Звездни компромати-132

• 58 460
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
анджелина по-добре да беше го прибрала тоя анорексичен крак Stop

Peace

# 286

Още не съм видяла любимката ми Дж. Лопез, затова бягам да разглеждам още и още снимки.

Ееее, как, Джей Ло е невероятна!

# 287

Роклята на Пенелопи е УАУ.Каза,че тя и сестра й дизайнват дрехи,включително и въпросната рокля.Ако е истина - моите искрени адмирации.

http://www.btv.bg/cinema/oscar2012/video/1316725973-Penelope_Kru … veniya_kilim.html
Роклята е Армани.
Съжалявам за ужасния провлачен глас на преводачката , който трябва да изтърпите  Simple Smile

Бтв са имали репортер на Оскарите, направил интервю с Джоли и Клуни.

СЕГА по БТв дават преведените интервюта!

# 288
  • София
еls   bouquet
За пореден път Дженката не ме разочарова.  Heart Eyes Не споделям мнението, че роклята не й подхожда на фигурата. Страшно женствена е както винаги. Леко пищна и секси.

Брррр, все пилешката кълка на Анджи ми е пред погледа.  Joy

# 289
Най-много ми харесаха Натали Портман и Гуинет Полтроу.
Анжелина е на другия полюс - грозна рокля, проскубана коса, грозен крак с гадни колена, които не знам защо трябва да демонстрира.

От партито на Венити Феър след оскарите:
Дейвид и Виктория Бекъм Дейвид с Том Круз Виктория с Том и Кейти
Том Круз и Кейти Холмс 1  2

От парито на Елтън Джон:
Майли Сайръс  с Лиам Хемсуърт много са сладки пак
Майли с Ким К.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 09:23 от Клото

# 290
Най-много ми харесаха Натали Портман и Гуинет Полтроу.
Анжелина е на другия полюс - грозна рокля, проскубана коса, грозен крак с гадни колена, които не знам защо трябва да демонстрира.

Анджи,като че ли само едно червило има тази жена напоследък Confused Не я харесвам аз нея. Лопез можеше и повече да направи, обожавам я за мен е олицетворение на жената.

# 291
Гуинет е страхотна просто,като статуетка е Heart Eyes
 Анджито нещо ме разо4арова този път,а Викито можеше да сложи нещо по-разли4но,-цвят,флинтифлюшка-знам ли аз!По принцип много ми харесва този неин строг стил,но напоследък вси4ките и аутфити толкова много си прили4ат,4е имам 4увството,4е ходи с едно и също всеки ден Mr. Green Особено тези колан4ета-в на4алото ме кефеха,ама може ли пък вси4ко да е с колан4ета!

Щерката на Джани Нанини-Пенелепе ве4е е пораснала http://bilder.rtl.de/p2/2012-02/6619719/12867712.jpg

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 09:44 от Мара Подробната

# 292
# 293

Нинка е прекрасна! Душица златна, нека да покаже на Света, що е то българска красота! Heart Eyes

# 294
И на мен Гуинет Полтроу ми е като статуетка, цялостното й излъчване е много приятно. От другите не останах така впечатлена.

# 295
  • София
Благодаря за линковете, като че ли тази година по—малко рокли ми харесаха, най—хубава според мен е Гуинет. А Вики Бекъм според мен е с нейна рокля, затова и напоследък е все с еднаква визия на прибрани по тялото тесни рокли с колани— такава е цялата линия на новата й колекция, длъжна е да я промотира. На мен ми харесва много роклята й, но ми е малко casual като за Оскари Peace

# 296
  • На брега на реката
Аз съм разочарована от наградените с Оскари. Имах други очаквания  Rolling Eyes
Иначе от актрисите, най-много ми харесаха Гуинет, Сандра Бълок и Натали Портман. Анджи хич не ми хареса, в лице е екстра, ама това не зависи от роклята  Joy Скумрия си е каквото и да облече, особено в  черното.
Не разбрах какво е направил Саша Барон Коен. Отишъл ли е?

Преди малко ми попадна тази снимка, много се смях (няма общо с Оскарите)

# 297
  • На земята, която е всъщност звезда.
И мен никоя рокля не ме впечатли тази година.  newsm78 Само Йовович и Полтроу ми се откроиха.

Но пък съм впечатлена от формата на 65-годишната Бо Дерек и подходящия силует, който е избрала:

# 298
Благодаря за линковете, като че ли тази година по—малко рокли ми харесаха, най—хубава според мен е Гуинет. А Вики Бекъм според мен е с нейна рокля, затова и напоследък е все с еднаква визия на прибрани по тялото тесни рокли с колани— такава е цялата линия на новата й колекция, длъжна е да я промотира. На мен ми харесва много роклята й, но ми е малко casual като за Оскари Peace
О,да!Това разбира се е така!Ама да беше помислила да вклю4и в колекцията си някоя по-ве4ерна роклА Twisted Evil

# 299
Джей ло ми е като тюленче в тая рокля. Ужасна кройка за нейната фигура  Confused
Анджелина е много красива, но защо се е почернила така  ooooh! толкова бледа, с черна рокля и червено червило... асоциацията е ясна  Laughing
Гуинет и Пенелопе са страхотни  Heart Eyes просто класа!!!
Разочарована съм от избора на академията за най-добър филм...  Tired

ААА и познайте с кого готви с момента Лео по ТВ7... точно така с МИС БОНИ  Joy този започна гастрола по телевизиите. Май Пина е права, че си набира клиентела за баловете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт