Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 490
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!  Hug

Дани, Честит Рожден Ден!   bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Желая ти много здраве, щастие и късмет! Hug

Днес е ден за прошка!
Ден, в който молим Бог да прости на нас и хората, които обичаме,
както и да измолим прошка от тях за греховете си!

Ако съм обидила някого с дума, жест и поведение, моля да ми прости !
   Praynig Praynig Praynig

Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 76
  • Русе
Простено да ти е , Ивве!  love001 Hug

# 77
  • Русе

"Прости ми, че те нараних!"

# 78
Дани ,

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 79
Простено да ти е , Ивве!  love001 Hug
Простено да ти е и от мен! Peace Hug Peace Hug
А също така прощавам и на всички останали момичета и момче, и моля Вие също да ми простите!!!!! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 80
  • София
Дани Честит Рожден Ден!!!!  bouquet Heart Eyes Laughing
Нека всички твои желания и мечти се сбъдват, да си винаги и само усмихната и щастлива.

Простете и на мен Laughing за моментите когато съм била лоша Crazy, прощавам и аз ....Хубавите моменти в тази тема са били в повече от другите.......така, че няма какво толкова да си прощаваме.....ама така е думата

# 81
  • Варна
Здравейте, приятели! Hug

Благодаря на всички за поздравленията, уважението и приятелството! bowuu Да се почерпим  Hug

Отиде ми диетата... ooooh! Ама днес ми е простено, пък и след месеци мъки, вече имам холивудска усмивка  newsm47

Да си поканя и най- прекрасния мъж на света- макар и виртуално  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 82
Дани, Ч.Р.Д

# 83
Понякога се случва да съм лоша.
Тогава ставам чак неузнаваема...
Но затова го има празник "Прошки".
Простете! Сбърках несъзнателно.
И нека всеки днес за себе си реши
от кой да търси прошка и на кой да дава.
Нали е казано: "Човешко е да се греши,
а пък божествено - да се прощава!"

# 84
  • Варна
Снощи разглеждах стари теми и видях, че сина на Бганио е също рожденик днес! Tada И понеже Бганио е много специален за всички нас с присъствието си в темата, с оригиналните коментари и великолепни стихове- да го поздравим за личния му празник! smile3525 Да ти е живо и здраво синчето и да има късмета да живее в по- добри времена! smile3510 Flowers Four Leaf Clover baloni Flowers Sunflower newsm67

И да не е съвсем спам- да се насладим на нашите Незабравими  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 85
  • Стара Загора
Здравейте, момичета и едно момче! И аз на свой ред искам вашата прошка и давам своята на всички вас, ПРОСТЕНО ДА ВИ Е!

Дани,

Ир, на патерици, ЧРД и на теб!

# 86
Здравейте приятели . Hug Heart Eyes

Дани Честит Рожден Ден !!! newsm59 newsm59 newsm59

Мокси безкрайни благодарности за новата тема .  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бганьо Честит Рожден ден на детенце.Да ви е жив и здрав и много дави радва .Да бъде гордостта на маа и татко. newsm59  ura

По традиция на  сирни заговезни си искаме прошка затова и аз мили дами и господине не мога да пропусна да поискам от моето незабравимо семейство вашата прошка с една дума ПРОЩАВАЙТЕ -ПРОСТЕНО ДА ВИ Е ! txtloves txtloves txtloves txtloves

# 87
# 88
Привет,компания Hug
и за да не се повтарям,ще цитирам mariq_72:
"Бганьо Честит Рожден ден на детенце.Да ви е жив и здрав и много дави радва .Да бъде гордостта
на маmа и татко. 

По традиция на  сирни заговезни си искаме прошка затова и аз мили дами и господине не мога да пропусна да поискам от моето незабравимо семейство вашата прошка с една дума ПРОЩАВАЙТЕ -ПРОСТЕНО ДА ВИ Е !  "
Вени,прекрасен колаж Simple Smile
Поздравявам цялата дружина с този нов клип на съседите lovekiss Дори толкова време след финалния епизод,Незабравима си остава незаменима txtloves

# 89
Здравейте,следа филма и ви чета с интерес,аз в момента гледам 64 серия,искам да ви попитам колко серий е филма и кога го дават по турската телевизия.Искам да благодаря на момичета които превеждат серийте и да им кажа ,,ВИЕ СТЕ УНИКАЛНИ,благодарение на вас се докосваме до историята на една любов и едни прекрасни артисти.  bouquetдо коя серия има превод,да знам да гледам по една серия че като свърши незнам какво ще правя   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт