Звездни компромати-132

• 57 773
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
J Lo за професионална танциорка не е върха, дори не е добре бих казала...
Ето едно нейно клипче, в което е поканена да танцува, напълно неподготвена и непосредствено:
http://www.youtube.com/watch?v=dWUxZJ6yh3g

То е друго 20 човека да ти направят хореографията и да те снимат от 6 ъгъла за да подберат най-добрите ти движения за клипа...
ако кажете ,че и в това клипче формите и са от най-нормалните.. явно моите виждания доста се разминават.. Откровено задника и тук е ужасен и огромен.. Незнам за какви стегнати задни части може да се говори в този случай. Видях дата 2008 за клипчето, сега май изглежда малко по-добре. А на снимките от Оскарите ми изглежда фотошопната- по -вталена отколкото е в действителност.

# 556
# 557
Покрай коментарите за Дженифър Лопес си изтеглих да гледам отново Тhe back up plan /романтична комедия/.

Е, как става номера - във филма е със съвсем различни пропорции от реалния живот. Няма голям задник, краката са слаби, талията ...  newsm78 Или се подлага на зверски режим преди снимки или ... и аз не знам какво или. 

Аз я харесвам и като певица и като актриса. Определено ми е любимка. Но не мога да си кривя душата, че роклята от Оскарите беше ужасна (според мен).

# 558
# 559
Номинации за "Златна малинка"

Най-лошите филми :
Bucky Larson: Super star du X
Jack et Julie -този се опитах да го гледам и устисках до 15-тата минута  Mr. Green
Happy New Year
Transformers 3
Twilight - Chapitre 4: Révélation (Част 1)

Най-слаб актьор:
Russell Brand, Arthur
Nicolas Cage, Hell Driver 3-D,
Taylor Lautner, Тайна самоличност и Twilight - 4: Révélation
Adam Sandler, Jack & Julie (Jack) et Le Mytho
Nick Swardson, Bucky Larson

Най-слаба актриса:
Martin Lawrence, (Big Mamma), Big Mamma 3
Sarah Palin, Sarah Palin: The Undefeated
Sarah Jessica Parker, Как го правят жените? et Happy New Year
Adam Sandler, (Julie) Jack & Julie
Kristen Stewart, Twilight - 4: Révélation

Най-слаб режисьор
Michael Bay, Transformers 3
Tom Brady, Bucky Larson
Bill Condon, Twilight - Chapitre 4: Révélation (Част 1)
Dennis Dugan, Jack & Julie et Le Mytho
Garry Marshall, Happy New Year

Хе-хе -наистина ли някоя от вас си мисли,че Анджелина няма бавачки ,които да покриват цялото денонощие ,както имат останалите?
Да-жената е многодетна майка ,но е богата многодетна майка  Mr. Green Ха на бас ,че не обикаля нощем из имението си, та да обгрижва  поред 6-те хлапета  Laughing
А коя колко е щастлива само те двете си знаят.

# 560
Най-слаб актьор:
Russell Brand, Arthur
Nicolas Cage, Hell Driver 3-D,
Taylor Lautner, Тайна самоличност и Twilight - 4: Révélation
Nick Swardson, Bucky Larson

Най-слаба актриса:
Sarah Palin, Sarah Palin: The Undefeated
Sarah Jessica Parker, Как го правят жените? et Happy New Year
Kristen Stewart, Twilight - 4: Révélation

Joy

# 561

Пак се загледах в роклята и излъчването на Пенелопе........ми уникална е,нежна и някак ретро красива, като Скарлет О'Хара. Heart Eyes

# 562
J Lo за професионална танциорка не е върха, дори не е добре бих казала...
Ето едно нейно клипче, в което е поканена да танцува, напълно неподготвена и непосредствено:
http://www.youtube.com/watch?v=dWUxZJ6yh3g

То е друго 20 човека да ти направят хореографията и да те снимат от 6 ъгъла за да подберат най-добрите ти движения за клипа...
ако кажете ,че и в това клипче формите и са от най-нормалните.. явно моите виждания доста се разминават.. Откровено задника и тук е ужасен и огромен.. Незнам за какви стегнати задни части може да се говори в този случай. Видях дата 2008 за клипчето, сега май изглежда малко по-добре. А на снимките от Оскарите ми изглежда фотошопната- по -вталена отколкото е в действителност.

много са ти теснички рамките на нормалността. от там и проблема ти с възприемането

# 563
Най-слаб актьор:

Най-слаба актриса:

Интересни победители  hahaha
Джак и Джил го гледах, но наистина не е нещо особено, да не кажа, че е огромно разочарование. Не знам просто Ал Пачино как се е съгласил да участва и колко са му трябвали парите.

# 564
Да си припомним как изглеждаше Анджелина преди години:

Това  е причината да няма Томб Райдър 3
Просто тя не става вече за тази роля
Спрягат се някои имена, Меган Фокс например и 2013 но аз лично все пак искам Анджелина някак си да се върне в този вид и форма... ех.

# 565
  • Tам през Атлантическия океан
Ама тя няма такова , НЯМА  Laughing

# 566
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Анджелина излъчва всичко друго, но не и класа
Пошла и вулгарна ми е на мен, а с тези евтини кабаретни пози от церемонията- още повече. Не може да преживее, че номинация скоро няма да види отново явно, за разлика от мъжа си, който е този с талант в семейството Rolling Eyes

# 567
Дженифър Гарнър е родила най-накрая. Момченце. Айде, честито.

# 568
# 569
Аз свързвам кльощавите жени с нервност!
И двете кльощави дами - г-жа Бекъм и Анджелина издават една нервност и сприхавост, лабилна психика и неуравновесен характер! Е, имат много мили и галантни мъже до себе си, които им подсигуряват спокойствието и допринасят за самочувствието им!

Общи условия

Активация на акаунт