Звездни компромати-132

• 58 431
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
О да, и Пенелопе и Мила Йовович са прекрасни също. Не видях Салма Хайек и Чарлийз Терон, обикновено те са ми любимки по такива събития, може би ги е нямало тази година или аз съм пропуснала снимки...

# 301
  • На брега на реката
А как се определя кои актьори и звезди да отидат на Оскарите? Винаги ми е било интересно, а никога не съм търсила информация по въпроса  newsm78

# 302
  • Варна
А как се определя кои актьори и звезди да отидат на Оскарите? Винаги ми е било интересно, а никога не съм търсила информация по въпроса  newsm78
Имам спомен, че трябва да се сдобиеш с покана. Предполагам поканите се издават от академията и въпрос на връзки и желание е да се сдобиш с такава. А самата академия е съставена  от режисьори, актьори насители на Оскар, сценаристи и все от този бранш хора.И
всички номинирани са поканени естествено.

# 303
Анджито  Mr. Green: http://www.popsugar.com/Descendants-Screenwriter-Standing-Like-Angelina-Jolie-21936043

това преиграване със стойката й май ще остане в историята на Оскарите

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 11:14 от suni

# 304
  • София
А как се определя кои актьори и звезди да отидат на Оскарите? Винаги ми е било интересно, а никога не съм търсила информация по въпроса  newsm78
С покана. При това е доста сложна и интересна системата. Веждъж четох статия по въпроса, но не си спомням от къде ми беше попаднала. Ако някой намери нещо - нека да постне, че е любопитно.  Peace

# 305
Като гледах снимките си мислех, че ще съм единствената която не харесва Анджелина (но явно не е така Thinking), прилича ми на майката от семейство Адамс и нещо излъчването и е.... изкуствено. Брат никога не ми е харесвал, прекалено ми е сладникав Sick.

# 306
  • Варна
Страхотна е Анджелина. Мисля че всеобщото неодобрение се дължи на това, че е прекалено бяла. Ако имаше приличен слънчев загар, гледката щеше да е в пъти по-съблазнителна.

Я сега си представете една бяла като сирене Джей Ло. Mr. Green

# 307
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но този път Анджелина не ми хареса. С тази рокля ми е като дежа вю, от друго награждаване. Има нужда от друг имидж. Смяна на цвета на косата, прическата, 2-3 кила, малко тен и ще е страхотна.

# 308
  • Варна
Като гледах снимките си мислех, че ще съм единствената която не харесва Анджелина (но явно не е така Thinking), прилича ми на майката от семейство Адамс и нещо излъчването и е.... изкуствено. Брат никога не ми е харесвал, прекалено ми е сладникав Sick.
Ако отслабне още малко и се боядиса черна съвсем ще заприлича на нея.

Хеске и в твоите думи има истина. Peace

# 309
Страхотна е Анджелина. Мисля че всеобщото неодобрение се дължи на това, че е прекалено бяла. Ако имаше приличен слънчев загар, гледката щеше да е в пъти по-съблазнителна.

Я сега си представете една бяла като сирене Джей Ло. Mr. Green

точно черното кадифе, подчертава перфектната и бяла кожа... може би контраста е това, което я прави уникална
и последно бременна ли е Анджелина newsm78

# 310
Страхотни са Анджелина и Брад Пит. Heart Eyes

# 311
  • София
На мен много ми харесва тази рокля, не знам коя е мацката - http://a.oscar.go.com/service/image/index/id/779ff9d6-ba58-473e- … 5/dim/394x700.jpg

# 312
  • София
Кейти Пери на партито на Елтън Джон
Хайди Клум с Кардашиянките
Адам Ламбърт - простете невежеството ми, този гей ли е?
Хайди Клум поглед отзад  нещо хич не ме кефи роклето й
Саша Коен направо се излага
Глен Клоуз  много я харесвам като актриса

Бионсе с дъщеря си
Холи Бери
ето и бял крак на синя рокля, поради липса на черна  ами от крака си зависи, в случая краката не са лоши  Wink

На мен много ми харесва тази рокля, не знам коя е мацката - http://a.oscar.go.com/service/image/index/id/779ff9d6-ba58-473e- … 5/dim/394x700.jpg
За мацка не знам, на мен от този линк ми се отварят двама котьовци.  Mr. Green

# 313
На мен не ми харесва Анджелина.. Цвета на косата и според мен изобщо не отива на тена и, прекалено слаба и измъчена изглежда, а и това просташко подмятане на гол крак изпод роклята вече е върха на всичко.. ooooh!
Според мен Гуинет е страхотна, роклята на Камерън Диас също е много хубава, но в лице е ужасно състарена. На Джей Ло роклята е хубава, но ако ги нямаше тези дупки на ръкавите, щеше да е много по- добре.
Като цяло нещо особено, нито откъм тоалети, нито откъм наградени.. Само на Мерил Стрийп се радвам. В последните години Оскарите нещо като че губят от блясъка си.. Tired

# 314
Защо не виждам снимки на Дженифър Анистън?
Не е била поканена или е бременна ?
Някой знае ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт