Отговори
# 105
Милички, здравейте  Hug   bouquet
Аз съм малко болничка, освен осцилококцинум, което ми го препоръчаха в аптеката, вие да дадете някаква идейка за предотвратяване на настинка.... Sad За сега съм само с лека хрема и малко дразнещо гърло Sad

# 106
НелиДи, мила, аз съм те виждала в квартала. Вчера ти разглеждах снимките във фейса и като видях таткото, пък после и теб и се сетих. Там на голямата градинка при Пияното, веднъж твоите близнета бяха и едното си прискрипа пръстчето на вратичката на червената оградка и докато го успокоявахте с тати, се прискрипа и другото. Та ви помня-я-я. Страхотна дружина сте.

Joy Joy Joy Помня случая, после ходихме по спешност в Пирогов да ни снимат пръстчето, че на Станимир се наду, посиня и не можеше да го мърда.  На Любчо му мина по-бързо тогава
Нас много хора ни познават в квартала, ама аз не всички - само по физиономия, имена не помня. Съжалявам  Hug Hug Hug

Мама Рая,[/b][/color] приятна почивка и знаеш ли,сега се сетих,ако имаш вкъщи йоасепт-вземи една клечка за уши , намокри я с йодасепта и третирай раничката,помага Wink

Отвъртре? На лигавицата ли?

Според мен трябва отвън да се маже, ама нека Тери поясни

Рохи, честити ти РОЗОВИ гащи  Hug

# 107
Милички, здравейте  Hug   bouquet
Аз съм малко болничка, освен осцилококцинум, което ми го препоръчаха в аптеката, вие да дадете някаква идейка за предотвратяване на настинка.... Sad За сега съм само с лека хрема и малко дразнещо гърло Sad

Цинабсин за хремата. Направи си лайка и малко содичка вътре и накапвай в носа. Също промивки с физиологичен разтвор или в преварена водичка малко сол или сода. Ако ти се запуши носа, витамин А маслен разтвор - омекотява лигавицата и ако се израни от сополки, я изхранва. За гърлото Тонзилотрен и Прополки, също така Ефизол. Иначе чайчета, мед, лимон, много цитрусови сокове. Витамин Це като общоукрепващо. и В къщи на закътано - проветрявай повече. За гърлото можеш да пиеш чай от лайка и липа. Инхалации!!!

# 108
Милички, здравейте  Hug   bouquet

И аз бях така преди седмица (вкл. температура). Осцилококцинумът го пих 3*1 за два дни, за гърлото - салвия пастили на др.Тайс и парацетамол  за температурата. Бързо оздравяване!

# 109
 Добър ден и от нас! Честито на всички мами разбрали пола на бебчо .И ние сме на вълна д.количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 34691c77069cfad46  харесахме си я в м-н Слънце
   Имаме проблем с избора на име общо взето в нета откривам все едни и същи имена и нищо не ми харесва т.к. името ще започва с А избора ние ограничен
   Това с настинка явно през всички ще мине и ние сега нещо  настинахме че и малкия  тая сутрин беше хремав , но засега сме  на чай и в краен случай парацетамол и витамин С

# 110
Здравейте, момичета! Само два дни не съм ви чела, а толкова много сте изписали. Страхотни новини имате. И ние бяхме на ФМ, малкият мъж си кри лицето през цялото време. Слава Богу всичко му е наред, на мен също!
Честито на всички за добрите новини. Болните дано оздравеят бързо.
Имаме и нови попълнения - добре дошли.

# 111
  • Пловдив
tsankova Едно огромно благодаря, веднага ще я потърся книгата "Как се възпитават момчета" има и същата за момичета  Crazy
nikiiit с ехограф ли ти мерига таза, извини ме ако ми е тъп въпроса, но и моя ще трябва да го измерят, защото ханша повече от 85/86 не ми е достигал, та се притеснявам откъде ще мине това бебе, пък таткото се е родил доста на 4 кг  #Crazy ! Чавала съм само, че таза го мерят с нещо като пергел  newsm78
Hope мерси за линковете и аз ги намерих!  Hug

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 14:05 от kukla_ta

# 112
Здравейте,
Отмених си ФМто от вчера, просто се чувствах много зле и неможах да отида.
Снощи майка ми ми прави компрес с мед на трахеята и да ви кажа чувствам облекчение. Решила съм да го правя пак, докато напълно спра да кашлям, че ми се тресе цялото тяло, и ме боли черепа от тая кашлица.
За температура,  пия само компот от малини, защото знам, че я сваля.
Друго дето е добро за кашлица - чай от подбел и един сироп Мукоплант - той е от жиловлек и е подходящ за бременни.
Хремата ми беше адски силна и неможех да дишам - слагах си торбички с морска сол на носа и на челото. Правя ги така:
напичам морска сол на котлона в железна чиния, като се нагорещи солта с лъжица я пъхам в чорапче и завръзвам отгоре. Правя си винаги 2, имам си 2 чорапчета за целта. Едното на носа, другото на челото, докато истине и после повтарям пак процедурата, ако сметна за нужно.
Облекчава и отпушва. Трябва да си упорит за бабините илачи, и е нужно време. С магическа пръчка не става, просто докато организма се пребори. АА и витамин Ц.

Това е от мен, мисля,че до няколко дни ще съм по-добре. Оправяйте се и вие Heart Eyes

# 113
Мама Рая,да,намажи директно разраненото място,ще ти помогне особено,когато болката е нетърпима  WinkБлагодаря ти за мнението,офф ooooh! много ще ми е труден избора на количка Rolling Eyes С първата ми количка се прецаках именно с варианта за след 6 месечната възраст SadНо поне имаме достатъчно време Sunglasses
Нинс,подкрепям съветите на Мама Рая HugДа се оправиш бързо Hug

# 114
Привет и от мен момичета отново!
Котонче, Нинс бързо оздравяване!
Рокси честити ти  stork-girl мила, много се радвам за вас  Hug
Рая добре да си починеш мила и да се поглезиш докато го няма малчугана  Wink И аз сега изпратих каката при баба си и дядо си, и смятам да мързелувам цял следобед с бебо.
Тери нямам наблюдения за тези колички мила, но мама Рая добре те е насочила
silveto_niki_svetli количката е страхотна, на мен лично ми се вижда много добра, лека е и ще ти е супер удобна  Wink
Още се чудя за количката, но мъжа ми настоява и ще видим имам още един два дни да помисля. Иначе като оферта е супер изгодна  Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 14:49 от pepina_79

# 115
tsankova
nikiiit с ехограф ли ти мерига таза, извини ме ако ми е тъп въпроса, но и моя ще трябва да го измерят, защото ханша повече от 85/86 не ми е достигал, та се притеснявам откъде ще мине това бебе, пък таткото се е родил доста на 4 кг  #Crazy ! Чавала съм само, че таза го мерят с нещо като пергел  newsm78

Да, с едно пергелесто такова, с ехограф не са. Лекарката каза, че с напредване на бременността ставните връзки се разхлабват и ще се поразшири, но да видим доколко.

# 116
  • Варна
Момичета, така и така сте на тема колички да попитам тези от вас, които имат опит и наблюдения. Коя количка се управлява по-лесно и е по-маневрена триколката или тази четири колела?
За сега съм се спряла на ABC Design затова ви слагам тези два линка на две еднакви колички, с разлика в колелетата,
http://bebcho.bg/bg/details.php?id=38 - четири колела
http://bebcho.bg/bg/details.php?id=2483 - триколка.

pepina_79, количката е супер, според мен не трябва да те притеснява цветът. Имам приятелки с момченца и те си бяха с червени колички ...  Simple Smile

# 117
  • Видин
Хоуп, определено забелязвам, че с тази бременност ми харесват повече триколките. Мисля си, че и двата варианта са стабилни, но поне за мен триколките са по-маневрени. Това си е лично мое мнение, както разбрахме повечето не ги харесвате Mr. Green

# 118
  • Варна
Мерси, Ния. Аз първоначално се бях спрела на триколка, но нямам опит и затова реших да попитам. На мен ми харесват, но и да не ми харесваха щях да избера по-функционалният вариант. Simple Smile

# 119
  • Варна
Хоуп, старата ни количка беше на АВС, само че 6 ТЕС. Вече няма такива. Много ми харесваше. Аз лично ще търся нещо в е-бей.де. Макар че мамбата идва с 20лв. само по-евтина, ако си я купиш от там.
За мустелата промоцията е с две три лева на продукт.

Общи условия

Активация на акаунт