Отговори
# 90
  • Видин
Дидко, аз я побутах малко и ми изглежда много стабилна, особено с тези големи колела Mr. Green Относно тежината знам, че е тежка, но пък това я прави по-стабилна, а и аз си имам лятна количка за другото лято. Радвам се, че си останала доволна от нея Hug
Павлина, да ти кажа и аз не ги харесвах, когато бременеех с Мартин, но сега ми харесват. Мнението ми се промени доста Blush Със сигурност ще я видиш, вие само си елате насам Mr. Green
Джинджър, тук времето е много хубаво, даже проветрих хубаво апартамента, само че улиците и тротоарите са като реки Tired Надявам се до края на месеца вече всичко да се махне или поне да се оттече, че много е гадно иначе ooooh!

# 91
  HugЗдравейте, красавици. И аз едвам ви смогвам ( страшно сте бързи  Shocked) Hug
Мелина_3, благодаря за закуската Heart Много обичам гофрети..
Niya, аз също мила не си падам по триколки. Просто като дизайнерско решение не ми харесват. Важно е да ти е удобна и лекичка. Аз съм малък човек и на мен ми е много важно да е максимално улекотена.
_Тери_ отново ти благодаря за информацията. Ами така ще е ... всеки с професията си, а твоята е от високо ниво на информираност Grinning Grinning. Много се радвам, че си така обичана и гушкана...винаги да сте така сплотени Heart Eyes
kukla_ta, радвам се за хубавите новини и честито stork-boy  Heart Eyes Ще се справиш, бъди сигурна  Hug
silveto_niki_svetli, честити страхотни новини и на теб Grinning Heart Eyes
jelly и на мен не са ми гледали шийката още. Аз сега ще се извиня за въпроса но прегледа на шийката какъв е? Обикновен гинекологичен или с вагинален ехограф. Не, че има голямо значение но просто се зачудих Blush
Ками мила, ти с тези контракции наистина ме притесняваш вече. Почивай повече и стига си щъкала напред-назад.
Бамбукита вие поне сте се спрели на определени имена, а ние сме в тотално затъмнение по въпроса. Чак се притеснявам дали ще успеем до края да се спрем на нещо. И аз като теб количката ще я купя или най-накрая или след раждането. За сега разглеждам само легла, ванички и всякакви такива работи Grinning
didence., много ме радваш! Как само разказваш... Heart Eyes Grinning Страхотни новини Hug Май голяма красавица ще стане Grinning
stella_16, хаха..позната ми е тази история. Аз ще ти кажа...накрая ще стане ясно. Ние бяхме с момче - момиче - пак момиче и сега си мисля, че на 28 -ми ще ми кажат пак момче. Вече изобщо не ми пука какво е Whistling и гледам да не се настройвам, че е много неприятно объркването Grinning Само да са здравички Heart Eyes
ha-ho, да мила. Моят е в Майчин дом  Laughing
 Вече наистина трябва да домакинсвам малко, че е такава бъркотия апартамента ooooh!
Страхотен съботен ден на всички newsm51

# 92
Добро утро майчета в този страхотен съботен ден! минах да ви поздравя преди да изляза да "миткам"  Joy!
Мелина благодаря ти за закуската, с тези гофрети наистина ще ме накарате да си купя гофретник  Laughing А ти важното е че се чувстваш добре и че това което си чула от Давидков е достатъчно, за да си спокойна  Hug
Ния честито за придобивката мила, и аз не си падам по триколки, но пък тази е сладурска, със здраве да си я ползвате Simple Smile
Павче твоята също изглежда добра, само че аз предпочитам моята да е с цяла дръжка, че са по-удобни  Simple Smile
Да ви се похваля аз пък вчера попаднах на една страхотна оферта в е-bay и се чудя още какво да правя. Количка Еспиро за 200 паунда, а тук са по 850 лв, единственото което ме спира е че е червена с черно, а ние все пак ще чакаме мъжкар. Ползвана е само една седмица и дотам. Още съм в чуденка момичета, хем много ми харесва, хем пък не искам червен цвят.  newsm78
Пращам ви линк да я погледнете и вие http://www.ebay.co.uk/itm/Red-Espiro-Vector-Air-Buggy-/120863370 … eed#ht_538wt_1270

