Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 172
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета!  wavey
Поздрави за всички, които поддържат огъня в темата  Hug, за да се наслаждаваме на незабравимата магия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=YJdB2TOlS2M&feature=BFa&l … u-JeA&lf=plcp

Е, Меги, направо ме зашемети с тоя подпис! #Crazy Абе, момичета, каква е тая китка от красиви мъже newsm53- без малко да ми секне дъха... newsm09
Да видим пак титуляра  newsm10

Дани , ако забелязаваш с него започвам и свършвам!Всичко , друго което съм "драснала" hahaha hahaha hahaha е пълнеж!!!
Шегувам се !Енгин също много започна да ми харесва!Вече почти се е изравнил със Серхо!

# 646
# 647

Ади , тази костюмарска поредица , направо  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Незнам защо ,но на този човек много му отива костюм!Докато на ЕНгин не!На последните снимки/от някакво награждаване/направо е смешен.Та като казах за награждаване и за конкурси се сетих ,че Серхо вече изпадна от всякакви конкурси и допитвания за най ...най ...
До скоро беше в челните позиции , а сега го няма , ако пък го има , е от последните в листата!!!
Ади , това за "червената книга "много ми хареса!!! Peace Peace Peace Peace

# 648
Скрит текст:
Скрит текст:
Доказателство за горното ми твърдение.Дори имаше една снимка , на която изглеждаше още по - смешен , но тя не е включена в гифчето.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 22:53 от migi_megi

# 649

Привет на всички в темата стари и нови и приятно забавление..............
Ех Меги, Дано да се появи да не стане нужда от запис в нея  Praynig Praynig
На Серхан му отиват всякакви тоалети и стил, за разлика от други хубостници - все още е №1 дори и да се крие. И аз като Дани изгледах редица сериали но Незабравима си е на първо място, както и нашите герои Серхан и Йозлем и тяхната въздействаща магия - не го усетих никъде - така да го нарека - рядко срещащо се явление - класика в жанра. В сравнение с други - да хубави, играят всеотдайно, но някак си не могат достатъчно добре да въздействат - поне при мен, че да повторя сцена или серия, докато и хиляди пъти да гледам нашия сериал въздействието е на мах, а и откривам и нови нещица в играта им. Химията между нашите я няма никъде другаде.......
Липсват ми нощите когато стояхме до ранни зори да изгледаме филма и да коментираме - това вълнение е неповторимо, но се надявам с някой друг проект на нашите любимци да продължим.....

а това е вид доказателство:

А КОЛКО ОЩЕ ИМАААААА.......

# 650
И ОЩЕ........

АМИ ОСВЕН ДА ОРГАНИЗИРАМЕ АНКЕТА, В КОЕ ОБЛЕКЛО НАЙ - ХАРЕСВАМ СЕРХАН/ХАРУН - само да не кажете - ПО АДАМОВО  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 651

Бързо червената точка , че след поста на Ади атмосферата се нажежи!!! Rage tantrum Rage Rage Rage af af af

# 652
Ади , що се отнася до анкетата , за да постигнем все пак някакво разнообразие ,ще оформим възможните отговори така:
 а/   адамово и с костюм;
 б/   адамово и със спортни дрехи;
 в/   адамово и с бели дрехи;
 г/   адамово и къси гащи тип "бермуди" с кафяви сандалетки и т.н......
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 00:14 от migi_megi

# 653
  • Варна
Ади , що се отнася до анкетата , за да постигнем все пак някакво разнообразие ,ще оформим възможните отговори така:
 а/   адамово и с костюм;
 б/   адамово и със спортни дрехи;
 в/   адамово и с бели дрехи;
 г/   адамово и къси гащи тип "бермуди" с кафяви сандалетки и т.н......
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И отговор д/ всякак! newsm53
Ей тука предполагам ще има най- много отговори! smile3521

newsm53 sweating newsm09

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 00:46 от danidorina

# 654
Добро утро! Hug Hug Hug
Еха, голям купон снощи се е развихрил, едва ли има подобен сериал, предизвикващ толкова емоции, повече от 8 месеца след финала си. newsm03 newsm53 newsm10
Благодаря на всички,които въпреки и напук липсата на новини поддържате духа в темата!  love001  love001  love001
Спорен ден ви желая, с много усмивки и добро настроение! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 655
  • Русе

Добро утро! Hug Hug Hug
Ади,Меги, Дани, палавници такива! Grinning Много бързо ме разсънихте със снощните си писания и снимки! newsm10
Прекрасна сряда на всички! newsm51 newsm51 newsm51

# 656

Добро утро, сладурки!  love001 Кафе и закуска от мен, да се реванширам за отсъствията. От тези снимки станах  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy! Ади, Дани, Меги, страхотни сте! Hug Hug Hug

# 657
Добро утро, Незабравимки!
Меги, Ади, Дани, ама и Вие изобщо не сте провокаторки...А, и тази анкета за Серхановото облекло тотално ме шашна... Ще добавя само опция към нея- адамово облекло и вратовръзка... Така изплува образа на Яваш в моите представи  Wink Wink Wink

Л.Асенова, добре дошла в редиците на "Незабравима".  welcome welcome
Диди 69, страхотни гифчета... Hug newsm51

# 658
# 659
Добро утро, Незабравимки!
Меги, Ади, Дани, ама и Вие изобщо не сте провокаторки...А, и тази анкета за Серхановото облекло тотално ме шашна... Ще добавя само опция към нея- адамово облекло и вратовръзка... Така изплува образа на Яваш в моите представи  Wink Wink Wink

Л.Асенова, добре дошла в редиците на "Незабравима".  welcome welcome
Диди 69, страхотни гифчета... Hug newsm51

А аз добавям още една опция в анкетата: по адамово облекло и парфюм! Embarassed
Мокси, много хубава снимка!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт