Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 490
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Здравейтеееее.....  Hug

Ето го и така чакания   Wink
74 - и епизод на " Незабравима" ,
преведен от Миленка   bouquet  и Леман   bouquet ,

с  изключителната игра на Серхан във финалните кадри.....  Crazy Crazy Crazy
Приемете нашите извинения за забавянето...
newsm03 newsm03 newsm03
БЛАГОДАРЯ  smile3525 newsm51

# 421
Иве, Леман, Миленка, благодаря ви за поредния преведен епизод!  txtloves txtloves txtloves

# 422
Здравейтеееее.....  Hug

Ето го и така чакания  Wink

преведен от Миленка   bouquet  и Леман   bouquet ,

с  изключителната игра на Серхан във финалните кадри.....  Crazy Crazy Crazy

newsm03 newsm03 newsm03

Сърдечни Благодарности за екипа! Бъдете здрави!!!

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

http://www.youtube.com/user/rosisan22#p/u/54/cm-fzoer7x0[/video]

# 423
Благодаря ВИ за преведеният епизод  Hug Hug Hug

Този следобед с кеф си го изгледах  Laughing Нищо,че епизодът беше много тежък  Sad Един от най-тъжните моменти,когато Еда си мислеше,че е изгубила Яамур  Cry Cry Cry Помня онази нощ,когато го гледахме заедно как си поплаках с нея....сега същата емоция.Страхотна игра и на двамата.Любимите ни Серлем  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 424
Меги случайно да знаеш сега излъчваните серий дали ги има качени във vbox  newsm78 Praynig
Много хора са ти отговорили , но и аз не мога  да пропусна!
http://vbox7.com/collection:1644927

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 19:30 от migi_megi

# 425
Здравейтеееее.....  Hug

Ето го и така чакания  Wink

преведен от Миленка   bouquet  и Леман   bouquet ,

с  изключителната игра на Серхан във финалните кадри.....  Crazy Crazy Crazy

newsm03 newsm03 newsm03
Влизам в темата и гледам за "добре дошла"поредния преведен епизод!
Благодаря Ви момичета!
Ивеsmile3525Леман smile3525Миленче smile3525
Всеки път се повтарям , но не мога да остана базразлична!Благодаря Ви много за положения труд и за това ,че с труда си задържате вниманието към нашия сериал и поддържате темата "жива"! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 19:31 от migi_megi

# 426
Здравейтеееее.....  Hug

Ето го и така чакания   Wink

с  изключителната игра на Серхан във финалните кадри.....  Crazy Crazy Crazy

Приемете нашите извинения за забавянето... [/i]newsm03 newsm03 newsm03
Ивва  bouquet , Милена  bouquet, Леман  bouquet, огромно благодаря за поредния прекрасен жест към всички фенове на ''Незабравима''! lovekiss lovekiss lovekiss
Ивве, сега ще ме накараш да го почна от финалните кадри.... hahaha hahaha hahaha
Наде , и аз направих същата работа........ hahaha hahaha
Ама Ивето е виновна............ newsm48 newsm48

# 427
  • Варна
Здравейте, момичета и момче! Hug
Най- искрените ми поздравления и най- добри чувства към чудесните ни преводачки за удоволствието, което ни доставиха с поредната приятна изненада- преведения 74 епизод!  lovekiss Така магията продължава... newsm03 Two Hearts newsm18 perko
Наздраве за Милена, Леман и Ивва  newsm24

Между другото имам позната, която продава вестници и списания и съм я инструктирала да следи пресата, и ако случайно излезе нещо, свързано с "Незабравима" и най- вече със Серхан- веднага да ме извести Rolling Eyes. И ето ме на bowuu- горда собственичка на някакво жълто списание, което при други обстоятелства не бих приела дори като подарък Laughing, ама има някаква статийка с неизвестна давност, щото това са чувани вече думи и доста стари снимки Thinking. И понеже акцента е, че единствената жена в живота на Серхан е дъщеря му, статията се казва "Харун от "Незабравима" загуби любовта"...ъъъ, не е много ясно защо точно такова е заглавието с водеща снимка-

Разказва се в няколко изречения автобиографията на Серхан- добре познати факти- обучение, кариера, женитба, развод, филмография; напомнят, че скоро става на 40 години и най- интересното е, че не мислел да се жени втори път?! #Crazy Има и някакво кратко интервю- откога и дали не е нещо нагласено за случая- неизвестно! Thinking Ето го, старателно преписано от мен  bowuu
Актьорът: Намразих Интернет заради фенки! (?!?!?!?) Rolling Eyes
Въпрос: Каква роля искате да изиграете?
Отговор: Много ми се иска да участвам в екшън, но в Турция малко режисьори снимат подобни филми, има и проблеми, свързани с бюджета на филма.
В : Как обичате да си почивате?
О : Гледам филми, чета книги, обичам спокойствието. Няма значение къде си, как живееш, това са преходни неща. Важното е да си в мир със себе си, да бъдеш щастлив.
В : А какво ви ядосва?
О : Естествено, има и такива неща. Например липсата на дисциплина в работата. Ядосват ме и някои неща, които стават в обществото.
В : Притесняват ли ви любовните сцени и какво мисли вашата половинка за тях?
О : Не, не ме притесняват. Така трябва да бъде за всеки, който върши работата си професионално, дисциплинирано и с обич. Нямам съпруга, но човекът, който ме обича, трябва да проявява разбиране и уважение към работата, която върша. Ако е обратното, няма защо да сме заедно.
В : Какво мислите за социалните мрежи? Имате ли профил във Фейсбук?
О : Замразих профила си във ФБ, защото нямам време да се занимавам, а ме ЗАСИПВАТ С ЛЮБОВНИ ОБЯСНЕНИЯ. По- нататък сигурно пак ще го отворя.( ха, де!  Party)
Това беше- за справка сп."Уикенд за жената"- бр.10/ 2012г. и държа да кажа, че хич не ща да му правя реклама на това издание- изобщо не ми е по вкуса! Naughty
Толкова от мене тая вечер  Peace

# 428
  • Варна

Попаднах на тая снимка зад кадър, позната на повечето от нас от доброто старо време и за сетен път се учудвам  Rolling Eyes как актьорите успяват да влязат в образ и да предадат силните емоции- положителни или отрицателни, на своите герои при тоя калабалък народ наоколо ooooh!- шумят, бъбрят си, мърдат, кашлят, кихат, телефони звънят, трака реквизит, камери, прожектори, микрофони, оная мадама, дето подава репликите #Crazy...лудница, а какъв невероятен резултат накрая. thumbsup Е, те това са истински професионалисти! yes
Малко  spam2- най са ми сладки тия от ВВ- има снимки зад кадър, където хора от масовката и актьорите са облечени в костюми от 16 век и са извадили мобилните телефони и говорят масово през почивката... hahaha

# 429
Добър вечер, Незабравими! Hug Hug Hug

74, е от епизодите, които не съм гледала повторно, освен онлайн, когато се излъчваше. Струваше ми се много тягостен, но сега с превода се оказа доста силен епизод и въздействието е съвсем различно.  Peace
Ивве  bouquet, Леман  bouquet, Миленче  bouquet , благодаря Ви, за труда и удоволствието да гледаме поредната преведена серия! lovekiss lovekiss lovekiss

