Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 490
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • Русе

И румънките луднаха по Хубавелко... newsm47

# 32
# 33
# 34
# 35

Мокси благодаря, за поредното райско кътче! Hug

# 36
# 37
Добро утро!  Hug Hug Hug

Мокси, благодаря ти за красиво оформената нова тема!   bouquet  bouquet  bouquet

Желая ви прекрасен петък!  Hug

ОХ...... изгубих се за два дни , а тук голямо раздвижване е станало!!!!Ама как няма да има раздвижване , като Ивето е поместила поредния преведен епизод!
ИВче, благодаря ти! newsm51 smile3525На Леман също най - искрени благодарности! newsm51 smile3525
Ще изгледам епизода с най - голямо удоволствие утре сутрин с чаша кафе!!!!  food010 morning  food010 morning
Иве, радвам се ,че въпреки вълната от турски сериали , която ни заля ти не се отказа  и все още качваш субтитри на "Незабравима".Не  "захвърли " сериала в ъгъла , както аз направих. Обаче бързо се осъзнах ....Еуфорията ми трая една - две седмици!!!..Поне това ме успокоява,защото нещо ме чоплеше......едва ли не се обвинявах ,че "изневерявам" на Харун и Еда. Може да прозвучи странно ,но е така!!!
---------------------------------------------------------
Мокси , новата тема е прекрасна :с различна визия , много стилно оформена.!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 38
Не можах да издържа и изгледах частта с нашата "пияница"Прекрасен момент Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Kissing HeartЖенски хитринки в изобилие , но ........Харун остана непоклатим.Ама беше на косъм да я "награби".Чудесно пресъздадени емоции и от двамата , невероятно въздействие.... newsm57
Направо ми поникнаха  angel008  angel008  angel008  angel008

# 39
  • Русе

Добро утро! Hug Hug Hug

# 40
  • Русе

И едно колажче...с две усмивки! newsm03

# 41
Добро утро, Незабравими!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Честит рожден ден, Ир65! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов, нека всяка твоя съкровенна мечта стане реалност! Весел празник!

Желая ви приятни почивни дни!

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 10:07 от valdes60

# 42
# 43
Добро утро! Hug Hug Hug
Приятни почивни дни ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ир65, bdbaloni bdbaloni bdbaloniбъди жива и здрава и много , много щастлива!

# 44
  • Русе

Честит Рожден Ден и от мен, ИР65! bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Желая ти здраве, щастие, любов и много късмет! baloni cheers baloni cheers baloni

Общи условия

Активация на акаунт