......поне на мен, ми прилича на сомовлюбен герой от семейство Адамс.......освен пари и кариера, друго не и се намира......Анджи има деца, съпруг, кариера на актриса, от скоро е и режисьор, благотворителна дейност........а света на Дженито се върти около собствената и персона, за друго няма сили, още не може да прежали развода с Брат Пит.........да и имам цената на външността, мерси............забравих, на мен Джен ми прилича на добре потдържана жена, но красива, никога не ми е била, и няма и да бъде, няма потенциял просто.
, на нея й е
Тя също си има кариера. Може пък за нея да е по-важен външния й вид и кариерата й, отколкото брака и децата, замисляла ли си се? И ако за теб е цена това, то за нея може и да не е. А дали е прежалила Брат Пит или не-ти няма как да знаеш.
антипатичн ми е, и това си е. Определено, за нея външният вид и кариерата и са по-важни от семейството и децата, нали една от причините за раздялата им с ПИт е нежеланието и/неготовността да има деца, а гонеше 35г........Да, Джен е точно това: сладка, миловидна, но не и запомняща, няма я фаталната красота на Джоли.
. Изказах се, олекна ми
. Препоръчани теми