Звездни компромати-132

• 57 767
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета от четенето на коментарите ви два три  дни за Дженифър Лопез накрая сънувах Марк Антъни. Crazy
ма стига сте й яли гъза на жената-нейн си е Mr. Green
На мен най-много ми харесва Натали Портман на Оскарите, невероятно красива  и нежна е, роклята й е прекрасна, всичко е премерено и изтънчено.
Другата ми фаворитка е Пенелопето, няма равна просто, такова излъчване виждам в малко актриси.

А вярно ли че Ума Търман е бременна...

И малко родни поп дзвезди...
МАСТИЛО - НЕПРОСТИМО - част 1
МАСТИЛО - НЕПРОСТИМО част 2

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 09:02 от КАРЧЕВА

# 571
  • София
Карчева, уж било официално потвърдено, тъй че може и да е вярно.  Peace

Тези, които виждат класа в Джоли, да вземат да си сложат едни очила. Или да си махнат слънчевите. Класата не е само да я имитираш, а да я носиш в себе си.

И да кажа нещо, което страшно много ме зарадва снощи. Не знам дали сте гледали новините по би ти ви - даваха репортаж за една жена Веселка Казашка - наше момиче и моя съученичка, която от години работи в Америка - завършила е режисура там. Била е в екипа на филма Артистът, както и в "Отчаяни съпруги". Не знам дали в нета го има качен този репортаж, но ми стана много мило, тъй като Веселка я помня като чудесен човек.  Grinning
Ето и линк към репортажа:
http://btvnews.bg/video/news/blgarka-triumfira-s-artistt.html

# 572
Дженифър Гарнър е родила момче, тази нощ. Била шокирана и не знаела как щяла да възпитава момче, така съобщиха в новините.....е, поне Бен сигурно е доволен Mr. Green
Лично аз, правя асоциация на много слабите жени, с желание за контрол, не нервност.

# 573
Дженифър Гарнър е родила момче, тази нощ. Била шокирана и не знаела как щяла да възпитава момче, така съобщиха в новините.....е, поне Бен сигурно е доволен Mr. Green
Лично аз, правя асоциация на много слабите жени, с желание за контрол, не нервност.

Много слаби - да! Кльощави - не! Писах - 2 пъти кльощави!
Предварително те Моля, ако ще спориш с мен, то на ЛС! Нека не спамим темата!

# 574

Много слаби - да! Кльощави - не! Писах - 2 пъти кльощави!
Предварително те Моля, ако ще спориш с мен, то на ЛС! Нека не спамим темата!
Въобще нямам намерение да спорим, изказах личното си мнение.
Въпросните дами се харесват точно по този начин, кльощави, според теб.....Виждали сме Викито приятно закръглена преди години, но сега изглежда много различно, и то след 4 деца, за мен това е голям самоконтрол, защото явно е предразположена към повечко кила, ако се отпусне WinkТова е личното ми мнение, не държа да е миродавно, не го приемай лично, т.е. като желание за спор

# 575
# 576
Снимката на Джулия Робъртс е прекрасна (е, фотошопът е ясен, но все пак). Напомня ми като цяло на фотосесиите на Адел - грим, прическа, цялостно излъчване - много ми допада. Адел наистина налага някаква мода май Simple Smile

Можете ли да ми кажете Мегън Фокс с какво е известна точно Embarassed Познавам я само като име (моя грешка е, разбира се).

# 577
Пластичните хирурзи не прощават, макар че това малко прилича и на компромат от страна на Николета: снимки на Алисия

# 578
# 579
  • Sofia
Аз пък да ви кажа изобщо не харесвам вече никакви корици на списания. Всичките са толкова нарисувани, включително тази с Адел, че това за мен са рисунки, а не снимки.
И мен да ме снимат за корица и обработят така ще изглеждам феноменално, сигурна съм Peace
Какъв е смисълът да гледаме рисунки на това как биха искали да изглеждат звездите? newsm78

За Алисия и аз да се изкажа, защото я видях при Росен Петров и останах и аз неприятно изненадана от вида и. Не мога да разбера как се получават при нея такива фрапиращи разлики във вида. Съвсем наскоро гледах нейни снимки без грим, на които е много симпатична и красива, също нейна визия с къса коса на черта, с която е много свежа и между тях постоянно има такива състарени кадри, не разбирам как става това? newsm78

# 580
  • София
Пластичните хирурзи не прощават, макар че това малко прилича и на компромат от страна на Николета: снимки на Алисия
Май това е видеото

# 581
  • София

За Алисия и аз да се изкажа, защото я видях при Росен Петров и останах и аз неприятно изненадана от вида и. Не мога да разбера как се получават при нея такива фрапиращи разлики във вида. Съвсем наскоро гледах нейни снимки без грим, на които е много симпатична и красива, също нейна визия с къса коса на черта, с която е много свежа и между тях постоянно има такива състарени кадри, не разбирам как става това? newsm78
снимките са обработвани с фотошоп и какво ли не - и току що станала от кревата, ще я изкарат като мис свят. в живо предаване няма как да има фотошоп.

# 582
Росен петров е толкова антипатичен и мазен ..

# 583
  • София
Росен петров е толкова антипатичен и мазен ..
А точно това студио е с ужасно осветление.Всеки минал оттам изглежда зле.

# 584
  • София
Анджелина заголи крачето и веднага- профил в Туитър. Чак пък такава истерия, много я харесвам, но наистина се разочаровах малко от прекалено слабото и тяло, пък  Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт