Звездни компромати-132

• 57 738
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Tо пък голямата гордост да спиш с Брад Пит.

# 601
Гуинет Полтроу ли беше първата, голяма, холивудска любов на Брад Пит?  newsm78
Питам, защото тя без притеснение си ходи на общи сбирки с Бранджелина, за разлика от Анистън!

години след раздялата Гуинет  си беше признала , че още го обича.

# 602
  • Варна
Анджелина заголи крачето и веднага- профил в Туитър. Чак пък такава истерия, много я харесвам, но наистина се разочаровах малко от прекалено слабото и тяло, пък  Crossing Arms.

Аааа и зърната на Джей Ло имат. Laughing

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1254928

# 603
Аз пък съм чела някъде, че Гуинет го зарязва скоро след ката са обявили годежа си, а той го приема тежко.

# 604
  • София
Гуинет Полтроу ли беше първата, голяма, холивудска любов на Брад Пит?  newsm78
Питам, защото тя без притеснение си ходи на общи сбирки с Бранджелина, за разлика от Анистън!

Е, има разлика дали двамата просто се разделяте или те зарязват заради друга  Laughing
За справка виж съседната тема ИВИ  Mr. Green

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_934285715

# 605
Цветята за този филм който в Сърбия са го гледали 12 човека и 1  и единият от тях си тръгнал по следата ,ли?

# 606
Аз пък съм чела някъде, че Гуинет го зарязва скоро след ката са обявили годежа си, а той го приема тежко.

Това не го разбрах?

# 607
кое не разбра,и аз знам ,че именно тя го е зарязала,точно след като обявили годежа си

# 608
кое не разбра,и аз знам ,че именно тя го е зарязала,точно след като обявили годежа си
Ако той е обявил годежа си  - кой кого е зарязал?

# 609
  • София
От вас разбирам, че тези двамката са били гаджета. Брад май имаше мимолетно появяване в един от епизодите на Женени с деца.

# 610
  • София
Годежа на Брад и Гуинет. Те са го обявили. Тя размисля и си отказва. Разделят се. Страдат.

# 611
  • Варна

Обявили са общия си годеж. И аз знам че Гуинет го заряза

# 612
Наистина ли не схващаш  ooooh!

# 613
# 614
 Браво ан него. Не знаех, че и с Клер Форлани е имал връзка. Любовната им сцена от "Да срещнеш Джо Блек" е една от любимите ми. Красавица е тя!

Общи условия

Активация на акаунт