Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 490
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро! Hug Hug Hug
Хубав ден , успешна нова седмица! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 06:40 от nadejda 76

# 91
Добро утро  Hug

Желая ви хубава,слънчева и успешна седмица  Hug Hug Hug

Llullu сериалът е 90 серии.И свърши миналата година Peace

# 92
Здравейте,следа филма и ви чета с интерес,аз в момента гледам 64 серия,искам да ви попитам колко серий е филма и кога го дават по турската телевизия.Искам да благодаря на момичета които превеждат серийте и да им кажа ,,ВИЕ СТЕ УНИКАЛНИ,благодарение на вас се докосваме до историята на една любов и едни прекрасни артисти.  bouquetдо коя серия има превод,да знам да гледам по една серия че като свърши незнам какво ще правя   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Здравей и добре дошла!
Излъчването на филма по турската ТВ/АТВ/свърши одавна ,през юни 2011г. Филмът беше 90 епизода ,и с щастлив край!

Да....наистина нашите момичета преводачки са уникални  smile3525 newsm51 и сто пъти да им благодаря ,винаги ще е малко!!
Ако беше се включила по - рано щеше да видиш наистина, какво означава за нас "Незабравима" или по скоро означаваше- изписвахме 50 страници за ден , а даже е имало случаи и за по- малко!
Ама магията свърши....... ,Серхо не се появява с нов проет  и ние постепенно се разбягахме/кой на където му видат очите hahaha/,но въпреки всичко най - верните фенова все още сме тук ,или поне минаваме на "визитация" hahaha hahaha hahaha hahaha

# 93
Аз докато пишех, Диди ме е предварила , но нищо .......от много глава не боли! hahaha hahaha hahaha Peace Peace Peace

# 94
Аз докато пишех, Диди ме е предварила , но нищо .......от много глава не боли! hahaha hahaha hahaha Peace Peace Peace

Wink Wink Wink Wink Wink

Колкото повече информация,толкова по-добре. Язък,че за нашите никаква я няма  Shocked

# 95

Wink Wink Wink Wink Wink

Колкото повече информация,толкова по-добре. Язък,че за нашите никаква я няма  Shocked
newsm10

# 96
  • Русе

Добро утро, момичета и момче! Hug
Спорна седмица на всички! smile3525
Честит Рожден Ден на патерици на Бганьовото момче! bdbaloni  Желая му здраве и много успехи!
Имаме и нова фенка, welcome , IIuIIu !

http://www.facebook.com/photo.php?v=199800706704121

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 09:02 от winona

# 97
# 98
Здравейте Незабравими! Hug

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug Hug Hug

# 99
Здравейте приятели. Hug Heart Eyes Успешна нова работна седмица . Heart Eyes

# 100
# 101
Аз днес съм в компенсация и познайте какво ще правя от 13.30 ч.? #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Ще гледам "Незабравима" разбира се   bigdance2  bigdance2  bigdance2
Да видим как  се е отразило новото прекрояване!!!!
Ха дано сега се сетят да вмъкнат изрязаните моменти , които не бяха никак малко ,особено във втори БГ сезон ,когато си позволиха да изрежат почти 45 минути. Не си спомням на колко места  "кръцнаха" по няколко минути от оригинала,но съвсем не бяха малко!!!

# 102
Здравейте....    Hug Hug Hug

Спорна седмица и приятен следобед!
Hug

Аз днес съм в компенсация и познайте какво ще правя от 13.30 ч.? #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Ще гледам "Незабравима" разбира се   bigdance2  bigdance2  bigdance2

Меги, приятно гледане!  Hug Hug Hug  smile3503

# 103
# 104
Сладурки незабравими аз не съм спала изгледах и 73 серия,направо на работа спа на бюрото  Joy,добре че не намерих 74 преведена иначе незнам какво щеше да става не ми отвори линка,има ли я преведена.Приятен следобед,аз мисля още едно кафенце да тресна,че снощи много се пристрастих нещи кън нашите любовни терзания..)))

Общи условия

Активация на акаунт