Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 490
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Сладурки мили, честит празник на всички момичета (майки, баби, съпруги и приятелки)

Бъдете женствени и красиви, обичани и обичащи, желани и уважавани.

както казва една моя колежка "Мир, щастие и спокойствие в къщи и много любов на повънка
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525  party006  party006  party006  party006 cheers cheers cheers Drunk luvbed luvbed
Меги, миличка, просто ти влязох в тона, нищо лично, ако съм те засегнала извинявай. Свят шарен, вкусове различни и естествено, че е нормално всеки да харесва различни хора. Не съм си въобразявала че си тинейджърка, личи си дамата в теб.

Толкова съм си добре в легрото тази седмица, чета ви редовно, пиша по някога и най-важно гледам всеки ден новите стари серии. (чак не ми се оздравява)

# 496
Сладурки мили, честит празник на всички момичета (майки, баби, съпруги и приятелки)

Бъдете женствени и красиви, обичани и обичащи, желани и уважавани.

както казва една моя колежка "Мир, щастие и спокойствие в къщи и много любов на повънка
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525  party006  party006  party006  party006 cheers cheers cheers Drunk luvbed luvbed
Меги, миличка, просто ти влязох в тона, нищо лично, ако съм те засегнала извинявай. Свят шарен, вкусове различни и естествено, че е нормално всеки да харесва различни хора. Не съм си въобразявала че си тинейджърка, личи си дамата в теб.

Толкова съм си добре в легрото тази седмица, чета ви редовно, пиша по някога и най-важно гледам всеки ден новите стари серии. (чак не ми се оздравява)
newsm10
Не виждам от какво да съм се обидила!  33uu  33uu  33uu  33uu  33uu
Оздравявай бързо!

# 497
Извинявам се за избързването, но видях, че 77-ми епизод го няма на 1-ва стр. Ето го в 3 части:
http://www.youtube.com/watch?v=26ARnKqr9YI -1-ва част
http://www.youtube.com/watch?v=NYzRBuDD-tc&feature=related -2-ра част
http://www.youtube.com/watch?v=MwAbbU7DBtY&feature=related -3-та част
Чочи  Hug, на първа страница са епизодите с цялостен, или частичен превод.
77 епизод беше много тягостен-погребението на Джемил, заема почти целия епизод и нямаше много за превеждане, затова и отсъства от 1 стр.
Аха!  Hug
Ще го изгледам без превод като му дойде времето  Wink
Не........, като му дойде времето  го изгледай с превод!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Не губи търпение! Peace Peace Peace Peace Peace Peace
ПП
Щях да отговоря ,но Ради ме е предварила! Hug Hug Hug Hug Hug
Иначе, епизодите без превод ги има в много сайтове!
Няма проблеми!  Hug

# 498

Бъди непозната, за да си интересна,
Бъди недостъпна, за да си желана!
Ако говорят нещо лошo за теб,
не се ядосвай!
Щом говорят, значи завиждат,
а щом завиждат значи има за какво.
Знай си цената, но не се продавай!
Пожелавам Ви това от все сърце
заедно с много здраве, щастие,
късмет и любов!
Честит празник мили, Незабравими дами!!!!
Всяка да получи този букет рози и те да цъфтят все нагоре и нагоре...
Специално го подарявам на всички ВАС!

# 499
Здравейте, мили момичета! Hug

Честит осми март!
Усмихвайте се винаги, да има много любов в сърцата Ви, обичайте и бъдете обичани!  Two HeartsВесел празник!  love001

# 500
Магистра,
Скрит текст:
ако си мислиш ,че тук тонът е остър т.е. различен от добрия, значи не си влизала в другите теми.В темата за Фатмагюл ,цари страшен деспотизам.Създадено е едно ядро от старите и добре познати потребителки , които не допускат чуждо мнение и коментари , които не им се "нравят"Прогонват всичко живо по особено жесток начин!!Чак като ги чета какви си ги позволяват  , ми идва да им извия вратовете ,макар и виртуално!
ПП Еееее ....., не ,че преди време и ние недавахме дума да се каже за Серхо и Йозка , но там прекаляват!!!

# 501
  • Русе

Готова за...канкан? newsm78
Не бе, за Серхан! smile3508

# 502
Честит Празник  мили момичета!
♥ Бъдeте горди и уверени жени, бъдете смели в мечтите и начинанията си, покорявайте с красотата си на богини! И не забравяйте, че нашето призвание е да правим света по-добър!
♥ Пожелавам ви смелост, за да мечтаете, и дързост, за да осъществите мечтите си! Можете да бъдете всичко, което поискате !

http://www.youtube.com/watch?v=xvN_ui2dsac&feature=related

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 21:02 от adi_h

# 503
# 504
# 505
Честит Осми март на всички момичета от компанията Незабравима!

Много подходяща снимка е постнала Вени,и без да й искам разрешение,ще я използвам
да ви пожелая да сте много желани и обичани,
и да получавате  по-често такива красиви цветя!

# 506
# 507
  • Варна
Честит празник, мили дами! lovekiss

Просто жена

Душа, чувства, ураган...
Сърце, емоции, вулкан...
Сияние в тъмнината...
Музика в тишината...
На всички пътища начало,
завършеност и цяло...
Твърдост и вътрешна сила...
Красива, нежна, мила,
майка, съпруга, героиня,
приятел, любима, богиня...
Вещица, магьосница...
Нежна фея и чаровница...
Лазурен океан от мечти...
Усмивка- слънчеви лъчи...
Доброта безкрайна...
Обич всеотдайна...
Всичко това е тя...
Лицето на любовта....
Името й е светлина...
Просто...жена!...

# 508
# 509
  • Варна
Бобоянче, радвам се да те "видя". Отдавна не сме се засичали тук, но сега откривам, че имаме сравнително еднакъв вкус за мъже! Аз също много харесвам постнатия от теб в спойлера висок младеж. Е, Серхо наистина има стил, изискан и много готин, но има и други, които не са за изхвърляне.
Ето и част от моите фаворити:

Божеее, пратете ми линейка! smile3544 sweating Уау! #Shocked #Shocked #Shocked Добре би било Thinking, като има такива постове, да има някакво предупреждение ли, що ли   ruporuu, щото за такива като мене, дето вече неат нерви Flushed- това си е направо шоков удар! Scream Аах, толкова зашеметяващи мъже на едно място- прекалено е! Oha!
Очевидно и аз споделям същия вкус за мъже, като безспорния фаворит е...всички си го знаем! newsm03 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт