ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 630
  • 719
  •   1
Отговори
# 525
  • До морето

Знаеш ли Coquelicot* , мислех да пропусна вметката за даскалиците и още няколко от елементарните ти изказвания, но вече прекали. Беше помолена, просто да отбелязваш като спойлер когато пишеш нещо за негледан епизод. Във всяка тема в Кино и телевизия има правило да се пише в бяло, преди да излязат субтитрите. Оттам нататък се смята, че може да се пише нормално. Спойлери чета, но сама си преценявам кои- едно е да чета спойлер "Май ще умре Майк", друго е спойлер "Финала на филма ще е...." примерно. Не знам защо ти е толкова трудно да го разбереш, пиши си каквото сметнеш за добре и каквото искаш, но уважаваай и другите, които пишат и четат тук и просто отбелязвай в червено, зелено или пембяно, за да предупреждаваш!

Наистина спирам дотук, защото мисля, че на средно интелигентен човек се казва по веднъж

# 526
  Не знам защо, но имам чувството, че Орсън има нещо общо със смъртта на Майк.
  Между другото не всички четат спойлерите. Аз например не ги чета.

# 527
Само не ми е ясно този отпечатък на Бри откъде се появи при толкова местене, разкопаване и прочие на тялото ?  Rolling Eyes

# 528
  • До морето
Само не ми е ясно този отпечатък на Бри откъде се появи при толкова местене, разкопаване и прочие на тялото ?  Rolling Eyes

И на мен това ми направи впечатление - някак си много скалъпено беше това. Наистина много ги претупват някои неща!

Само да кажа, че преди малко засякох Колеги Гадняри по Фокс лаиф и забелязах, че Джейн (на Том лИбовницата) играе главната роля  там. Пак е същата кобра  Laughing и там играе злобарка, само че е по-младичка и по- слабичка!

# 529
Момичета,и аз днес ще се включа след работа да изгледам новия епизод

# 530
Аз прегледах старите епизоди, за да видя дали Бен казва на Бри къде е заровено тялото....но НЕ!!! Никой не разбира! Обаче попаднах на нещо, което бях забравила! Когато Бри разбира къде ще строи Бен, с момичетата отиват да изровят тялото и да го преместят, но когато отидоха в гората имаше мъж с фенер и те бягаха от него....така и не се разбра кой е този мъж! Стори ми се, че е със светла коса....но нямам идея кой може да е! Може да има нещо общо с нещата и да се появи от някъде.... newsm78

# 531
Аз прегледах старите епизоди, за да видя дали Бен казва на Бри къде е заровено тялото....но НЕ!!! Никой не разбира! Обаче попаднах на нещо, което бях забравила! Когато Бри разбира къде ще строи Бен, с момичетата отиват да изровят тялото и да го преместят, но когато отидоха в гората имаше мъж с фенер и те бягаха от него....така и не се разбра кой е този мъж! Стори ми се, че е със светла коса....но нямам идея кой може да е! Може да има нещо общо с нещата и да се появи от някъде.... newsm78

Амии, Whistling мъжът може и да е просто охрана Wink

# 532
кой се вижда на огледалото това май съм го изтървала newsm78

# 533
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
И аз си мислех, че може мъжът са е бил пазач, все пак имаше фенрече.  Peace

# 534
Само не ми е ясно този отпечатък на Бри откъде се появи при толкова местене, разкопаване и прочие на тялото ?  Rolling Eyes

Само да кажа, че преди малко засякох Колеги Гадняри по Фокс лаиф и забелязах, че Джейн (на Том лИбовницата) играе главната роля  там. Пак е същата кобра  Laughing и там играе злобарка, само че е по-младичка и по- слабичка!
Az ot koga se 4udq ot kade mi e poznata  Laughing

# 535
кой се вижда на огледалото това май съм го изтървала newsm78

Ами предполага се, че е мъжът който държи микрофона Simple Smile

# 536
Сега се присетих... те като отидоха да местят тялото, не беше ли разровено там и липсваше тялото или как беше?  Embarassed

# 537
Сега се присетих... те като отидоха да местят тялото, не беше ли разровено там и липсваше тялото или как беше?  Embarassed
Да, като отидаха да го преместят вече беше изровено и го нямаше....
Уф, нямам търпение да стана понеделник за следващата серия.....

# 538
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Да, така беше.  Grinning  Бен го беше намерил и след това го циментираха.   Wink

# 539
  • До морето
А този човек с фенерчето не може ли да е бил Орсън?

Общи условия

Активация на акаунт