Отговори
# 75
Цоп и от мен в новата темичка  Simple SmileЛеле колко сте бързи 5 страници  ooooh! връщам се назад да чета  Simple Smile

# 76
Здравейте  Hug
srcs не,явно говорим за различни лекари.Този,за който говорихме работи в АГ-то.  Wink
Вили честити сини гащи.Дано резултатите ти да са нормални  Hug
Ники надеждата умира последна  Laughing Важното е да е живо и здравичко!
Мама Рая и аз ще купя мартеничка за бебешока.Купувам и една за дома-сърчица,подкови,не знам защо,може би с надеждата през годината да ни върви,знам ли и аз.
Котонче няма ли край този вирус мила...Дано бързо да го пребориш  Hug
Неотразима браво за хубавите резултати  Wink
Тери ех,много гушкана.Все така да си мила,много обичана и гушкана  Hug
Анитка какви лекари  Stop да не знаят какво ти е...така се ядосвам като го чуя...Дано да ти мине мила и да не е нещо сериозно.Ако трябва търси и друго мнение!
Рали1213 всичко ще е наред,спокойно.Силно стиснати палчета от мен  Hug
Димитрова честито синьо щъркелче  Simple Smile
Заради благодаря ти,мила.Аз се обадих сутринта и питах  Hug
Гибана стискам палчета с АБ всичко да се оправи  Hug
НелиДи ех,писано ти е да си мъжка мама.Ще си носена на ръце и ще си много обичана,само да му мислях снахите  Mr. Green
Ками аз усещам бебето всеки път на различно място.И ниско долу съм го усещала и около пъпа и към айчниците,постоянно се върти.
Цанкова супер резултати.
Куклата честито синьо вързопче и на тебе.Много мъже,много нещо  Crazy
Ками повече почивка мила
Бамбукита Много хубави имена сте харесали (особено Емилия   Mr. Green )
Силвето_Ники_Светли еее,ето ги розовите гащи...Време беше и нещо за цвят.Честито  Hug
Диденце супер новини.Браво  Hug
Стела  Laughing Ааа,сега.Кой е крив,кой е прав  Mr. Green
Днес съм се отдала на мързел,само въртя трътката на дивана  Mr. Green
Лека вечер милички  Hug

# 77
Здравейте момичета, благодаря за вниманието и съветите и предположенията....
Не е цистит със сигурност, пуснаха ми изследвания за урокултура и излезнаха чисти, няма бактерии.....А за жлъчката- незнам ooooh!
Ами Мила, насочи ги към бъбречна криза....аз имах една позната със същите симптоми.....
Стискам палци всичко да е наред  fingerscrossed fingerscrossed

# 78
  • Sofia
Добър вечер от нас!
Имам си нови кичури, трябваше нещо да направя, защото тази 1 седмица в къщи болна ме депресира малко! Сега съм щастлива.
Честито на всички за хубавите резултати от ФМ и за цветовете на гащите.
stella_16 - случва се и в деня на раждане мила имам 5 познати с разменени полове до деня на раждането. Единия ни е приятел и очакваше момиче, а доктора му познат и в деня на раждането му звъни да му каже, че жена му е родила момче, а той вика не се шегувай докторе, ами кажи как е жена ми и момиченцето, а той доктора пак му вика само 1 момче се роди днес и е твоето!!!! Е!!! Снаха ми роди секцио, излиза от упойка и плаче че са и разменили бебето имала розова лентичка, а тя чака момче!!!! Объркали са ги вика, а ние се смеем!!!
nikiiit аз с първата ми бременност бях отслабнала с 3-4 кг но само до 4 месец, след това си наддавах нормално, е ела да видиш сега как съм като не ми се е догадило нито за миг и не съм получила неразположение към храна, а за  Sick даже не можах да се запиша този път!!! Не се шашкай с малкия таз има все още време да се доразвият нещата!!!
kamatna ще го преборим този вирус!!!
Отивам да вечерям и после пак! Wink

# 79
  • Варна
Честито на мамите разбрали пола  stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl
Честито и за прекрасните резултати на всички.

Куклето, за авторът за който е споменала Цанкова съм чувала и аз добри отзиви. Ето и някои от книжките му:
 http://www.book.store.bg/p14709/kak-se-vyzpitavat-momcheta-stiv-bidylf.html
http://www.book.store.bg/p39057/vyzmyzhavane-stiv-bidylf.html

Цанкова, на каква цена е Мустелата?

Приятна вечер и усмихнат уикенд от мен!!!

# 80
  • В. Търново
Ето ме и мен пак в новата вече темичка! Ох, леле, 6 страници за 1 ден...  Rolling Eyes  Mr. Green
Честито и от мен на мамите, узнали пола и новини покрай бебоците. И аз все още не знам със сигурност какво чакаме тоя път, на ЖК съм на 28-ми и нямам търпение. Завиждам ви благородно!  Hug А за това, че ако не се вижда дълго време излиза момиченце - не съм съгласна, имам мноого познати с момченца, които си криеха пишоците сякаш нарочно!  hahaha
НелиДи -  как съм се смяла на поредният ти син щъркел - е няма! Родена си да си мъжка маминка  Hug
По темата къде ритат - и аз моето го усещам постоянно и много ниско. Но това е нормално за месеците, в които сме.
Тери, благодаря за рецептата за шницелите, аз да си призная май никога не съм правила шницели вкъщи...  Embarassed Ще пробвам, задълже. Как не видях по-рано, днес готвих кюфтенца яхнийка  Grinning
Анитка, това са си симптоми или за цистит или минаваща песъчинка. Дано бързо отминават болките, стискам палци да не е нищо от тези, а и все пак докторите те успокояват, може би просто е нещо моментно.  Hug
Хайде, лека вечер на всички! Утре пак ще намина да нагледам, че като не съм влизала отдавна и се дезориентирах вече кой, какво и защо  hahaha

# 81
Значи, в 9-та седмица няма как да се знае какъв е пола. Като вземем предвид, че някоя лекарка е видяла пола в 9-та седмица, аз не бих и повярвала и следващия път. Т.е. бих повярвала на Томова

Подкрепям с ДВЕ ръце. В 12-та иди дойди, ама в 9-та......

Ха-хо, да му мислят снахите, я, че и аз съм едно чепато чудо - дека не мое се трае дома  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy

И пак казвам, че докато не се роди пола май не е 100% сигурен имам си много примери около мен такива с изненади!!!

Така е, и аз познавам такива хора, ама нашето така се разкрачило и си показва атрибутите.... Като един истински мъж  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

НелиДи -  как съм се смяла на поредният ти син щъркел - е няма! Родена си да си мъжка маминка  Hug
smile3508, смей се ти... после ми дай снаха - да видим кой ще се смее  smile3534

Майтапя се, да не вземете да ми се вържете сега, а!   love001 Аз ако не го избия на майтап, ще изпуша и ще си ходя сама на 4-ти километър - дано са още там хорицата, ще ме посрещнат с широко отворени обятия  newsm08

# 82
Zarady, мила изобщо не ме успокои  Laughing Аз знам,че изненади  винаги е възможно да има....ама все пак сме 21ви век....

# 83
  • на брега на морето
Добро утро! Grinning
Ето една закусчица в леглото. Hug

Ние ще ходим до съседния град на разходка и пазар newsm71, затова съм тъй ранна-ранна.
Честито на всички узнали пола. stork-boy stork-girl
Пепина, мила, няма да ходим повече в Бг тази година. Hug Аз се радвам, че поне това ходене направихме. Давидков ме гледа в 14 г.с. и 16 г.с. и каза, че всичко ще е наред, но казано от него ме успокоява и до днес. Отделно резултатите ми от късен БХС бяха добри.
Те тук са друг тип хора, с това си го обяснявам. Важното е, че за ражданията тук съм чувала само добри неща. А мен основните ми страхове са свързани с раждането. Сега нали нищо не ме боли, пу пу, добре се чувствам, бебо си поритва от време на време-надявам се, че всичко е ок. preggo
А Нели Ди определено ще я търся за съвети относно гледането на младежа. Peace Hug Че както каза Куклата, какви ги има...ooooh! На казаното от свекърва ми също ще обръщам внимание, че по мъжа си нямам забележки. Laughing
Макар че според мен не винаги всичко опира до възпитанието, но то играе съществената роля в пълната картина.
Приятни почивни дни, момичета!  bouquet

