Звездни компромати-132

• 57 749
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И като заговорихме за Алисия, http://---/n/bozhinov-ne-vseki-mozhe-da-si-pozvoli-da-ima-tolkov … -zhena.50504.html ,този пък за какъв се взе. Много ми бъркат в здравето вече Валери и Николета. А малоумното му изказване, че не всеки може да си позволи жена, като неговата  ooooh!. Ми той направо си каза, че такава жена трябва да си я купиш, а пък Николета щяла да прави от дъщеря си нейно копие, тц тц, чак трепери да не се окаже момче. Желая им живо и здраво да се роди детенцето и да се кротнат, че да спрат и нас да занимават с техните "ВИП" персони.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 10:48 от mimen4o

# 586
Пластичните хирурзи не прощават, макар че това малко прилича и на компромат от страна на Николета: снимки на Алисия
Айде сега, Николета виновна, че Алисия не знае кога да спре с корекциите...

# 587
Роклята на тази актриса не ми хареса отпред на гърдите никак, макар и полите да са просто разкошни, но вижте гърба - направо е с вграден космодиск
http://www.peoplestylewatch.com/people/stylewatch/package/galler … ,00.html?stitched
Също не ми харесва и такава прическа с бретонче.

# 588
Виктория Бекъм я гледах преди два дни в една спортна емисия с Дейвид. Ми толкова слаба ми се стори, че имах чувството че направо ще се счупи. За моите критерии ми се стори че вида и е направо анорексичен.

Мтого се радвам за момченцето на Дженифър Гарнар и Бен .Те са ми любимото звездно семество Heart Eyes,дано брака им издържи.

# 589
Роклята на тази актриса не ми хареса отпред на гърдите никак, макар и полите да са просто разкошни, но вижте гърба - направо е с вграден космодиск
http://www.peoplestylewatch.com/people/stylewatch/package/galler … ,00.html?stitched
Също не ми харесва и такава прическа с бретонче.

Според  мен прическата й е незибежна. Все пак наскоро участва в "Момичето с драконовата татуировка", където беше с ей такава прическа:

цък Възможно е в момента да снимат и втора част от трилогията.

# 590
# 591
Гуинет Полтроу ли беше първата, голяма, холивудска любов на Брад Пит?  newsm78
Питам, защото тя без притеснение си ходи на общи сбирки с Бранджелина, за разлика от Анистън!

# 592
Гуинет Полтроу ли беше първата, голяма, холивудска любов на Брад Пит?  newsm78
Питам, защото тя без притеснение си ходи на общи сбирки с Бранджелина, за разлика от Анистън!

Дали е било голяма любов, никой нямам как да знае.

Брад Пит поддържа няколкогодишна връзка с Гуинет Полтроу. Те се сгодяват през декември 1996, но през юни 1997 се разделят. Връзката се отразява нашироко в таблоидите. Разголени снимки на двамата, уловени от папараци, скандално се появяват в пресата.

Двукратният вече победител в класацията на "Пийпъл" за най-сексапилен мъж се обвързва през 1998 година с Дженифър Анистън - звездата от "Приятели" (Friends). Женят се на 29 юли 2000 г. в Малибу, Калифорния и живеят в Лос Анджелис.

Говори се, че бракът му с Анистън приключва поради нейното нежелание да има деца. Говорителят на Анистън отрича това. Други твърдят, че раздялата е заради Анджелина Джоли. Говорителят на Пит отрича и двамата се съгласяват, че между тях има "непреодолими различия". Окончателно разводът е оформен на 2 октомври 2005 година.

# 593
 Първата му холивудска е Джулиет Луис, тогава и двамата не са много известни. Тя тежко преживява раздялата с него.

# 594
Като казахте Алисия,сега по бнт ще я дават без грим -така обяви водещата

# 595
Първата му холивудска е Джулиет Луис, тогава и двамата не са много известни. Тя тежко преживява раздялата с него.
Ето тук нагледно бившите на Брад
http://images.b105.com.au/2009/02/20/131782/600x400-ENT-ExBrad-600x400.jpg

# 596
  • София
Като заговорихте за Брад Пит и Гуинет Полтроу, все за голите им снимки на хотелската тераса се сещам.  Mr. Green
Ето ги:
1
Само дето на показаните снимки са ни спестили мъжкото достойнство на Брад, което съм виждала преди години на снимки по списанията (от същата поредица с Гуинет).  Mr. Green

След като се наприви отделна тема за Вихра, Иван и компания, защо не си направите и за Алисия, Николета и Валерко?!

# 597
  • Sofia
Гуинет Полтроу ли беше първата, голяма, холивудска любов на Брад Пит?  newsm78

Е, има разлика дали двамата просто се разделяте или те зарязват заради друга  Laughing
За справка виж съседната тема ИВИ  Mr. Green

# 598
Алисия можеше да е много есествено красива жена, ако се беше спряла с операциите  Confused Мъж ми беше попаднал на нейно участие малко след рино-то, каза че е с ужасна шаранова уста и е всичко друго, но не и красива. Вярвам му  Laughing

А при Р. Петров за визията й допринасят ужасните грим и прическа, според мен.

# 599
Аз пък не знех, че Брад Пит е бил и с Кристина Апългейт, още преди всички други го е пробвала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт