Първи срок минах аз, ах колко ми е лесно в ПЪРВИ клас - 2011/2012г.

• 53 992
  • 753
  •   1
Отговори
# 285

Прави ми впечатление и начина, по който пише. На две страници има четири вида почерк.
Графологията има връзка и с психологията, не знам как да тълкувам всичко това.

При нас всяка дума е с различен почерк LaughingТе още се учат да пишат и според мен е нормално да пишат различно .Предполагам,че е още рано да се говори за графология и психология.

# 286
И според мен Simple Smile
Зависи и от наклона на тетрадката:-). Те спират преди всяка следваща дума (почти).

# 287
  • София
Браво на старателните ни деца, явно всички са приготвили изненади за мама!
Ето какво бяха направили нашите първокласници, поне част от изненадата:
http://prikachi.com/images.php?images/6/4502006Q.jpg
А това е моето момиче в час:
http://prikachi.com/images.php?images/7/4502007q.jpg

# 288
  • Варна
Валенце, ученичката ти е прекрасна и старателна! Чудесна е!

А изненадата на Роситоо много ме разчувства - много хубаво и още по-красиво съчинение е написало детето ти!

И за двете ученички   bouquet   bouquet

# 289
Здравейте и ние имахме доста изненади,рисунка,грамота за най добрата мама,една гипсова купичка мъничка,оцветена от тях и на лист хартия направени ваза с цветя от гланцово блокче и салфетка,отделно пяха песнички и казваха кратки стихчета,но най ме развълнува това което направи на втири Март,намерил сам две песнички във Вбохса за мама,свалил ги в любими и ме привика на компютера и ми ги пусна още на втори та да не забравел.

# 290
  • София
извинявам се много, имам една огромна молба - ако някой учи по Буквара на издателство Даниела Убенова - един оранжав с три деца отпред, дали може да ми снима 88-ма страница, че имаме за домашно да я препишем, а синковеца я е изгубил  ooooh!

букварът е този

# 291
  • София
Относно различния почерк на първокласника-преди НГ една девойка(дъщеря на моя приятелка)
беше се изхитрила да кара момчето до нея да пише и в нейната тетрадка(работа в клас).
Докато не бяха разкрити от госпожата JoyМежду другото той я харесвал и затова пишел .

# 292
  • България

ето 88 стр Hug
момичета благодаря ви за милите думи

# 293
  • Пловдив
Момичета, помагайте. Дайте идеи какво да подаря на госпожите за празника на буквите?

П.п  - ние не сме по този буквар.

# 294
Момичета, помагайте. Дайте идеи какво да подаря на госпожите за празника на буквите?

Какъв е този празник на буквите?Нещо от училището ли ?

# 295
  • София
Мисля, че за празника на буквите най-удачен подарък е книга (или гифт сертификат за такава)! Wink

# 296
  • София
rositoooo, благодаря ти, страхотна си  Hug Hug Hug Hug Hug

# 297
  • Варна

Децата правят тържество, след като са научили (взели) цялата азбука. Чао Буквар, здравей Читанка  Mr. Green

# 298

Децата правят тържество, след като са научили (взели) цялата азбука. Чао Буквар, здравей Читанка  Mr. Green

Ние си нямаме такъв празник. CryНа нас само ни казаха да си носим читанката в понеделник.

# 299
  • Пловдив
alexina, сигурно празника ви ще е по-късно. В повечето училища в нашия град са в края на месеца, предполагам, че всички празници ще минат преди пролетната ваканция. Аз още имам спомени от моето лично тържество в далечната 1985 г.

Все още умувам за подаръка, трудно ми е да избера...

Общи условия

Активация на акаунт