# 430
Дани,искрено ти се възхищавам и на поетичния талант,и на верността ти към Незабравима,и благодаря ,че ни осведомяваш винаги за това,което си прочела,или чула.
Може би,това интервю  е по повод повторението на сериала по Нова,защото мисля,че ако не цялото,то поне части от него вече сме чели и "виждали",както и въпросната снимка.
Явно Серхан се е покрил дълбоко,и няма какво по-ново да публикуват за него.
Като хвърлям по едно око и в други теми на турски сериали,разбирам,че и други актьори зачезват по 5-6 месеца без да снимат,но поне епизодично се появяват в публичното просранство-кога на светско събитие,кога на рожден ден,или премиера...
Но нашият човек дълбоко се е покрил някъде.
Йозка,откакто не е с Берксан,също отсъства от хрониките.
Не намирам това за лошо-спокойствието също е необходимост.
А дори и да искат да се снимат,при тази конкуренция,сигурно не е лесно-жалко за проваления проект на Йозлем.
Снощи изгледах с голяма носталгия първия епизод на Незабравима-възползвах се от отговора на Бганьо към Марийчето къде може да се гледа.
И за сетен път искам да изкажа огромната си благодарност на всички момичета,които ни превеждаха и продължават,и които качваха субтитрите-не може да става и дума за сравнение между дублажа и това да се гледат сериите в оригинал с субтитри!БЛАГОДАРЯ на всички,които положиха и продължават да полагат тези усилия за нас!  bouquet  bouquet  bouquet

# 431
  • София
Мили ми Незбравими, и аз на свой ред ви благодаря за вниманието.   bouquet
Та – Ивето е писала – финалът на 74-ти еп. е доста впечатляващ, но и началото е не по-малко. И съвсем честно си признавам – беше ми едновременно труден и интересен за превод, съдържа толкова разнообразни сцени и цяла палитра от емоции, и … разбира се – имаше какво да се науча от езика. Всъщност в тези няколко епизода – 72-76-78-ми сценаристите като че ли дават отговорите на всички въпросителни от филма, оттук за мен започва и окончателната развръзка.
При он-лайн гледането и когато няма превод, много от смисъла се губи. За мен е истинско удоволствие да допринеса за разбирането на съдържанието. Мисля, че без разбиране на репликите на героите, този сериал ще си остане като обикновена сапунка. Понякога диалозите са доста наивни. Но като цяло словото, разсъжденията на героите, тяхната мотивация, спомените им, и ведно с много доброто актьорско изпълнение – за мен, ето това прави магията. Иначе всеки един от тези елементи си е перфектен/професионално изпълнен сам за себе си, но какво от това. Когато гледам кадрите – изпълнителите играят всеотдайно, но има стотици подобни очарователни, млади и не само, актьори. Когато подредя изписани репликите от един епизод – виждам колко умело са си свършили работата сценаристите, но филмовата индустрия и виртуалното пространство е изпълнено с хиляди перфектни писачи. В крайна сметка, може в заглавието да е заложен смисълът за невероятната, незабравима любов, но за мен е незабравима много удачната комбинация от слово, актьорска игра и музика. Тази комбинация може и по случайност да се е получила, но резултатът е отличен.
И така по случайност – оттеглям се да си превеждам нататък из „Незабравима” и ви пожелавам все хубави емоции в следващите празнични и делнични дни.

П.С. Простете за дългия пост, но ако вие гледате по 1-2-3 - n пъти епизодите, аз …. някои сцени вече съм ги превъртяла десетки пъти, и … ох, (никога не съм си го и представяла), даже си ги знам наизуст до последния препинателен знак.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 23:03 от milena d