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 08:20 от Мелина_3

# 84
Добро утро мамчета   bouquet
Аз тази седмица ходих на ЖК пол все още се крие и не знаем , но се надявам на 1.03 на ФМ да го научим.
Пуснаха ми изследвания и ми изписаха желязо , защото ми е нисък хемоглобина и левкоцитите иначе бебчо е добре - подритва си ме и то доста често hahaha
Мелина_3  благодаря за закуската
Честито на всички разбрали пола на бебчетата.

# 85
  • Видин
Записвам се и аз в новата темичка. Вчера нямах нет и съвсем ви изпуснах ooooh! А и не съм много в настроение, сънувах много гаден сън и ми е кофти, а и повече от 2 дни не съм усещала сериозен ритник и ми е свито под лъжичката. В петък съм на ЖК и нямам вече търпение.
Честито на разбралите пола  bouquet
Аз да ви се похваля, запазих си количка. Знам, че е рано, но ми изпадна много изгодна оферта, която нямаше как да пренебрегна. Живот и здраве ще я платя и ще си я взема края на март. Видях я, разгледах я както трябва и много ми харесва. Ето и една снимка Mr. Green

# 86
  • В. Търново
Добро утро и от мен!
НелиДи, , нямаш проблеми със снахата, мила! Както добре ги раждаш - тъкмо като за моята мацка - я най-големият батко, я някой от близнаците, пък може и най-новото попълнение  да си избере живот и здраве  hahaha  hahaha  Все ни е добре!   bouquet  Шегувам се и аз разбира се  Laughing  Wink
Нийче, аз по принцип не харесвам триколки, на мен специално не са ми удобни, но вашата изглежда добре. Дано със здраве да си я карате, живот и здраве и на живо може да я видя като дойде време  Sunglasses 
И като заговорихме пак за колички, аз си харесах страхотен Хаук, намален ужасно много, на всичкото отгоре и с така обсъждания кош за новородено, за тези, които са решили да е такъв модел, че и кошница за кола.. Naughty  Party  Ето от този сайт, за който ви говорих преди с безплатаната доставка -  http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/705-turbo-11-plus- … et-wheel-red.html. Разгледайте, аз сверих по на други сайтове цените, тук е по-евтино, определено. А за тези, които искаха сгъваеми кошари - има на промоция - на по 70-90 лв!
Ох, чакам пералнята и излизаме с малката, че голямо дърпане ме дърпа! Хубав ден, мацки!

# 87
Добро утро и от мен мам4ета  Grinning.
Ния от тази коли4ка ще останеш много доволна маневрена е много аз изкарах със същата 3 години но сега ще си купувам нова ,мойта дамаска се скъса и не става но аз много я ползвах ,малко е тежка оба4е е добър избор  Grinning
4естито на вси4ки мами разбрали пола  Hug!!!!

Лек ден ви желая красавици!!!! Grinning

# 88
Мелина благодаря за вкусната закуска  newsm64
Ния честита ви количка, със здраве да си я ползвате
А относно ритничетата, аз така 2 дни много слабо усещах, явно се беше скатала някъде малката  newsm78  Но вчера така се активизира, че ме скъса от бой. Даже таткото успя да я усети за пръв път. Голяма радост беше  newsm44 newsm44
Павлина, мисля че и твоя избор е добър. Една позната има такава и няма оплаквания  Laughing
Хубав ден и тичайте на разходка, да не изпуснете хубавото време   bouquet

# 89

Общи условия

Активация на акаунт