Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Какво те учудва?  Wink
Просто предлагам начин за намаляване на снимките  Wink
Да попитам-ще има ли превод на 74-ти епизод?

Извинявай, но би ли ми посочила поне една снимка в тази тема, която да не отговаря на допустимите размери!  newsm12
А и от известно време насам, колкото и голяма да е снимката, при публикуването, тя се мащабира автоматично!  Peace Peace Peace
И възможно ли е когато питаш за превод на 74-и епизод, да не ми вадиш очите с въпроса си????? #Crazy
Имай малко търпение, когато сме готови- ще го публикувам тук!  Peace
Все пак всеки от нас си има ангажименти! Crossing Arms
П.С. Момичета, извинете ме за грубия тон!
Hug Hug Hug
Хубаво, де-както и да е!  Wink
Не съм искала да ти навирам въпроса си за превода в очите-хал хабер си нямам на какъв период превеждате и публикувате епизодите. Както и да е-вече само ще следя темата за нови епизоди без да ви вадя очите с мненията и въпросите си  Crossing Arms

# 257
  • Русе

Не съм искала да ти навирам въпроса си за превода в очите-хал хабер си нямам на какъв период превеждате и публикувате епизодите. Както и да е-вече само ще следя темата за нови епизоди без да ви вадя очите с мненията и въпросите си  Crossing Arms
Чочиии, не се сърди! Peace
Момичетата работят, имат семейства, свободното време е кът... Един епизод е 90 мин., знаеш, превежда се не само буквално, а и по смисъл( трудна работа, Божеееееее!). После да се сложат субтитрите...не става бързо.
Имай търпение! Ще стане! newsm03

# 258
Чочиии, не се сърди! Peace
Момичетата работят, имат семейства, свободното време е кът... Един епизод е 90 мин., знаеш, превежда се не само буквално, а и по смисъл( трудна работа, Божеееееее!). После да се сложат субтитрите...не става бързо.
Имай търпение! Ще стане! newsm03
На мен това ми е пределно ясно и винаги съм се съобразявала с преводачите /следя още 3-4 сериала и търпеливо изчаквам преводачите да си свършат работата/  Peace
Но, начина, по който ivva ми се сопна, ме подразни.... Crossing Arms
Ако знаех турски, щеше да е по-друго....

# 259
Не се сърдете ,но и на мен ми направи впечтление,че в началото на темата има серийте,но като кликнеш се отварят донякъде преведени и после..))) има до 90 но не са преведени,това значи че ги няма преведени все още,нали така  newsm78 Не ми се нахвърляйте,само питам,ако иска някой да отговори,ако не здраве да е..))))Питам защото знам че серияла отдавна е свършил в Турция..)))Ето и един пролетен букет   bouquet от мен за преводачките и БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА!

# 260
  • Русе
Не се сърдете ,но и на мен ми направи впечтление,че в началото на темата има серийте,но като кликнеш се отварят донякъде преведени и после..))) има до 90 но не са преведени,това значи че ги няма преведени все още,нали така  newsm78 Не ми се нахвърляйте,само питам,ако иска някой да отговори,ако не здраве да е..))))Питам защото знам че серияла отдавна е свършил в Турция..)))Ето и един пролетен букет   bouquet от мен за преводачките и БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА!
Има частични преводи на диалози на стр.1, в Архива на темите...на 1-ва стр. на всяка тема ,изписана до 29.06.м.г. Ще ти е трудно да се връщаш, да се ровиш...но не е невъзможно. Ако не ти се чака, пробвай! newsm10

# 261
  • София
Момичета, Чочии, моля ви не се хващайте за думата. И на нас много ни се иска редовно да публикуваме преводите. Тази седмица ни се струпаха малко повече лични и служебни ангажименти и става по-бавно. Само ей така за сведение - преводът на 74-ти епизод е 11 страници ситно изписан текст, в момента го редактираме и едва тогава ще може да се поставят субтитрите.
Както много пъти съм писала - за мен е удоволствие да превеждам - за вас и заради това че харесвам турския език. Уча се на нови и нови неща и освен това имам щастието да си партнирам с Леман и Ива. И все пак - ние наистина правим преводите и субтитрите в свободното си време, но не сме се отказали да ви радваме и занапред. Редовно следим темата и виждаме запитванията, не е необходимо да се повтарят или подчертават. Знаете ли, че един много често срещан кратичък диалог в турските сериали е следният:
- Сега какво ще правим?/Сега какво ще стане?
- Ще чакаме!/Трябва ни само още малко време!