# 432
Дани,искрено ти се възхищавам и на поетичния талант,и на верността ти към Незабравима,и благодаря ,че ни осведомяваш винаги за това,което си прочела,или чула.
Може би,това интервю  е по повод повторението на сериала по Нова,защото мисля,че ако не цялото,то поне части от него вече сме чели и "виждали",както и въпросната снимка.
Явно Серхан се е покрил дълбоко,и няма какво по-ново да публикуват за него.
Като хвърлям по едно око и в други теми на турски сериали,разбирам,че и други актьори зачезват по 5-6 месеца без да снимат,но поне епизодично се появяват в публичното просранство-кога на светско събитие,кога на рожден ден,или премиера...
Но нашият човек дълбоко се е покрил някъде.
Йозка,откакто не е с Берксан,също отсъства от хрониките.
Не намирам това за лошо-спокойствието също е необходимост.
А дори и да искат да се снимат,при тази конкуренция,сигурно не е лесно-жалко за проваления проект на Йозлем.
Снощи изгледах с голяма носталгия първия епизод на Незабравима-възползвах се от отговора на Бганьо към Марийчето къде може да се гледа.
И за сетен път искам да изкажа огромната си благодарност на всички момичета,които ни превеждаха и продължават,и които качваха субтитрите-не може да става и дума за сравнение между дублажа и това да се гледат сериите в оригинал с субтитри!БЛАГОДАРЯ на всички,които положиха и продължават да полагат тези усилия за нас!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз също мисля ,че голяма част от казаното в статията , която Дани най - любезно е преповторила за нас ,е споменавано в темата.Не си спомням само да съм чела информация ,че се възмущава от любовните обяснения на фенките.По едно време имаше негово доста остро изказване за "натрапните"фенки , но не беше свързано с любовни обяснения , а с друго , но вече да си призная съм забравила какво точно!
Въпреки това, благодаря на Дани за всяка информация,която споделя с нас!Защото между старото инфо, може да се появи и нещо ново! Peace Peace Peace Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 433
Мили ми Незбравими, и аз на свой ред ви благодаря за вниманието.   bouquet
Та – Ивето е писала – финалът на 74-ти еп. е доста впечатляващ, но и началото е не по-малко. И съвсем честно си признавам – беше ми едновременно труден и интересен за превод, съдържа толкова разнообразни сцени и цяла палитра от емоции, и … разбира се – имаше какво да се науча от езика. Всъщност в тези няколко епизода – 72-76-78-ми сценаристите като че ли дават отговорите на всички въпросителни от филма, оттук за мен започва и окончателната развръзка.
При он-лайн гледането и когато няма превод, много от смисъла се губи. За мен е истинско удоволствие да допринеса за разбирането на съдържанието. Мисля, че без разбиране на репликите на героите, този сериал ще си остане като обикновена сапунка. Понякога диалозите са доста наивни. Но като цяло словото, разсъжденията на героите, тяхната мотивация, спомените им, и ведно с много доброто актьорско изпълнение – за мен, ето това прави магията. Иначе всеки един от тези елементи си е перфектен/професионално изпълнен сам за себе си, но какво от това. Когато гледам кадрите – изпълнителите играят всеотдайно, но има стотици подобни очарователни, млади и не само, актьори. Когато подредя изписани репликите от един епизод – виждам колко умело са си свършили работата сценаристите, но филмовата индустрия и виртуалното пространство е изпълнено с хиляди перфектни писачи. В крайна сметка, може в заглавието да е заложен смисълът за невероятната, незабравима любов, но за мен е незабравима много удачната комбинация от слово, актьорска игра и музика. Тази комбинация може и по случайност да се е получила, но резултатът е отличен.
И така по случайност – оттеглям се да си превеждам нататък из „Незабравима” и ви пожелавам все хубави емоции в следващите празнични и делнични дни.

П.С. Простете за дългия пост, но ако вие гледател по 1-2-3 - n пъти епизодите, аз …. някои сцени вече съм ги превъртяла десетки пъти, и … ох, (никога не съм си го и представяла), даже си ги знам наизуст до последния препинателен знак.

Напълно съм съгласна!Важен е крайния резултат-Магията "Незабравима" и една солидна,внушителна бройка "луди" фенки! #Crazy #Crazy #Crazy
ПП
Миленче , забравих да ти благодаря лично!
 smile3525 smile3525

# 434
Миленче,без теб,г-жа Броненосец,г-жа Леман,Рекси,Ивето,и всички,които в момента пропускам,но на които съм не по-малко благодарна,щях да гледам само картинки-целият смисъл на филма се губи без разбиране на репликите!
Епохата на нямото кино и Чарли Чаплин е съвсем друга !
Затова винаги съм била признателна за труда ,усилията и безсънните нощи на всички,които превеждаха и превеждат за нас!
Възхищение,признателност,и благодарност-това е най-малкото,което заслужавате от мен!

Общи условия

Активация на акаунт