Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 174
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, незабравими жители на страната на любовта Унутулмазия! По обясними причини няма да взема отношение по въпроса за предпочитаното облекло на Серхан. Но не мога да не се изкажа пак по другия фундаментален въпрос - къде изчезнаха нашите хора и кога ще ги видим в нов проект - най-добре заедно, но в краен случай и поотделно.  Според мен станаха жертва на успеха си като тандем и не е толкова лесно да покорят следващ връх. Когато си стигнал Еверест, къде по-нагоре? Сигурно и други причини си има, но фактът на отсъствието им си е факт. А за останалите сериали сте прави. Когато мога, им хвърлям по едно око, но там магия няма, въпреки великолепните актьори, които играят. Това важи например и за Буура Гюлсой, който прави един съвсем различен от Толга образ в "Пепел от рози". Толкова различен, че дори понякога имам чувството, че това не е същия актьор дори и като физика.
Благодаря на Мокси, че ни припомня моето стихче с нейното великолепно оформление и ви желая лек ден сряда, през който можем да се спомним за доброто старо време.

# 661
Добър ден!  Hug Hug Hug

Днес по Нова тв ще гледаме това!

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 13:33 от valdes60

# 662
  • Русе
Здравейте, незабравими жители на страната на любовта Унутулмазия! По обясними причини няма да взема отношение по въпроса за предпочитаното облекло на Серхан. Но не мога да не се изкажа пак по другия фундаментален въпрос - къде изчезнаха нашите хора и кога ще ги видим в нов проект - най-добре заедно, но в краен случай и поотделно.  Според мен станаха жертва на успеха си като тандем и не е толкова лесно да покорят следващ връх. Когато си стигнал Еверест, къде по-нагоре? Сигурно и други причини си има, но фактът на отсъствието им си е факт. А за останалите сериали сте прави. Когато мога, им хвърлям по едно око, но там магия няма, въпреки великолепните актьори, които играят. Това важи например и за Буура Гюлсой, който прави един съвсем различен от Толга образ в "Пепел от рози". Толкова различен, че дори понякога имам чувството, че това не е същия актьор дори и като физика.
Благодаря на Мокси, че ни припомня моето стихче с нейното великолепно оформление и ви желая лек ден сряда, през който можем да се спомним за доброто старо време.
Така е! Напълно споделям написаното горе!
Йозо реши да "избяга" от образа  на Еда, да направи нещо различно - рискува, но не се получи. Серхан  искаше екшън или филм за деца, пак /според мен/ да "избяга" от амплоа-то на любовник. Кой го знае какво мисли или избира - инфо йок!!! Thinking
Според мен много ще внимават със следващия си избор и на това се дължи мълчанието им, а и липсата им в таблоидите. smile3506

# 663
# 664
Здравейте, Незабравими!  Hug Hug Hug

# 665
Ако сте изгледали 73-и и 74-и епизод със субтитри  Peace, забелязахте ли сладурските обръщение към Яамур....  Hug Hug Hug

Керем я нарече - "Проливния дъждец" на вуйчо..., а Бату -  "Дъждовна капчице"...

Бяха наистина много сладки....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 666
Ако позволите и аз да се включа, отскоро загледах филма, но е много завладяващ, а днешната серия направо ме разби. Жал ми е и за Еда, и за Мелда  ooooh!

# 667
  • Русе
Ако позволите и аз да се включа, отскоро загледах филма, но е много завладяващ, а днешната серия направо ме разби. Жал ми е и за Еда, и за Мелда  ooooh!
Добре си дошла, РоминаБ! welcome
Да, в началото е така- жал ти е! После...после гледаш метаморфози и реакции. smile3521
Приятно гледане на Незабравима и на незабравимата двойка ЕДРУН! newsm03

# 668
  • Русе
Ако сте изгледали 73-и и 74-и епизод със субтитри  Peace, забелязахте ли сладурските обръщение към Яамур....  Hug Hug Hug

Керем я нарече - "Проливния дъждец" на вуйчо..., а Бату -  "Дъждовна капчице"...

Признавам без бой, глад и стригане, че не съм обърнала внимание на тези обръщения! Peace
Ама то, малката сладурана  направо си е заслужила и двете имена!
Ивве,  love001!

# 669
Да, в началото е така- жал ти е! После...после гледаш метаморфози и реакции. smile3521
Хаха, интересно име сте им измислили  Grinning Много креативно!

# 670

Признавам без бой, глад и стригане, че не съм обърнала внимание на тези обръщения! Peace
Ама то, малката сладурана  направо си е заслужила и двете имена!
Ивве,  love001!

Hug Hug Hug

Забравих да поздравя новодошлите момичета  doh doh doh

RominaB ,  welcome

L.Asenova, welcome

# 671
# 672
  • Русе
Хаха, интересно име сте им измислили  Grinning Много креативно!
Не сме ние! hahaha Заслуга на турският Фен-клуп са имената ЕДРУН и СЕРЛЕМ.

# 673
 Joy А тая сватба каква е? Тя нали се омъжи? newsm78 Извинете невежеството ми  Blush

# 674
Дами, може ли да попитам кой епизод давах днес по Нова Тв и откъде мога да го изтегля?
Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт