Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 490
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте....  Hug Hug Hug

Честит Рожден Ден, ИР65!
bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Здраве, щастие и много късмет ти пожелавам!

Усмихнат ден!   Hug

# 46

ОХ...... изгубих се за два дни , а тук голямо раздвижване е станало!!!!Ама как няма да има раздвижване , като Ивето е поместила поредния преведен епизод!
ИВче, благодаря ти! newsm51 smile3525На Леман също най - искрени благодарности! newsm51 smile3525
Ще изгледам епизода с най - голямо удоволствие утре сутрин с чаша кафе!!!!  food010 morning  food010 morning
Иве, радвам се ,че въпреки вълната от турски сериали , която ни заля ти не се отказа  и все още качваш субтитри на "Незабравима".Не  "захвърли " сериала в ъгъла , както аз направих. Обаче бързо се осъзнах ....Еуфорията ми трая една - две седмици!!!..Поне това ме успокоява,защото нещо ме чоплеше......едва ли не се обвинявах ,че "изневерявам" на Харун и Еда. Може да прозвучи странно ,но е така!!!
---------------------------------------------------------

love001  love001  love001  love001  love001 smile3503

# 47
  • Русе
Мнооооого хубав сън! smile3521  love001  love001  love001  love001 newsm51

# 48
Ирка,Честит Рожден Ден  Hug

bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni

Желая ви приятен уикенд  Hug Hug Hug

# 49
# 50
# 51
Привет,Незабравими Hug
Мокси,благодаря ти за чудесният ни дом lovekiss

Честит Рожден Ден,Ир65 newsm59
Пожелавам ти здраве, любов, късмет. От всичко по много и в изобилие!

txtloves txtloves txtloves

# 52
Завейте Незабравими дами, БЛАГОДАРЯ на всички за хубавите пожелания от сърце!  love001  love001  love001

http://4.bp.blogspot.com/-ipxM5IodQys/Tt_GJ3Q3F7I/AAAAAAAATMI/pD … Q/tartasladki.jpg
Наздраве и да ви почерпя макар и виртуално! Hug

# 53
  • Русе
Момичета и момче, съобщение!!!

След кратко умуване и дебатиране, стигнахме до консенсус : smile3523 smile3529 smile3528

Срещата ще се проведе в София, на 12. 05 , от 13.00 часа !

Мястото ще бъде допълнително съобщено.

# 54
  • Русе
ИР65, превъзходна трапеза си ни спретнала! Аз сядам! hahaha newsm22 newsm22 newsm22 Drunk Drunk Drunk

# 55
Ирка ,да си жива и здрава и много щастлива!!!

newsm59 nbirthday nbirthday newsm59

# 56
Благодаря за съобщението,Вени   bouquet

Надявам се колкото се може повече момичета,от всички краища,да успеят да дойдат до София тогава  Hug Hug Hug

# 57
  • Русе
Благодаря за съобщението,Вени   bouquet

Надявам се колкото се може повече момичета,от всички краища,да успеят да дойдат до София тогава  Hug Hug Hug
Praynig Praynig Praynig

# 58
  • София
Здравейте Незабравимки и Незабравимко   bouquet Heart Eyes Laughing
Мокси..... newsm51 прекрасен нов оазис за нашите мечти, спомени и очаквания-отново да ги видим заедно .....в тандем -Незабравимите Серхан и Йозлем....Искам ги пак заедно на екрана ....вълнуващи и неповторими.С онзи блясък и жажда един за друг. smile3505
Ирка, newsm51мила на теб мното усмивки, щастие и късметда те следват по пътя ти и  занапред.
Чудесна малка принцеса г-н Председателю.Поздравления  smile3521
Аплодисменти  newsm44 smile3501 newsm44 за всички момичета организиращи националната среща.С толкова много хора искам да се видя  newsm03 newsm10 newsm47
Браво smile3501 smile3525 newsm68 на момичетата, които превеждат и ни правят щастливи.Толкова е вълнуващо и хубаво, че Незабравима ни събра и остави дълбока следа.......приятелства дълбоки ....от които повява уют и красота. Hug Hug Hug

# 59
  • Варна
Здравейте, момичета! lovekiss
Радвам се, че ви намирам в нова тема Hug- прекрасно оформена, както винаги благодарение на Мокси newsm51, в добро състояние на духа и чудесно настроение! Two Hearts
Имаме си дата на националната ни среща thumbsup и ако съм добре със здравето- непременно ще дойда, може да разчитате на присъствието ми! Hug Надявам се да си прекараме незабравимо!  bigdance2
Имаме си и рожденичка- newsm59 Ир, бъди жива, здрава и много обичана! newsm67 Желая ти щастие и успехи! txtloves Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower  party006
Безкрайно съжалявам, че нямам възможност да гледам сериите на "Незабравима" по Нова, или пък повторенията по Диема Фемили! Cry Ако някой знае къде мога да ги гледам точно в този им вариант, по който ги излъчват сега- моля да ми каже! Peace

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/12/YJdB2TOlS2M

Един наистина прекрасен и съвсем незабравима момент... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт