Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 490
  • 727
  •   1
Отговори
# 570

Кога Харун донесе и одеалото?! newsm78
Ами Вени, нали знаеш, че като има одеалце, има и чудеса под него. Много бързо е реагирал.
Гледали са да не простудят момичето ,че са му голи крачетата!! hahaha hahaha
Или пък ,за да не гледа Серхо голите крачета #Crazy Innocent Innocent Dizzy Face ,че и без друго им предстои гореща сцена!

# 571
Благодаря на Бай Ганьо за чудесния поздрав - стихче! newsm51
Макар и на патерица той си остава единствения мъж , който ни е поздравил тук в темата , при това по "атрактивен" начин!

# 572
Здравейте! Гледала съм Незабравима първият път, когато го даваха по Нова, след което го спряха. Има ли продължение и от коя серия и къде мога да ги гледам? Благодаря предварително!

# 573
  • Русе
Здравейте! Гледала съм Незабравима първият път, когато го даваха по Нова, след което го спряха. Има ли продължение и от коя серия и къде мога да ги гледам? Благодаря предварително!
Селия, welcome !
Все още не е излъчван на български 2-ри турски сезон. Сега Нова Тв повтаря сериала, като го започна отначалото. Надяваме се да пусне и неизлъчваните епизоди.
На стр.1 от темата има епизодите с пълен и частичен превод.

# 574
# 575
  • Варна
Здравейте, мили момичета и момче, което винаги се сеща за виртуалните си приятелки, да ни навести с няколко добри думи или оригинално стихче Hug- наздраве за нашия скъп Бганио/ Байгън! newsm24

Ивве, спретнала си си подпис- мечта newsm03- балсам за очите! newsm09 От по по най мъже- не мога да отлепя поглед от постовете ти! #Crazy
А Кометка определено е станала фенка на Неджати Шашмаз Peace- бива, особено в по- младите му години, има интересна муцунка и е симпатяга, и определено е доста харизматичен! yes
Ама Серхан все още ни запленява Two Hearts...И има защо! smile3521 Само дето не знам докога, при условие, че е в нелегалност от месеци! Crossing Arms

Тука е направо трепач! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да се отчета и какво видях днес в жълтите предавания по Канал Д и Стар ТВ ( тия ги имам на тв), като държа да кажа, че само надзъртах, щото вече ми писна да дебна Whistling- ами, едно голямо нищо, що се отнася до нашите любимци!  Crossing Arms С другите разни образни, с които запълват двата и повече часа на всяко предаване, вече няма да ви занимавам! Нито думичка за Серхан, Йозлем, Мерт, Синем, Алие или който и да е друг от екипа на "Незабравима"! Thinking А, с изключение на Буура Гюлсой, или по- точно съпругата му Бурджу Кара, с която имаше интервю. И туй то! Crossing Arms
Ами, ще чакам следващата събота, когато пак ще хвърлям по едно оченце с надежда! Peace

Чудесна новина, че мъничката перла Ърмак снима отново. Party Ще погледна непременно сериала, с нейно участие! Благодаря на Рекси за инфото!   bouquet

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 21:55 от danidorina

# 576
Дани Hug,благодаря за ''дебненето''.Ти си нашите уши и очи в турските жълти издания, не се отказвай моля те  Praynig.Тази фенка определено е имала късмет. Party

# 577
# 578
Ееее, Дани, щом се е покрил наш Серхо, няма да седим и да го чакаме, я! Naughty Аз съм фенка на Неджати Шашмаз от доста отдавна. Peace Много е готин, нали? Embarassed Даже е по-голям от Серхан, но никак не му личи. Heart Eyes

# 579
  • Варна
Ееее, Дани, щом се е покрил наш Серхо, няма да седим и да го чакаме, я! Naughty Аз съм фенка на Неджати Шашмаз от доста отдавна. Peace Много е готин, нали? Embarassed Даже е по-голям от Серхан, но никак не му личи. Heart Eyes
newsm10 Има доста интересно излъчване- и аз съм загледала "Долината на вълците"! ooooh! Поредния ми сериал... perko
Пък те тия турските мъже излязоха големи чаровници smile3521 ( една елитна групичка има в подписа на Ивва!) newsm53- бая жени запленени по разни актьори има по темите! Heart Eyes В която и тема да влезеш- въздишки, мераци, закачки, откровения... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Има защо newsm10- кой от кой по- красиви, по- талантливи, по- харизматични и проектите, в които участват- от интересни, по- интересни! И колкото повече гледаш- толкова повече те привлича... smile3537

# 580
newsm10 Има доста интересно излъчване- и аз съм загледала "Долината на вълците"! ooooh! Поредния ми сериал... perko
Пък те тия турските мъже излязоха големи чаровници smile3521 ( една елитна групичка има в подписа на Ивва!) newsm53- бая жени запленени по разни актьори има по темите! Heart Eyes В която и тема да влезеш- въздишки, мераци, закачки, откровения... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Има защо newsm10- кой от кой по- красиви, по- талантливи, по- харизматични и проектите, в които участват- от интересни, по- интересни! И колкото повече гледаш- толкова повече те привлича... smile3537
Мдааа, аз също го гледам, даже и в момента. Мен ме грабна с това, че главният герой има невероятен стил и е безумно интелигентен. Ама мисля, че има тема за този сериал, ако искаш там ще го обсъдим. Има много интересни неща са разискване. Много мислене изисква този филм.

# 581
Селия, welcome !
Все още не е излъчван на български 2-ри турски сезон. Сега Нова Тв повтаря сериала, като го започна отначалото. Надяваме се да пусне и неизлъчваните епизоди.
На стр.1 от темата има епизодите с пълен и частичен превод.

Blagodarq!

# 582
Добро утро! Hug Hug Hug
Спокоен и релаксиращ неделен ден ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 583
Добро утро!  Hug Hug Hug

Хубав неделен ден, с много поводи за усмивки!
  Hug

# 584

Общи условия

Активация на акаунт