srcs на теб леко домакинстване мила, да не се преумориш  Hug
ded малко ти е останало до ФМ, успех мила. А за изследванията и аз съм като теб, пих желязо два месеца и сама си го спрях, тъй като не ми вдигна хемоглобина а го поддържа само. Нооо ако се почувствам зле, ще го почна пак.  Laughing
Момичета отивам да похапна, че мъжо ни е донесъл банички  Blush и отиваме на разходка, че ще изтървем хубавото време иначе.
Хубав ден на всички и до по-късно  Hug

# 93
Здравейте и от мен момичета  Hug

Мелина_3   прекрасна закуска,само да има кой да ми я поднесе. Wink
Мъжът ми вече трети ден отсъства и започна да ми става много скучно.Та освен че ходя на работа и гледам разни сайтове с бебешки стоки-май друго не правя.Но днес май трябва да запретна ръкави и да се развихря из нас  chef
Като гледам бебешките колички има уникални като дизайн,но аз мисля,че количката е едно от най-важните неща и трябва да е маневрена и функционална.Не знам всеки дава различни мнения,според някой триколките са неудобни-според други не са толкова маневрени,но има време ще го мисля въпреки,че вече 90% съм решила каква ще е  LaughingАз искам да попитам за ваничките за къпане.някой от вас ползвал ли е такава която е с маркуч за отцеждане на мръсната вода и струва ли си да се дават повече парички за такова коритце.
Приятен ден на всички!
Времето е страхотно за разходки и удоволствия за душата   bouquet

# 94
Добро утро и от мен, мамчета!
Мелина, мерси за закусчицата!  Heart EyesНай обичам закуска в леглото, ама мъжа ми с тоя футбол в събота сутрин все изчезва преди да се събудя.  Simple Smile
Ния да си ползвате със здраве количката, на мен ми харесват и триколките. В сайта на Пепина видях доста колички вкл. и за близнаци, за което и благодаря. Още не съм се спряла на марка, но най-много искам да е лека, че както ще са двама юнаци, голям фитнес ше пада  Laughing Вчера в един магазин попадахме на 2 модела за близнаци. Единия беше полски с кошове за новородени и всички екстри, но беше много тежка. Другия беше на Хаук, много лек, но няма кошове, чувалчета, нищо... Има време, ще намерим само да са добре бебоците Simple Smile Heart Eyes!
Отивам за боя за коса, че да се приведа в приличен вид!
Целувки и слънчев ден, сладурки! Hug

# 95
Pepina_79 количката е много хубава и аз ще си взимам от Англия и моите хора от там които ще ми я купуват ми препоръчаха от личен техен опит или Espiro или Bugaboo.Аз се спрях на втората,защото съм бутала такава количка,но знам,че и двете са супер леки и маневрени заради малките колелца които се въртят на 360 градуса  Simple Smile Само ми направи впечатление,че тази която си пратила няма към нея кош за новородено и дали ще ти е удобна в този вариянт?

# 96
Pepina_79 количката е много хубава и аз ще си взимам от Англия и моите хора от там които ще ми я купуват ми препоръчаха от личен техен опит или Espiro или Bugaboo.Аз се спрях на втората,защото съм бутала такава количка,но знам,че и двете са супер леки и маневрени заради малките колелца които се въртят на 360 градуса  Simple Smile Само ми направи впечатление,че тази която си пратила няма към нея кош за новородено и дали ще ти е удобна в този вариянт?

Има мила, разгледай снимките отдолу, и в информацията пише че е пълния комплект плюс коша за новородено  Hug

# 97
Добро утро, сладки бременелки,

Снощи писах-писах и накрая всичко изчезна. Какво цъкнах, къде го пратих, обаче го няма - а беше дълго. Да ви кажа днес пратих мъжете на гости при свеки и аз ще си почина без дандания и мамо-мамо или бебчи-бебчи-и-и... Много съм доволна.
За да не се повтарям по именно, че сте много тази седмица, искам на всички мами, които са минали ФМ и прегледи да им кажа честито. Честито за гащите, за дългите бедра, за скритите бебоци и за показалите се разбира се. Тези, които борят все още вируси и остатъчни неразположения, бързо да оздравяват. Анитка и Рали1213 вас специално ви следя какво се случва, тъй като се притеснявам за вашите болежки.

Аз да ви кажа вчера на пожар ходих и на хирург за тази буза, че то уж бях горе ухапана, а сега вече и долу към сливицата се поду. Хирургът нече го нямаше и ме прегледа УНГ. Било естесвена реакция - по меките части се разнася, няма абцес, но за всеки случай, ако вдигна температура, ми даде рецепта на антибиотик. Така че усилено продължавам да жабуря и със сандрин и с лайка и смрадлика. Като че ли поспада - сутрон почти няма подуто, но вечер ставам с бузка. И пулсира. Дано да избегна антибиотика.

Ради, много ти се радвам на новата прическа. Хи-хи-хи...когато времето се стопли и нещо почва да ни чопли. Ти много отрано си почнала с приготовленията на женския месец  bouquet

НелиДи, мила, аз съм те виждала в квартала. Вчера ти разглеждах снимките във фейса и като видях таткото, пък после и теб и се сетих. Там на голямата градинка при Пияното, веднъж твоите близнета бяха и едното си прискрипа пръстчето на вратичката на червената оградка и докато го успокоявахте с тати, се прискрипа и другото. Та ви помня-я-я. Страхотна дружина сте.

Нийче, честита количка. С тези големи гуми ми изглежда доста стабилна. Проблем е, ако са малки. Но тя така ми изглежда и широчка - добра покупка. Аз още не съм тръгнала за количка - искам да стане по-топличко и сухо и тръгвам - тука шурти отвсякъде, а и тези падащи мазилки и ледени блокове. Общо взето съм набелязала и магазините. И най-важното имам вече парите.

О-о-о, ПЕпи, това Еспиро - като модел е много добро. Друг е въпросът, че имаш време и може да изпадне нещо, което ти допада и като цвят.

# 98
Здравейте,момичета Wink Вчера чак дотук стигна аромата на шницели,много се радвам,ако ви е харесала рецептичката Heart Eyes За пореден път се убеждавам,че ,когато организма има нужда от нещо си го показва. Вегетарианството ми се изпари и тези дни ми се яде много често месо,явно наистина липсата на протеини вече е голяма,въпреки,че си ги набавям с други продукти Wink
Хахо,вчера ти,днес -аз,сериозно ме е обзел мързела. И вчера сготвих така,че да има и за днес поне за обяд,само направих закуска,че мъжете не търпят глад у нас Laughing И аз включително като един полумъж Laughing
Заради,честити кичури Hug От личен опит знам,че фризьорите действат като валерианче на настроението Wink
Мелина,благодаря за прекрасната закуска Heart Eyes
Дед,хайде на 1 март да се върнеш румена и засмяна и  да разберете пола Hug
Ния, аз много харесвам такива стабилни триколки. Много ми хареса Wink Момичета имате ли наблюдения върхи Чиполино Джема 3 в 1. Много ми харесва,но ако имате впечатления,моля ви споделете  Flutter
Srcs, ще си помагаме с информация WinkЗначи ще се засечем в Училището за бременни Hug
Пепина, имам приятелка,която даде луди пари за чисто червена количка и знаеше,че ще е момче. И това ,че Еспирото е в комбинация с червено, не трябва да те притеснява според мен Peace Но,ако искаш синичко ,изобщо не я купувай,че да не съжаляваш после Peace
Ася, и аз като теб,тези дни съм често по онлайн магазините за бебешки стоки-супер мания ме е обзела Laughing
Нелина и аз съм решила днес да я свърша тази работа,приятно разкрасяване Flutter
Мама Рая,
приятна почивка и знаеш ли,сега се сетих,ако имаш вкъщи йоасепт-вземи една клечка за уши , намокри я с йодасепта и третирай раничката,помага Wink

