Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 270

Инфо йок но пък си имаме златни момичета който са се погрижили всичко това да остане наистина незабравимо. txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 271
aq-11 ме провокира да номеря първомартенски емотикони.Намерих няколко , но доста порових!

# 272
Аз май съм много заблудена този филм  незабравима на започна ли миналия понеделник по нова за първи път и ако не колко серии е  newsm78
Като прочетох този пост първо ми стана смешно , а после ми стана "кеф".
Стана ми смешно , защото има хора , които едва сега откриват филма , които носеше на всички ни незабравими емоции в  продължение на  две години,а на някои дори повече.Но пък ми стана драго защото въпреки ,че това е трети "прочит"/ако може така да се каже/по родните ТВ - та ,все още намира нови фенове.Но явно не всички имат време и желание ,като нас да си "чешат" езиците в продължение на години!
И понеже се рових за емотикони искам да постна няколко,които много ми харесаха и отговарят на моето отношение към филма..........е по скоро на един от участниците hahaha hahaha hahaha!

# 273
  • София
Минавам на инспекция   tiptoe search

Как сте, мили ми Незабравими!   bouquet
Председателя има нов бизнес-план и следва да му отдадем нужното внимание - мислих го бая с тия мартенички, ама не схванах много - стихосбирката ли ще продава мартеничките или обратното  newsm78 Колкото и да го мислих, умът ми е все в одеждите на Пижо /бат Серхо/. Късата червена рокля на Йозлемчето е ясна.... Още съм в дълбока размисъл  dontknow

Дани, прекрасно стихче си сътворила пак!  newsm51 Наистина много поетичен талант е събран в тази тема. Истинско удоволствие е да ви чете човек!  smile3501 smile3501
Ади, какво ни подкара с тези кафета по късни доби  newsm78 По това време в сряда се предлагаше нещо по-хард  Wine Glass Drunk cheers Мокси цял бар ни обзаведе, а ти...кафе  Crossing Arms Абе, къде е това момиче - Мокси? Само да направи нова тема ли се появява или и по-често?  newsm78

Поствам една снимка, която е нова за мен, но e повод за размисъл на тема " Кой всъщност беше по-окован в тези любовни решетки - Харун или Еда? А, сега да ви видя - да си припомните безконечните ни спорове кой обичаше повече ...

# 274
# 275
  • София
Да поясня нещо и аз на новите момичета!  Peace
Момичета, първо да кажа, че се радваме на всеки нов фен на Незабравима! Нищо, че изглеждаме малко като кастово общество...това беше шегичка!  hahaha hahaha hahaha Питайте, каквото ви интересува, споделяйте мнения, впечатления, каквото ви хрумне. Аз поне с удоволствие ще съпреживявам с вас, стига да съм на линия, де!  Joy hahaha И другите биха го направили с удоволствие!
Относно преводите Вени и Миленка / Миленче, радвам се да те "видя" и надявам се доскоро на живо  newsm51/ са ви обяснили, ама от много глава не боли:
Вторият сезон не е  излъчван по българска ТВ. Момичетата, които превеждат го правеха частично, докато следяхме сезона по турската ТВ. Затова на първа страница виждате частични преводи. Сега са се заели с трудоемката задача да го преведат целия, но изисква време. Ако следите темата, те периодично обявяват всеки нов преведен изцяло епизод.
Съжалявам, ако сте се заблудили, че всичките упоменати на 1 страница епизоди са преведени.
Приятно прекарване в темата и надявам се да споделяте с нас впечатленията си, защото ние вече се изчерпахме откъм коментари. Поне за мен ще е любопитно какво мислите!  Hug

# 276
  • София
Ей, така почват всички главоболия.... от неконтролирано пиене...последствията...в 90 епизода

# 277
  • София
А колко безметежно можеше да си изкара Харунчо животеца с Мелда абла във фермата със себеподобните на нея патки..... hahaha hahaha hahaha

# 278
  • София
Неудобството на такива като мен, дето висят до среднощ е да си говорят сами.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Привилегията на това да кукуваш до късни доби е да можеш да се вредиш пръв за поздрав  smile3534

Да сте ми живи и здрави, румени и засмени!  Hug

# 279
 BoBoYana,това означава ,че вие сте изгледали до 90 епизод финалния без превод ,така ли  newsm78 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,ДА СТЕ РУМЕНИ ЗАСМЕНИ И ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ЛЮБОВ!  bouquet

# 280
Бобо Hug, не си сама  Peace.Ама аз да изгледам епизода , който утре нова ще дава , че да не съм пропуснала нещо след хилядократно гледане. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 281
  • София
BoBoYana,това означава ,че вие сте изгледали до 90 епизод финалния без превод ,така ли  newsm78 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,ДА СТЕ РУМЕНИ ЗАСМЕНИ И ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ЛЮБОВ!  bouquet
Да, така е!  smile3521 Гледахме ги по турската ТВ, а момичетата, които знаят езика превеждаха в ефир откъслечно и най-важното. След края на филма се заеха да превеждат целите епизоди, но и те са заети и става бавно. Затова и ние търпеливо чакаме.  Hug

# 282
  • София
Бобо Hug, не си сама  Peace.Ама аз да изгледам епизода , който утре нова ще дава , че да не съм пропуснала нещо след хилядократно гледане. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Наде,   love001 И ти като мен ли си нощна птица?  newsm78 Не те видях на балкона и си редя мислите самотна  ooooh! Ох, как съжалявам, че не мога да гледам за 34609876524 път.  hahaha hahaha hahaha ама с това излъчване посред обед ми е невъзможно, щото тръстиката не чака!  ooooh!

# 283
  • София
Лека нощ от мен!  Hug

# 284
Наде,   love001 И ти като мен ли си нощна птица?  newsm78 Не те видях на балкона и си редя мислите самотна  ooooh! Ох, как съжалявам, че не мога да гледам за 34609876524 път.  hahaha hahaha hahaha ама с това излъчване посред обед ми е невъзможно, щото тръстиката не чака!  ooooh!
Именно защото не мога да ги гледам ,та затова предварително да не губя нишката........ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт