нещо УАУ!!! Имат наистина доста пропуски последните серии и очаквам някак си да успеят да навържат добре нещата....

# 574
Изгледах последните три епизода накуп.Поплаках си за Майк.Беше ми любим сред съпрузите.Не знам защо но очаквах Сюзън да бъде по-съкрушена Rolling EyesЕдва след прочувствения разговор на стълбите разбрах кой ще бъде съседа,който ще умре CryНадявах се да е Джейн,но...,а какво по-дяволите правеше тя на погребението?!Дразни ме и с отношението и към Пени!В началото когато Том и Линет се разделиха очаквах,че той ще го преодолее по-трудно,а то какво стана....

# 575
Ох, за Джейн не ми се подхваща тема, толкова е противна като персонаж, а в началото нямаше такива изгледи сякаш ooooh!
Честно казано, съжалявам, че Линет й помогна, като се беше задавила - пролича си, че за стотна от секундата, дори и за повече, й мина през ума да я остави да се задуши Whistling

# 576
   Съгласна съм с Емили и на мен ми е странно да правят Линет отчаяната Mr. Green( сигурно заради заглавието). И пак се чудя и мая къде изчезна готиния фризьор? Сега пак да се борела за Том, ама вече се изтъркаха наистина, той Том като нищо скоро ще се сгоди за онази, а сценаристите пак мъчат и унижават Линет ooooh!

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 14:33 от mimkis@

# 577
Аз пък се чудя Габи нали я назначиха за някакъв отговорник в училището- в следващия епизод вече не стъпи там.......

# 578
Аз пък се чудя Габи нали я назначиха за някакъв отговорник в училището- в следващия епизод вече не стъпи там.......
И аз това се чудя...но май я назначиха,докато се оправи онази,която вкара в болницата...и тя взе,че за една седмица се оправи  Mr. Green

# 579
Аз пък току що намерих http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=303758&hit=1 -> това в замунда. И с бг аудио си е добре да го гледате.

# 580
Айде, исам нов епизод и субтитри!

# 581
С какво е по-различно това от втория епизод от 8ми сезон, който вече сме гледали?

# 582
С какво е по-различно това от втория епизод от 8ми сезон, който вече сме гледали?

Доколкото разбрах, е озвучен на бг  Peace

# 583
Ох, за Джейн не ми се подхваща тема, толкова е противна като персонаж, а в началото нямаше такива изгледи сякаш ooooh!
Честно казано, съжалявам, че Линет й помогна, като се беше задавила - пролича си, че за стотна от секундата, дори и за повече, й мина през ума да я остави да се задуши Whistling

В знак на благодарност Джейн да и остави Том Mr. GreenНе разбирам какво намира толкова в тази Джейн..Бил щастлив...,е сори ама не му личи да е щастлив.Том не разбра ли,че през целият им семеен живот точно той беше щастливия,въпреки всичките упреци на Линет.Посмях си на ретроспекцията където Том представи на Линет новата им къща.Точно като Линет бих реагирала и аз Mr. GreenНе и допадна самоволието на съпружието и.

# 584
За съжаление, Том олицетворява застаряващия мъж, изживяващ кризата на 50-те = "сетила се Мара да се побара", дет се вика...къде бля цял живот, та на тази възраст реши, че не си бил щастлив. Кой ти пра гащите и ти търпя магариите толкова години - не беше Джейн май Whistling Където отиде лоялността към половинката, към семейството...За ощо по-голямо съжаление, в живота се случва точно това. Само дето, почти никоя изоставена съпруга не е така обезпечена като Линет...

Общи условия

Активация на акаунт