Звездни компромати-132

• 57 684
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • На земята, която е всъщност звезда.
Софи Марсо беше прекрасна визуално за Каренина, но самата екранизация лично за мен не струваше. Белучи- нищо общо с меланхоличното излъчване на Ана, прекалено витална е. Кийрето сте я обсъдили, и за мен е абсолютно неподходяща (да уточня, за разлика от повечето от вас аз я намирам неустоимо красива Heart Eyes).Според мен западноевропейците, и особено американците, трябва да получат забрана да екранизират руската класика, не им достига богатство на емоциите за това.

Брад и Джордж, чаровници Heart Eyes

Ана Каренина в началото /преди и по времето на срещата с Вронски/ изобщо не е меланхолична. Ако беше, щеше да си остане със скучния Каренин.  Simple Smile

Също така е описана от автора като доста пълна, което в съвременното кино няма как да се спази, но прави избора на Кийра супер неподходящ.

# 151
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Под меланхолична разбирам одухотворена, ако така повече ти харесва Wink. Белучи е секс-бомба, не актриса за подобна екранизация, поне аз не съм си визуализирала Ана като такъв тип красавица. Красотата на Моника е прекалено натрапчива, прекалено витална. Ето, и Марсо е секси, но по друг начин, и ролята и отиваше. Представям си и младата Аджани в нея, може би и младата Пфайфър с известни корекции Rolling Eyes. От сегашните звезди може би Котияр...

# 152
  • От липите до сините камъни
http://www.gol.bg/footballbulgaria/2012-02-25/viki-ot-mastilo-se … koko-dinev.125118

Незнам новината колко е вярна,но тялото на Вики въобще не ми харесва и гърдите и са доста увиснали в лице не е лоша инъче Whistling

# 153
Под меланхолична разбирам одухотворена, ако така повече ти харесва Wink. Белучи е секс-бомба, не актриса за подобна екранизация, поне аз не съм си визуализирала Ана като такъв тип красавица. Красотата на Моника е прекалено натрапчива, прекалено витална. Ето, и Марсо е секси, но по друг начин, и ролята и отиваше. Представям си и младата Аджани в нея, може би и младата Пфайфър с известни корекции Rolling Eyes. От сегашните звезди може би Котияр...

Да, за мен двете не се припокриват.  Peace

Саша Барън Коен официално е обявен за персона"нон-грата" при връчването на наградите Оскар, въпреки, че участва в номинирания в 11 категории филм "Хюго". От Академията се опасявали, че ще се възползва да рекламира собствения си филм "Диктаторът". А както всички знаем, на Саша не може да се има доверие  Laughing:

# 154
Аз съм гледала Лив Тейлър в "Евгени Онегин", много ми хареса в ролята.

Аштън Кътчър и Александра Амброзио. Тук не й виждам коремчето Simple Smile.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 13:03 от Анонимен

# 155
Аз съм гледала Лив Тейлър в "Евгени Онегин", много ми хареса в ролята.

И Ралф, и Ралф. Grinning  Като каза Лив, и тя е по- подходяща от Кийра.

# 156
http://www.gol.bg/footballbulgaria/2012-02-25/viki-ot-mastilo-se … koko-dinev.125118

Незнам новината колко е вярна,но тялото на Вики въобще не ми харесва и гърдите и са доста увиснали в лице не е лоша инъче Whistling

А той Коко един красавец......чак неземен.

# 157
Саша Барън Коен официално е обявен за персона"нон-грата" при връчването на наградите Оскар, въпреки, че участва в номинирания в 11 категории филм "Хюго". От Академията се опасявали, че ще се възползва да рекламира собствения си филм "Диктаторът". А както всички знаем, на Саша не може да се има доверие  Laughing:

Сутринта по нашите новини казаха, че в крайна сметка са му разрешили да присъства.
Именно защото е непредвидим, предпочитат да е под контрол.
Последните дни никой не го е бил чувал и знаел, с какво се занимава,
което засилило страховете, че подготвя неприятна изненада.
Казаха, че му е разрешено да се появи в образа на диктатора, както е искал в началото..

# 158

Сутринта по нашите новини казаха, че в крайна сметка са му разрешили да присъства.
Именно защото е непредвидим, предпочитат да е под контрол.
Последните дни никой не го е бил чувал и знаел, с какво се занимава,
което засилило страховете, че подготвя неприятна изненада.
Казаха, че му е разрешено да се появи в образа на диктатора, както е искал в началото..

Права си, в последния момент са му разрешили да се появи в ролята на генерал Аладин. Реакцията му след забраната  Simple Smile:

http://men.metacafe.com/loop/hook/details/the-dictator-responds-to-sasha-baron-cohen-s-oscar-ban/

# 159
Току що казаха, че през последните седмици от бременността се разболяла от грип и една сутрин с е събудила с лицева пареза. Точва наложило спешно секцио, за да може тя веднага да започне лечение с кортико стероиди, а впоследствие се оказва, че това секцио е спасило бебето, защото, ако раждала нормално, както смятала, можело да не оцелее. Момичето каза, че е благодарна за тази пареза!

Плеймейтката Евгения Ангелова много бременна пред родилно в бургаска болница
В тази леко рекламна статия си пише, че си е планирано даже секциото и .

# 160
Надявам се Саша наистина да спретне някоя щура гавра! Peace

Джони Mr. Green

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 14:29 от SANDS

# 161
И да не се появи в дрехите на Диктатора, пак направи достатъчна реклама на филма Simple Smile Ето , аз дори изобщо не знаех, че има такъв филм  Laughing

# 162
# 163
Носителките на филмовите награди "Сезар":

# 164

Общи условия

Активация на акаунт