Гледам Хексе ме е изпреварила с отговора.
Нали се сещаш, че избора как да живееш си е твой.
Просто едни жени остаряват красиво, други определено не. И съм почти сигурна, че ако Джен имаше 3 биологични деца, пак щеше да изглежда по-добре от Анджи.

......поне на мен, ми прилича на сомовлюбен герой от семейство Адамс.......освен пари и кариера, друго не и се намира......Анджи има деца, съпруг, кариера на актриса, от скоро е и режисьор, благотворителна дейност........а света на Дженито се върти около собствената и персона, за друго няма сили, още не може да прежали развода с Брат Пит.........да и имам цената на външността, мерси............забравих, на мен Джен ми прилича на добре потдържана жена, но красива, никога не ми е била, и няма и да бъде, няма потенциял просто.
......поне на мен, ми прилича на сомовлюбен герой от семейство Адамс.......освен пари и кариера, друго не и се намира......Анджи има деца, съпруг, кариера на актриса, от скоро е и режисьор, благотворителна дейност........а света на Дженито се върти около собствената и персона, за друго няма сили, още не може да прежали развода с Брат Пит.........да и имам цената на външността, мерси............забравих, на мен Джен ми прилича на добре потдържана жена, но красива, никога не ми е била, и няма и да бъде, няма потенциял просто.
, на нея й е
Тя също си има кариера. Може пък за нея да е по-важен външния й вид и кариерата й, отколкото брака и децата, замисляла ли си се? И ако за теб е цена това, то за нея може и да не е. А дали е прежалила Брат Пит или не-ти няма как да знаеш. 

......поне на мен, ми прилича на сомовлюбен герой от семейство Адамс.......

Препоръчани теми