Звездни компромати-132

• 58 115
  • 754
  •   1
Отговори
# 60

Тази рокля изобщо не й отива на Ева-изглежда по-дебела,по-ниска ,а деколтето е по-подходящо за нашенска фолк певачка (без малко да напиша звезда по инерция Mr. Green).

На фона на сестрите Уилямс изглежда мъничка като кукла!
Деколтето е голямо без спор, но пък роклята е интересна Simple Smile Няма камъни и пайети, за да е подходяща за фолк певачка Wink

# 61
Цитат
Няма камъни и пайети, за да е подходяща за фолк певачка
Laughing Laughing Laughing

Е,то ясно,че няма шанс да се извиси ,щом сестрите Уилямс са наоколо  Mr. Green
Аз имам предвид тази снимка -извинете за размера,но дължината и широчината на тази дреха не са подходящи за Ева-поне според мен де.

# 62
На мен също не ми харесва това деколте. Много е прекалено, независимо върху кого. Tired

# 63
  • където ми харесва
Еми, браво на нея, ама пак на нищо не прилича Wink Laughing

# 64
Цитат
Няма камъни и пайети, за да е подходяща за фолк певачка
Laughing Laughing Laughing

Е,то ясно,че няма шанс да се извиси ,щом сестрите Уилямс са наоколо  Mr. Green
Аз имам предвид тази снимка -извинете за размера,но дължината и широчината на тази дреха не са подходящи за Ева-поне според мен де.

дължината и на мен не ми допада, за мен проблема е в кройката на самата рокля, прекроена и скъсена ще стои доста добре Simple Smile Деколтето можеше да е по малко съгласна съм, идеята му ми харесва обаче Simple Smile

# 65

Laughing Подкрепям. Инак има убийствено тяло, но годинките си личат ясно върху лицето й. Няма как, незибежно е.

# 66
Новата малка шведска принцеса се казва Estelle Silvia Ewa Mary и е дукеса (още една дукесааа) на Östergötland.Също така е втора в списъка на наследници на трона.
Бебето носи едно доста рядко и необичайно име Естел ,второто име Силвия идва от бабата по майчина линия,третото име е на бабата по бащина линия и четвъртото е в чест на Принцеса Мари Датска,която много вероятно ще бъде кръстница на бебето,така както Виктория е кръстница на първородният й син.
дали да не постна новината и в ДиС в темата за имената и претенциите на свекървите /size] Mr. Green Mr. Green

Тайра Банкс с диплома от Харвард.Кой казва ,че красивите жени са глупави  Mr. Green

И като съм на вълна бебета в кралските дворове да ви пусна една старичка ,но интересна новина:
Принцеса Лиа Румънска е родила син на 11 януари 2010 - Carol Ferdinand.Въпросната майка е на 60 години,таткото е на 61 и са безкрайно щастливи,че е осигурен наследник за трона...
само не ме питайте за кой трон  Wink

Никол Ричи с красива рокля 2
Гаджето на Клуни в лилаво
Ким К
и една неизвестна за мен дама с размер все едно Бри,Габи,Сюзан и Линет са се прегърнали -Gabourey Sidibe

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 15:05 от Ветинари

# 67
# 68
Тук пише, че Джесика Биел е поискала Джъстин Тимбърлейк да подпише предбрачен договор, в който има клауза за изневяра, която гласи, че ако той й изневери трябва да й плати $500,000.  Mr. Green Джесика въобще не ми харесва като жена.

Точно тази снимка на Ева и Виктория май не я мернах.  Simple Smile

# 69
# 70
# 71
  • Viena
Определено не ми харесва и доста по-голяма изглежда.

# 72

Нещо съм изтървала, нова ли е тази снимка?
Кога стана баща и коя е мама newsm78

# 73
  • In The Middle Of Nowhere
Ранни непубликувани снимки на Мерилин Монро/нещо обаче не се отваря на тях, отстрани и най-горе в ляво са/
/тази година на 05 август се навършват 50г. от смъртта й/

Откровената изповед на Бриджит Бардо

# 74
Аз пък мисля,че Алисия изглежда по-добре след последните корекции.

Общи условия

Активация на акаунт