(припомнете си колко пъти само тези реплики са разменени между любимите главни герои в "Незабравима")

На питането на llullu - да няма цялостни преводи - миналата година по време на излъчването сме публикували преводи в темите в текстов вид. winona благодаря за поясненията.

А, и аз да си кажа - с удоволствие ще се присъединя към срещата през май, стига любезните организаторки навреме да напомнят.

Поздрави и най-сърдечни пожелания от мен  за всички вас фенове на незабравима (... тук  си допълнете по избор ...)

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 20:45 от milena d

# 262
  • Варна
Здравейте, мили дами и господине!  lovekiss
Цяла вечност не бяхме се забавлявали така, както снощи и както в доброто старо време, докато вървеше "Незабравима" или го очаквахме! Tada По- честичко трябва да се събираме обичайните заподозрени и купона би могъл да става всяка вечер! thumbsup И без друго вече ни се изчака чакалото за новини за нашите хора- йок, та йок! smile3516 Ако така продължават да се спотайват и да игнорират феновете си, скоро чакащите ще останем неколцина с тенденция към максимално намаляване!   byeuu
Но сериала все още ме вдъхновява и като прочета някой от шедьоврите на Бганио и аз си въобразявам, че мога да пиша и ето какво сътворих Hug

Двама

Великата божия идея
беше да срещне него и нея...
Него- зрелия улегнал мъж
с палавото момиче в оня дъжд...

Любов красива и чутовна
срещу предразсъдъци и злост,
в действителността лъжовна
между две сърца създаде мост...

Свърза любовта голяма
две души от разни светове...
Превърнаха я в драма
тежки изпитания и врагове...

Но със сила и чистота
красивата любов спаси света-
оня, дето е само за двама,
Той и Тя по пътя към храма!...

# 263
milena d,winona  Hug

# 264
  • Варна
Нашата тема винаги е била уникална по много причини newsm10- събра ни един уникален сериал с още по- уникални актьори в главните роли, с уникална химия помежду им. thumbsup Направиха уникално превъплъщение на уникални герои, няма други такива! Naughty Създадоха уникална магия, която ни омагьоса тотално и за дълго, да не кажа завинаги! Two Hearts
Събрахме се уникална компания от уникални хора- интелигентни, забавни, оригинални, весели и ведри, с уникално чувство за хумор, създадоха се уникални приятелства! 9 месеца след края на сериала, въпреки тоталната липса на новини за нашите любими актьори, ние сме тук всеки ден и нощ- чакаме, говорим си, споделяме, забавляваме се, надяваме се... moresmile
Уникални са и нашите прекрасни момичета- преводачки- в момент, когато почнем да се отчайваме от липсата на информация и хоп- те ни изненадват по възможно най- приятния начин с нова преведена серия и така интереса към сериала не стихва! От сърце им благодаря за което!    bouquet  bouquet  bouquet...  
Имаме си и уникални таланти bowuu- стихотворци- в никоя друга тема няма толкова написани стихове, вдъхновени от самата история, любовта и общочовешките проблеми по принцип- това наистина прави темата ни уникална! Ееее, разуникалничих се и аз... fiuuuuuu
п.п. По едно време си имахме дори един уникум, дето бая ни лазеше по нервите  Laughing

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 21:10 от danidorina

# 265
И тъй като не съм от ранобудните, да поднеса и аз веднъж кафето.
Бъдете здрави.

# 266
И тъй като не съм от ранобудните, да поднеса и аз веднъж кафето.
Бъдете здрави.

Хей момичееееее....., какви са тези вечерни кафета!
Днес е сряда , но одавна вече не будуваме по цели нощи, чакайки епизодите в ефир!!!!
Но...... понеже кафето е тематично , т.е. първомартенско - ще си пиинем!Благодаря ти!!

# 267
Днес е сряда , но одавна вече не будуваме по цели нощи, чакайки епизодите в ефир!!!!
Но...... понеже кафето е тематично , т.е. първомартенско - ще си пиинем!Благодаря ти!!

[/quote]

Понеже е тематично поръчно е, да е топло до сутринта.

# 268
Ехо .....ей ме на и мен . Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Дани поздравления за поредния ти незабравим шедьовър. newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

# 269

Понеже е тематично поръчно е, да е топло до сутринта.
[/quote]
А това е вече друго!!!

Общи условия

Активация на акаунт