Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Лека, Миме!  Hug
Лека нощ и от мен, дами  reverance
За мен беше удоволствие да се върна в хубавите стари времена, когато си бъбрехме и забавлявахме като днес.  Hug
Я, Едичка откога се прави, че спи, ама я разбирам. В това положение и аз нямаше да мигна!  hahaha hahaha hahaha

# 241
  • Варна

Той вече спи... Sleeping Лека нощ! Hug smile3531

# 242
Добро утро! Hug Hug Hug
Хубав ден,наситен само с положителни емоции ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 243
  • Русе
Добро утро, дами и господине! Hug Hug Hug
Първото кафе е сервирано, заповядайте на масата! Party
То е в пакет с пожеланията ми за хубав ден и прекрасно настроение!  love001
За всички желаещи има и цветенце, поднесено от Хубавелко! Grinning

Ама така се забавлявах да ви чета в ранни зори! newsm47 Взривна смес сте, ей! newsm62
Мария72, честито / предварително/ и приятно изкарване с Пловдивската група! newsm44

# 244
# 245
Добро утро дружина. Hug Heart Eyes Вени,Наде пак ме изпреварихте с кафенцето . Hugкакво да се прави като съм си голяма поспалана . JoyХубав и лек ден дами . Hug Heart Eyes

# 246
Добро утро  Hug

Венче за добро настроение  Laughing

Боси крачета за безгрижие и радост  Laughing

И една причина да се радвам на този сняг...който иначе обичам,ама вече прекалява  Laughing

# 247
Добро утро, Незабравими! Heart Eyes
Купона снощи се е вихрил, както само Вие си знаете! smile3521 newsm47

Успешен ден, с много усмивки! Hug

# 248
  • Русе
Добро утро, Незабравими! Heart Eyes
Купона снощи се е вихрил, както само Вие си знаете! smile3521 newsm47

Успешен ден, с много усмивки! Hug

Май това ще гледам днес... smile3506 newsm44

# 249
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Времето за кафенце мина, ама ако ви е пригладняло да хапнем по една царевичка на топличко, че аман от тая зима и ринене на сняг!  ooooh!

Успешен ден!  Hug

# 250
  • Русе

.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 18:06 от winona

# 251
  • София
Здравейте,..........(Вие си знаете). Ама тая мартеница от Вени много хубава и идейна ми се вижда. Що не почнем производство на мартеници модел "Еда и Харун"? Тя с къса червена рокля, той с бяла риза до кръста (надолу ще помислим как да е). И можем да продаваме едновременно мартениците със стихосбирките. Значи на 1 март купуваш мартеница, получаваш като безплатен подарък стихосбирка, а през останалото време от годината - обратното. Чао засега.

# 252
  • Русе

Предпочитам да си ги гледам в тези цветове... Party Party Party

# 253
Здравейте момичета и момче,

вчера беше голяма веселба в темата!Ами казвам ви аз  Naughty Naughty Naughty Naughty,че е друго,като се влее свежа кръв!!!Еееее Бобоянка  беше  натрупала много неизвинени отсъствия , които обаче и се извиняват /до едно/заради активността проявена във вчерашния ден!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 254
winonanewsm10, но в другите теми, които чета, се пускат по-малки картинки, а тук са.....огромни  smile3506. Мислех, че ще е удачно да споделя как можете да си ги намалите  newsm10
Ще се радвам, ако има превод на 74-ти епизод  Peace
Чочи, добре дошла  welcome
Благодаря ти за съвета, мила, ама ние тоя урок го минахме с пляскане през ръчичките от Админа. Peace А иначе, ако ни питаш, щяхме билбордове да постваме, ама пусто не дават.  ooooh!
Сори, ако те дразни!  Hug
Не се дразня  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт