Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 178
  • 727
  •   1
Отговори
# 615

Гръцкият Фен-клуб зарежда със снимки страниците си, а аз отново "преживях" танца на Еда-Толга на сцената и катастрофата на Харун. smile3555 smile3518

Напреднали сте със сериите....  Hug
Значи днес са расли рогата на Харун.....  hahaha hahaha hahaha

Вени, а знаеш ли дали в Гърция се излъчват оригиналните серии и до коя са стигнали?
  newsm78 Hug

# 616
# 617
  • Русе

Гръцкият Фен-клуб зарежда със снимки страниците си, а аз отново "преживях" танца на Еда-Толга на сцената и катастрофата на Харун. smile3555 smile3518

Напреднали сте със сериите....  Hug
Значи днес са расли рогата на Харун.....  hahaha hahaha hahaha

Вени, а знаеш ли дали в Гърция се излъчват оригиналните серии и до коя са стигнали?
 newsm78 Hug

Стартират в неделя, 18.03 от 21.00 4аса, после всеки ден от 18.00. Разбрах само това...а, и още- организаторката на страницата е туркиня, явно живееща в Гърция. Има интерес за сега, знае се, 4е е бил успешен сериал.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 17:47 от winona

# 618

Напреднали сте със сериите....  Hug
Значи днес са расли рогата на Харун.....  hahaha hahaha hahaha

newsm78 Hug

Стартират в неделя, 18.03 от 21.00 4аса, после всеки ден от 18.00. Разбрах само това...а, и още- организаторката на страницата е туркиня, явно живееща в Гърция. Има интерес за сега, знае се, 4е е бил успешен сериал.
Ама и на гърците нищо им!!! Whistling Whistling Whistling
Те пък ще го излъчват от 18ч.!!!
Поне може би ще излъчат и двата сезона!!! Peace Peace Peace

# 619

Напреднали сте със сериите....  Hug
Значи днес са расли рогата на Харун.....  hahaha hahaha hahaha

newsm78 Hug

Оха...... ,може да се каже ,че от момента в който разбра за съществуването на Толга, Хубавелко го "втресе"и не му трябваше нито миг повече , за да се увери в любовта си!До този момент все се надяваше ,че това неговото не е любов, или по - скоро се надяваше да му "мине"

На представлението , а после и в дома на Толга , когато двамата с Мелда отидоха да видят младоженците , Хубавелко яко се "газира", като видя Толгето как милва Едичка!!!!

# 620
НЕЗАБРАВИМИ,слагам гифчета,да видим  важните моменти от излъчената днес  серия txtlovesTwo Hearts

# 621
  • Русе
НЕЗАБРАВИМИ,слагам гифчета,да видим  важните моменти от излъчената днес  серия txtlovesTwo Hearts

Браво, Диди69! smile3501 smile3501 smile3501
Никнаха на Харунски рогцата, 4е и пове4е! hahaha Хукна на "коджа-патък-лама",т.е. на революция, а най-ве4е да я отвли4а! Joy Joy Joy

# 622

Браво, Диди69! smile3501 smile3501 smile3501
Никнаха на Харунски рогцата, 4е и пове4е! hahaha Хукна на "коджа-патък-лама",т.е. на революция, а най-ве4е да я отвли4а! Joy Joy Joy
Диди 69  bouquet , благодаря!Гифчетата са прекрасни!А сериала е неповторим, няма друг такъв! Peace

# 623
Не си спомням дали сме обсъждали това Blush, ако да , моля да ме извините, но на годежа неволно или нарочно според вас Бату нарече Харун ''Хакъ''? newsm78 newsm78 newsm78

# 624
  • Русе
Не си спомням дали сме обсъждали това Blush, ако да , моля да ме извините, но на годежа неволно или нарочно според вас Бату нарече Харун ''Хакъ''? newsm78 newsm78 newsm78
Съвсем наро4но,Наде! smile3521

# 625
Какво ли не сме коментирали ,но за това нямам спомен да сме писали!

И аз много пъти съм се чудила,но мисля ,че едва ли беше неволно!
Според мен беше решил,че е време да вкара малко интрига!Бату знаеше ,че Мелда нещо подозира и я гложде безпокойство , затова и хвърли жокер!!!!!

-------------------------------------------------------------------
И понеже не мога да се сдържа!!!Видяхте ли ,че и аз си имам подпис!!!! smile3533  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534smile3533И то какъв!!!!

А сега да си кажа истината! Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да си призная кой ми го направи !Специална поръчка!
Предполагам ,че се досещата , ама аз все пак да си кажа!!!!
Ивето!!!За което много и благодаря!
 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

------------------------------------------
Ивче много ти благодаря! smile3525 smile3525 newsm51 newsm51

# 626
Иве, страхотно клипче. Очите ми са в подписа ти, да знаеш! Crossing Arms

Hug Hug Hug smile3503
Къде си Кометке?
Да видиш newsm09 newsm09и аз какви "момци"съм наредила т.е. Ивето ми ги е наредила ......... newsm48.ама  нищо!!
Важното е ,че най - после и аз имам красив/фенски подпис!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 627

-------------------------------------------------------------------
И понеже не мога да се сдържа!!!Видяхте ли ,че и аз си имам подпис!!!! smile3533  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534smile3533И то какъв!!!!

А сега да си кажа истината! Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да си призная кой ми го направи !Специална поръчка!
Предполагам ,че се досещата , ама аз все пак да си кажа!!!!
Ивето!!!За което много и благодаря!
 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

------------------------------------------
Ивче много ти благодаря! smile3525 smile3525 newsm51 newsm51

Hug Hug Hug   love001

Eee...., ама моят е по- готин!!!
 smile3534 smile3534 smile3534

# 628
  • Русе

Добро утро, незабравими! Hug Hug Hug
За хубав ден и настроение - кафе и снимка "Вдъхновение"! smile3525

# 629