ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 600
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
Довечера ще гледам серията.
А относно това,че Мери Алис е била в кома,тези дни изгледах 1вите 3 серии на 1ви сезон,нали дават погребението и т.н.....

Ако наистина е сънувала всичките сезони, може би е сънувала и погребението си  Shocked Thinking
Да,така е...Ама наистина ще е уникално тъпо 8 сезона сън... Joy

# 631
И на мен вече ми допада идеята със съня... Толкова убити имаше, толкова нещастие, толкова промени, а сега и това с Бри...

# 632
Момичета, няма ли субтитри? Назад мернах едни, но вече ги няма...

# 633
В Турция снимат местния вариант на "Отчаяни съпруги"Сюжетът е същия,но случките и някои герои са променени.Например градинарят Джон е представен като ИТ специалист,влюбен е в Габи,но тя не изневерява на Карлос.Сюзън не е учителка,а шивачка.Майк е ел.техник...

От ляво на дясно-в ролите на Сюзън,Брий,Линет,Иди,Габи.

# 634
  • София
Момичета, няма ли субтитри? Назад мернах едни, но вече ги няма...
Има читави в DMCA-removal-from-Google

# 635
  • Обетованата земя
Има ли някой със същия проблем като мен? От 16ти епизод насам, от Замунда с Флашгет не ми се теглят епизодите-дава ми грешка.  Crossing Arms Пробвах всички версии на Флашгет-не става. 15ти и назад си ги тегли без проблем, както и всякакви други филми.  newsm78 Вие какви програми за download ползвате?

# 636
  • Ню Йорк
В Турция снимат местния вариант на "Отчаяни съпруги"Сюжетът е същия,но случките и някои герои са променени.Например градинарят Джон е представен като ИТ специалист,влюбен е в Габи,но тя не изневерява на Карлос.Сюзън не е учителка,а шивачка.Майк е ел.техник...

Само 2 думи: О, Боже!

# 637
Уникална глупост бих казал. Най-малкото първата поне трябваше да е Габи, а не тази последната.

# 638
  • София
Само една дума: Ужас! Laughing

# 639
Има ли някой със същия проблем като мен? От 16ти епизод насам, от Замунда с Флашгет не ми се теглят епизодите-дава ми грешка.  Crossing Arms Пробвах всички версии на Флашгет-не става. 15ти и назад си ги тегли без проблем, както и всякакви други филми.  newsm78 Вие какви програми за download ползвате?
http://www.utorrent.com/returning-visitor

# 640

Гавра...чара на сериала е в това с неговите случки,а понеже турците не толерират по-еротичните сцени само да знаете каква глупост направиха със сцената на Сюзън и Майк,където тя се заключи гола  Tired  Беше по халат и вече ми се прави на уплашена,че е заключена "гола" ....голяма простотия.... но нека турците му се радват,друго няма да видят  Mr. Green

# 641
Оле,това 1вата от ляво на дясно Инджи-то ли е  Laughing
Иначе изгледах епизода...много ми хареса,наистина се надявам да се съберат Линет и Том.С Габи искрено се забавлявах.А за моя любимец Ем Джей и Сюзън ми стана супер тъжно.Брий много тъпо я прецакаха.

# 642
И аз.

Интересно ми е дали Бри ако стигне до съд и т.н., другите ще я защитят? Особено извисеният вече Карлос...тя никого не е убила и всички съпруги на куп имат вина.

# 643
  • София

А коя е червенокоса?  Laughing Laughing

# 644
Това горното малко като "Женени с деца в България"  Laughing

След убийството на Майк, колко епизода излязоха, защото последните 10-15 дни съм затрупана с работа и хич не следя нито тема, нито сериал?

Благодаря предварително.   bouquet Връщам се да ви чета поне 10 страници назад!  Party

Общи условия

Активация на акаунт