Първи срок минах аз, ах колко ми е лесно в ПЪРВИ клас - 2011/2012г.

• 54 393
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Ох, какъв празник на буквите? Буквите ги знае но с  четенето е много назад . В петък чели в училище приказка и е едно от лошо представилите се деца. За разказването грешка няма, разказва без проблеми.
Всички ли деца четат вече гладко, без запъване и без сричане?
Уроците от буквара ги чете без проблеми, даже наизуст  знае, тези които ги е чела вече.С непознатите текстове се затруднява. В петък пак ще имат четене на приказки и дано по - добре се представи тогава.
Много сложни ми се виждат задачите от ВМС!!!

# 316
  • София
И моят не чете гладко. Особено по-сложните думи и тези със струпани съгласни. А и като сложи ударението другаде, почва да се чуди какво значи  Mr. Green
Всеки ден четат в училище, той си носи и допълнително някоя книжка, за да има какво да чете след като си напише домашните....
Пуснали са съобщение за Аз и буквите, на 27.03, вторник. За Аз и числата бяхме болни, дано сега всичко да е добре.
Нашите госпожи заслужават много. Аз съм много доволна и от двете.
Сега почва пак треска да ме тресе с малката, но вече имаме предимство в училището  Mr. Green

# 317
  • Варна
Моя не чете гладко,но и не срича де.Как да кажа,едно такова насечено. Mr. GreenАма бързо де.Сега го карам като види точка,запетая или някакъв знак да прави мъничка пауза,че звучи като латерна. Crazy

# 318
И аз съм доволна от госпожите много . Но ще трябва и много четене в къщи .

# 319
Моя не чете гладко,но и не срича де.Как да кажа,едно такова насечено. Mr. GreenАма бързо де.Сега го карам като види точка,запетая или някакъв знак да прави мъничка пауза,че звучи като латерна. Crazy
Ох, и ние така.Не много бързо ,но насечено .И аз го карам да си поема въздух на точките.

# 320
Моя получи книжка един от подаръците за рождения му ден.Том Сойер,големичка е,но вече два дни чете,беше решил по една страничка на ден,че се изморява все пак,но днес прочете една страница и половина,защото му е интересна,не срича,но и гладко не чете,когато започне да чете гладко ще го уча за точките и запетаите.Нашите нищо не казват за празник на буквите.

# 321
Нашият празник на буквите ще е в края на месеца.
За четенето, чете но не много добре. Но вече не срича. За паузите - също чете като латерна и аз го карам да си поеме дъх на точките, че да му се разбира.

# 322
Как вървят клубовете по проекта при вас?
В една друга тема прочетох една невероятна безсмислица. И някой вярва в нея, или предпочита да си вярва.  ooooh!
Затова се включвам да ви питам.
При моите деца е повече от добре. Да благодаря на госпожите.   bouquet

# 323
Моя ходи на плуване "млади приятели на водата"нещо подобно в Събота,което пак е към тези клубове,това което ми е неприятно за мен,че е в Събота иначе е добре децата плуват безплатно,в нашето училище има още забавна математика, здравословен живот и още нещо,както и плуването,за сега не съм чула оплаквания.Това е което мога да кажа.

# 324
  • В светлината на слънцето
При Теди математиката от въпросния проект си върви, та чак пушек се рвдига. Всяка седмица имат два пъти, по астрономически час и половина всеки път, общо 180 минути седмично. Отделно на второкласниците не достигнала бройката за клубния им проект - танци, та допълниха с няколко деца от първи клас, между които естествено и наша милост. Но дочух нещо, че май още не били превели европейските пари за проектите и учителите навсякъде карат на мускули и ентусиазъм. Thinking

# 325
  • България
при нас празника на буквите ще бъде на 2.04
има доста думички още да учи
взехме че се разболяхме още в събота
стана с кашлица и така до днес
давам хомеопатия и се надявам силно да се разминем с аб
чете изцяло гладко,дори преди малко ми прочете приказка
на буквата я са
спокойна нощ момичета

# 326
  • Пловдив
Запис!

# 327
  • София
Къде са задачите от това състезание, за което говорите? Иска ми се да ги принтна и да ги дам на госпожицата да ги реши довечера. Т.е. да се опита да ги реши.  Laughing

# 328
Къде са задачите от това състезание, за което говорите? Иска ми се да ги принтна и да ги дам на госпожицата да ги реши довечера. Т.е. да се опита да ги реши.  Laughing
За ВМС -то ли питаш.
Ето:
http://math-bg.com/?page_id=3233
За 2011:
http://math-bg.com/?page_id=233
Да кажеш после, какво е станало.

# 329
  • София
 Hug
Точно за това!
Ще кажа, довечера съм на родителска среща, но като се върна ще я инсталирам пред листите и утре ще докладвам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт