Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро, Незабравими! Hug Hug Hug

Честита Баба Марта!Бъдете живи и здрави, бели и червени, весели и засмени!

# 286
Тази сутрин едно кафе и от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И въпреки, че навън с този сняг, картинката е като предколеда ooooh!, а не първомартенска Laughing, много настроение и усмивки, ви желая! Hug Hug Hug

# 287
  • Русе

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! newsm03

Ха сега...Добро утро и от мен! Hug Hug Hug
Сигурна съм, че денят ви ще е приятно-емоционален! Особено ако започва с кафе! smile3525
Дани, 10-ка с новото стихче "Двама"! newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Милена_д, радвам се да те видя на линия! Hug За срещата- споко Stop, ще напомняме периодично! smile3521

...........
Аз докато си пиша, Ради ме изпреварила с кафето! Grinning Нищо, от много глава не боли!

# 288
  • Русе
http://www.facebook.com/photo.php?v=307085696019071&set=vb.1 … ype=2&theater

/ А, сега да ви видя - да си припомните безконечните ни спорове кой обичаше повече .../- цитат на Бобо

Ама, Бобо! Ти да ни взривиш ли искаш? newsm62

# 289
Добро утро! Hug Hug Hug
Честита Баба Марта!Да сте живи и здрави, весели и засмени!

Хубав ден ,с много усмивки и добро настроение! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 290

Честита Баба Марта,приятели  Hug Hug Hug

Желая ви успешен и усмихнат ден!

# 291
Честита Баба Марта, мили Незабравимки!

# 292
Добро утро мили, сладки незабравими,моите адмирации за всички Вас, вие си знаете, имена не пиша защото то е талант до талант - малко закуска и кафе от мен в този студен първомартенски ден ....
В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват. Късметлиите не влизат в сметката - те живеят ден за ден. Бъди най-големият късметлия!
- ОБИЧАМ ВИ! с удоволствие ви чета, препрочитам обстойно и достойно, когато не мога да пиша. Благодаря ви че Ви има.БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

ЕТО ТОВА ГЛЕДАХ ДОСЕГА:

Баба Марта носи пролетта, здравето, щастието и радостта! Аз ги пожелавам на вас!
Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки!

# 293
Добре дошли на новите момичета  Hug Hug Hug
Още веднъж приветствам всички, които се завръщат и пишат в уникалната ни тема, съгласна съм с всички ваши коментари от последните дни -  bouquet  bouquet  bouquet
На неуморимите ни преводачки - ПОКЛОН! БЛАГОДАРЯ ВИ!Да сте живи и здрави!   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug
На всички Рожденнички от последните дни - Ир, Дани Сина на Петко и ...

Данииииииии, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА, Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
За теб мила:
Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината!
Толкова щастие, че да ти завидят ангелите,
толкова любов, че да не може да я запише историята!
И да пийнеш яко, защото празник без водка е като Титаник без лодка.
Желая рози пътят ти да покриват,
Изживей живота си в прегръдките на любовта
и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ИР И СИНЧЕТО НА ПЕТКО, Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Ир, Орисвам те на всичко да вдъхваш живот! Орисвам те да бъдеш винаги усмихната! Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие! Честит рожден ден!
син на Петко,От сега и за напред здраве, щастие, късмет! Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко успей!

И още нещо:
http://www.youtube.com/watch?v=7rkgm1yGgbM&feature=player_embedded

# 294
За лек и ползотворен ден:

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

представа за национална среща:

дано да дойде поне Хубавелко #Crazy #Crazy #Crazy

# 295
Честита Баба Марта, скъпи Незабравимки!
Да сте бели и червени,
румени-засмени!!!

Вени, Ради благодаря Ви момичета за сутрешното кафе.

Бобо, привет мила и на теб! Така е напоследък ми се насъбраха мн.отсъствия, но се стремя в свободното време да наваксвам с пропуснатия материал Wink Wink  А, и тук има толкова много дами, които поддържат "духа" на темата.... Което ми напомня, че наскоро пропуснах поздравите за личния празник на Дани, Ирка, както и сина на Байгън.
На патереци Ви желая много здраве, щастие, любов и цели към които да се стремите!

...............................
Относно въпросите на Чочи и llullu видях че и другите момичета са Ви отговорили! Бих добавила единствено, че  линковете към частично преведените епизоди са качени на 1 стр., поради причината да не се търсят в темите назад преводите публикувани в текстови вариант. Съжелявам ако по този начин някой е бил подведен, не е проблем от следващата тема могат да останат единствено епизодите, на които има направен цялостен превод...
За което отново благодаря на нашите прекрасни преводачки.
................................
Желая на всички Ви един прекрасен, първомартенски ден и много положителни емоции!

# 296
  • Русе

Ади, ако общо-националната ни среща е такава, то /мисля/ никой няма да обели и дума! Joy Joy Joy Ще седим и само ще  #Shocked #Shocked #Shocked newsm57 newsm57 newsm57, тук-там ще  smile3544 smile3544 smile3544 !

# 297
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ПРИЯТЕЛИ !!! txtloves  love001 txtloves  love001 txtloves

МАРТЕНИЧКА ВИ ДАРЯВАМ И ВИ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ КЪСМЕТ ЛЮБОВ И БЕРЕКЕТ .БЕЛИ РУМЕНИ ЧЕРВЕНИ И ОТ ЛЮБОВ ОЩАСТЛИВЕНИ. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 10:11 от mariq_72

# 298
BoBoYana,това означава ,че вие сте изгледали до 90 епизод финалния без превод ,така ли  newsm78 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,ДА СТЕ РУМЕНИ ЗАСМЕНИ И ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ЛЮБОВ!  bouquet

Честита Баба Марта на всички Незабравими! Да се присъединя и аз към прекрасното пожелание и да потвърдя, че да, изгледали сме всички епизоди до финала без превод или по-точно с частичен превод от форумките, чиито имена са известни и на които сме безкрайно благодарни. Но се оказа, че и езикът не е толкова голям проблем, особено когато става дума за любов като тази в Незабравима. Колко пъти само Харун и Еда си говореха и си казваха всичко единствено с очи и ние всичко, ама всичко разбирахме. В това е силата и магията на този невероятен филм.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт