ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 606
  • 719
  •   1
Отговори
# 585
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Напълно вярно, Стефи.   bouquet

# 586
Добро утроо! Разглеждам си из каталога в замунда тази сутрин и какво намирам... http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=304747&hit=1 -> Айде на новата серияя...  Simple Smile

# 587
Desperate Housewives 8x19 Promo | "With So Little to Be Sure Of" | [HD].

# 588
  • Lost in a fairytale ...
Струва ми се, че ще е готин този епизод. Особено сцената с Джейн и Линет  Mr. Green

# 589
Новият епизод кърти !!!
Много силен, много интересен, но...Бен е б*си лайното Sick

# 590
Аз не изгледах целия епизод - само първите 30 мин, докато се приготвях за работа,
Скрит текст:
но на мен пък ми се стори по-обикновен, отколкото очаквах. Нищо съществено не се случи, не мислех, че ще е така в края на сезона. Това с Бен сигурно е било в последните 10 мин, тъй като иначе не разбирам защо така те е подразнил, Stef. Ако можеш сподели, че ми стана интересно  Wink

# 591
Да, да, точно последните 2 минути стана!
Скрит текст:
Явно мръсникът долен се е договорил с полицията и след като Бри му е обади, за да му благодари (нали я подлъгаха, че намереното тяло е мъртво от поне 8 месеца и тя се успокои, че Бен е покрил историята добре инамереното тяло не е на Алехандро), се оказа, че телефонът се подслушва от полицията и дефакто имат вече самопризнания от нея Sick

# 592
В бяло: Не съм убедена, че Бен се е договорил с полицията, или поне никъде не дават такова нещо. По-скоро на база отпечатъка са взели от съдия разрешение да я подслушват. Ама и тя как може за такова нещо да говори по телефона !  Sick Мисля, че инициативата е на онзи полицай приятел на Чък , който иска да я пипне. Иначе като цяло и според мен епизодът беше слаб. Като за няколко епизода преди финала не ми оправда очакванията. Очаквах нещо по-така.. А то сцени с Габи и шопинг, които не са нищо ново. Иначе ще ми е интересно да видя развитието и с новата работа. Много мъчно ми стана за Сюзън и MJ. Горкият малчуган, горката Сюзън...интересно ми е и там да видя какво ще стане. Иначе Том и  Линет искам да се съберат. Наистина са един за друг, въпреки всичките си недостатъци. Някакви спойлери за следващия епизод?

# 593
Айде на новата серия  Party
Аз, за съжаление, ще мога чак довечера да го гледам, но от промото ми се струва, че ще е забавно. Бри, дори и като я задържат с белезници, си остава достойна.
А Линет е време да хване за косите тази, новата на Том. Крайно противна ми е, и нагла. Още от рождения ден на Пени ми опротивя страшно, как се опита само да се направи на добра майка. За мен е супер нетактично, все пак от раздялата не е минало много време.
Все пак разсъждавам от гледна точка на майка и "отчаяна" съпруга, ако бях любовница и бъдеща мащеха, може би друго щеше да е  Laughing

# 594
Благодарение на новият ми акаунт в замунда,видях че са пуснали вече субтитри   bouquet
http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=81250

# 595
Субтитрите са за одобрение все още и не могат да се отворят! Аз поне не мога да ги отворя! а епизода на мен мнооооооооооооого ми хареса!!!!
Скрит текст:
Много се посмях на Рене и Бен с пръстена... Дали Бен е съдействал на полицията....Не мисля, че ще си сложи таралеж в гащите...Тъкмо се оправиха нещата с Рене, лихваря е задържан...Дано не се окаже, че той е предал Бри!!! Радвам се за Том и Линет....Том май започва да се осъзнава, когато Джейн се разправяше с изгорената му ръка....Ако не се беше запалил, с Линет щяха да се целунат!!!   loveuuu А  за Сюзън и Ем Джей ми стана много мъчно....там доста си поплаках, когато хвърляха онези буркани по стената! Горките, дано сценаристите да ги ощасливят с нещо!!!
А за Габи и Карлос....там не ми е интересно....нещата при тях са все едни и същи!!!

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 15:29 от tessy_13

# 596
  • Ню Йорк
Благодарение на новият ми акаунт в замунда,видях че са пуснали вече субтитри   bouquet
http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=81250

Остава и някой да направи тайминга на субтитрите Wink

# 597
Всъщност, прави сте, че никъде в прав текст не се казва, че
Скрит текст:
Бен съдейства на полицаите
, просто аз подпалих само като видях какво става Joy

# 598
И аз имам много лошо предчуствие що за човещ ще се окаже Бен. Пък тая Джейн от серия на серия ми става по-противна....

# 599
Довечера пускам новата серия.  Crazy
Изгледах и предната, но няма какво да кажа - всичко беше написано. Peace

Общи условия

Активация на акаунт