Инфо йок но пък си имаме златни момичета който са се погрижили всичко това да остане наистина незабравимо.
!

Колкото и да го мислих, умът ми е все в одеждите на Пижо /бат Серхо/. Късата червена рокля на Йозлемчето е ясна.... Още съм в дълбока размисъл 
Наистина много поетичен талант е събран в тази тема. Истинско удоволствие е да ви чете човек!
По това време в сряда се предлагаше нещо по-хард
Мокси цял бар ни обзаведе, а ти...кафе
Абе, къде е това момиче - Мокси? Само да направи нова тема ли се появява или и по-често?

Питайте, каквото ви интересува, споделяйте мнения, впечатления, каквото ви хрумне. Аз поне с удоволствие ще съпреживявам с вас, стига да съм на линия, де!
И другите биха го направили с удоволствие!
/ са ви обяснили, ама от много глава не боли:
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,ДА СТЕ РУМЕНИ ЗАСМЕНИ И ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ЛЮБОВ! 
Гледахме ги по турската ТВ, а момичетата, които знаят езика превеждаха в ефир откъслечно и най-важното. След края на филма се заеха да превеждат целите епизоди, но и те са заети и става бавно. Затова и ние търпеливо чакаме.
, не си сама
.Ама аз да изгледам епизода , който утре нова ще дава , че да не съм пропуснала нещо след хилядократно гледане.

И ти като мен ли си нощна птица?
Не те видях на балкона и си редя мислите самотна
Ох, как съжалявам, че не мога да гледам за 34609876524 път.
ама с това излъчване посред обед ми е невъзможно, щото тръстиката не чака!
, не си сама
.Ама аз да изгледам епизода , който утре нова ще дава , че да не съм пропуснала нещо след хилядократно гледане.

И ти като мен ли си нощна птица?
Не те видях на балкона и си редя мислите самотна
Ох, как съжалявам, че не мога да гледам за 34609876524 път.
ама с това излъчване посред обед ми е невъзможно, щото тръстиката не чака! 

Препоръчани теми