# 99
Добър ден и от мен, момичета! Честита нова темичка и честит прекрасен ден отвън... Мен забравиха да ме добавят към термините още от предната тема Cry, но реших да се включа и тук  Simple Smile... Да  се разходите хубавичко днес.... Усмихнат ден, аз отивам да се разходя... Simple Smile

# 100
  • Сливен
От четвъртък следобед не съм влизала и сега едвам ви изчетох - много новини, много нещо, честито на всички минали ФМ и ЖК, честити и сини и розови гащи (съжалявам че не е поименно, но наистина 8-9 стр. нямаше кака да запомня всички)
Сега да споделя и аз, че моята ФМ вчера мина великолепно, всичко си му е наред на бебчето, а това което ме накара да се ухиля до уши е....,че... и нашите гащи ще са розови. Щях и на сини да се радвам, но таткото беше обещал на 100% че ще е момиче и спази обещанието си. Не знам как го прави, но и с Александър беше убеден, че ще е момче и позна и сега отново позна - като по поръчка. Нашата девойка е дългокрака, фина - 210гр. е и има невероятно красиво носленце, а как рита, просто не се спря. Много съм доволна и щастлива от прегледа. Само ме е яд, че не носех флашка, да запише прегледа, каза че е безплатно. Селика, да те бях питала и за това, но пропуснах (ходих при Тодоров, за който те бях питала) . Та така за всички, които живеят недалеч от Ст. Загора, бих препоръчала този доктор за ФМ.
Имаше няколко мами с проблеми, пожелавам им бързо излекуване и всички неразположения и болежки да изчезнат  Hug
Хубави почивни дни ви пожелавам  Hug

# 101
Здравейте и от мен , момичета! Честито на всички ,които бяха на ФМ през тази седмица, за хубавите новини! Дано така продължава и до юли, до финала! Simple Smile

# 102
Мама Рая,[/b][/color] приятна почивка и знаеш ли,сега се сетих,ако имаш вкъщи йоасепт-вземи една клечка за уши , намокри я с йодасепта и третирай раничката,помага Wink

Отвъртре? На лигавицата ли?

# 103
  • Видин
Добър ден и от мен, момичета! Честита нова темичка и честит прекрасен ден отвън... Мен забравиха да ме добавят към термините още от предната тема Cry, но реших да се включа и тук  Simple Smile... Да  се разходите хубавичко днес.... Усмихнат ден, аз отивам да се разходя... Simple Smile
Напиши си термина и други данни за теб ако искаш и ще те добавим. Най-добре прати ЛС, защото понякога се пропуснат постове. Не е нарочно Hug
Радвам се, че съм дала идея за количка. А тази наистина е много стабилна и широка. Едно от условията ми беше за е с точно такива, големи гуми, защото по дупките във Видин, не е истина как се управлява. Аз също не бях започнала да търся, даже мислех чак май месец, но случайно попаднах на тази, а цената й си заслужаваше Simple Smile

# 104
Тери, мисля че на тази количка кошът над 6 месеца не е с изправен гръб. Детето е сгънато. Когато спи това определено не е добре. Въпреки че има кош за новородени, той ще те изкара най-много до 5 -  6 месечна възраст. Когато отново дойде пролет - 2013 година бебето ще е на по-малко от година. Ще почнете да излизате почти по цял ден - поне аз така извеждах Александър. Лятото ми е спял навън и преди обед и следобед. Прибирах се само да заредя отново топла вода и кутията сухо мляко или да взема пюре, памперси, дрешки и беж навън. Така да стои сгънато по няколко часа за мен не е вариант - дори и да е станало на една годинка.

Общи условия

Активация на акаунт