Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 177
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Здравейте!Дали ще приемете нови попълнения във вашата група newsm78???
Аз започнах наскоро да гледам сериала по Нова ТВ и така попаднах на вас..Разбрах,че сериала е бил излъчван два сезона в Турция и че нашите от Нова вече за пореден път излъчват само първи сезон на сериала..Но доколкото разбрах вие сте превели сериите от втори сезон до 74 епизод,за което и аз поднасям своите огромни благодарности към преводачите  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Не искам да бъда нахална,но искам да попитам дали ще има преводи на следващите серии?
Благодаря ви!

# 632
Здравейте!Дали ще приемете нови попълнения във вашата група newsm78???
Аз започнах наскоро да гледам сериала по Нова ТВ и така попаднах на вас..Разбрах,че сериала е бил излъчван два сезона в Турция и че нашите от Нова вече за пореден път излъчват само първи сезон на сериала..Но доколкото разбрах вие сте превели сериите от втори сезон до 74 епизод,за което и аз поднасям своите огромни благодарности към преводачите  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Не искам да бъда нахална,но искам да попитам дали ще има преводи на следващите серии?
Благодаря ви!

Здравей  welcome

Сериите след 74 епизод също са преведени,но не изцяло.На 1ва страница има линкове,с малко търсене ще откриеш каквото искаш  Wink Преводи има на основните диалози,по-важните неща Peace Ще има и цялостен превод...но не става бързо.Ако все пак нямаш търпение частичните такива ще ти свършат работа

# 633
  • Русе
Л.Асенова, добре си дошла! Hug Hug Hug
Щом сега запо4ваш с Незабравима, те о4акват много и незабравими моменти с нашите любимци! newsm10 Надяваме се да продължат и с неизлъ4ваните епизоди. Praynig Praynig Praynig

# 634
Здравейте приятели . Hug Heart Eyes
Ивве ,Меги с тези ваши подписчета направо съм  #Crazy #Crazy #Crazy #Silly #Silly #Silly

Диди 69 гифчетата са  newsm74  love001  love001  love001

L.Asenova  добре дошла в клуба на незабравимките  welcome welcome welcome Колкото повече толкова по-добре. Hug

http://www.dailymotion.com/video/xk6d9g_unutulmaz-eda-harun-gulu … -aykym_shortfilms

# 635
# 636
Здравейте приятели . Hug Heart Eyes
Ивве ,Меги с тези ваши подписчета направо съм  #Crazy #Crazy #Crazy #Silly #Silly #Silly

Диди 69 гифчетата са  newsm74  love001  love001  love001

L.Asenova  добре дошла в клуба на незабравимките  welcome welcome welcome Колкото повече толкова по-добре. Hug

http://www.dailymotion.com/video/xk6d9g_unutulmaz-eda-harun-gulu … -aykym_shortfilms
Ох.....и аз не мога да  се нарадвам на моето подписче!!!! newsm74 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes sun sun sun

# 637
# 638
# 639
# 640
  • Варна
Здравейте, момичета!  wavey
Поздрави за всички, които поддържат огъня в темата  Hug, за да се наслаждаваме на незабравимата магия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=YJdB2TOlS2M&feature=BFa&l … u-JeA&lf=plcp

Е, Меги, направо ме зашемети с тоя подпис! #Crazy Абе, момичета, каква е тая китка от красиви мъже newsm53- без малко да ми секне дъха... newsm09
Да видим пак титуляра  newsm10

# 641
newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501
Вени, Благодаря ти, че постваш такива прекрасни клипчета newsm51 newsm51 newsm51
Розовке прекрасно клипче си сътворила - Благодаря ти за удоволствието, продължавай в същия дух! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря Ви Незабравими, че Ви има- Обичам Ви, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
А ПОДПИСИТЕ -   #Crazy #Crazy #Crazysmile3505 smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 smile3505  bouquet  bouquet  bouquet

ДАНИИИИИИ, ТИТУЛЯРАНАИСТИНА Е НЕУСТОИМ, НЕЗАБРАВИМ, ИЗКУСИТЕЛЕН И НАЙ- ВЕЧЕ ИЗЧЕЗНАЛ- ША ГО ЗАПИШЕМ В ЧЕРВЕНАТА КНИГА................

И  още малко снимки:

# 642
  • Варна

Разкошно... newsm03 Тягостно и прекрасно... newsm09 Както само в "Незабравима" го има... newsm10

# 643
  • Варна
Ето го и титуляра с най- незабравимата усмивка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хвана го липсата тоя човек! smile3516 Ей на- почива само на стари лаври и живее в спомените ни! Останахме шепа фенки тука с тенденция към намаляване... smile3506

# 644
Здравейте група, незабравима! Отново са налице всякакви красоти тук - клипчета, снимки и още нещо, и отново Серхо се е покрил безследно. Само ще загуби от това! А вие сте все така неуморни и готини както винаги!   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт