Отговори
# 630
Добро утро и от мен  Party
Не можах да спя и току що си изпих кафето   food010
Сузи, оздравявай бързо, аз откакто съм бременна 2 пъти боледувам и се лекувам с гореща вода.  bath
Напарвала съм си краката не веднъж, а да не говорим,че като вляза в банята правя сауна , защото си излагам гръбначния стълб на много гореща вода, така ме облекчава настинката и кашлицата ми намалява. Но ти си знаеш, при всеки е индивидуално може би. Аз си обичам много топло по принцип.
Предполагам,че поне краката ако си потопиш нищо няма да ти стане.
Пий много течности, ама много, повече от 2л на ден, за да изкарваш бацилите yu5
За количките, още ми е рано на мен, не искам да избързвам, мисля да проуча първо  Animal Snail

# 631
Реших и аз да поднеса кафенце веднъж.
Да ви е сладко и хубав ден  Hug

# 632
Добро утро и от мен!
Котонче сега и аз ще се насладя на едно кафенце,взимам си на всяка цена Hug
Рая вярвам че всичко ще се оправи и вашият татко ще си намери скоро работа,права си да не му се сърдиш и аз мисля че го е направил за да не те притесни преди прегледите Hug
За количките и аз само оглеждам,дори се замислям дали да не я вземем когато малчо се роди,но разбира се че ако изпадне нещо по на сносна цена и да е това което търся няма да устоя Simple Smile
Съни с това цъфнало клонче направо се размечтах за пролетта,много го обичам този сезон най вече заради зеленината и цъфналите дръвчета,аромата на цветята Hug
Лек ден и от мен момичета изпълнен с много слънчеви усмивки!

# 633
  • Сливен
Привет и от мен  Hug
Относно темата за броя на ехографските прегледи - да определено са 2 или 3 през цялата бременност, но замислете се: какво пречи на лекаря, ако има ехограф в кабинета си, да ви погледне за 5 минути? За мен е немислимо един добър и всеотдаен лекар да вземе пари за такова нещо на жена, която следи бременността си при него и съм далеч от мисълта, че парите които ще вземе ще бъдат декларирани по някакъв начин. Че то всяка може да се изтегли и да си вземе с един метър размерите. При мен и през първата бременност и сега си ме гледат всеки път.
Пожелавам ви хубав ден  Hug

# 634
Да и в тази връзка исках да попитам Ати при кого ходи.

# 635
Здравейте момичета!

roxanna-Всеки път си ме гледа на ехографа моята лекарка WinkОт тук разбрах,че всъщност се падат само три такива прегледа Simple Smile
 r@li-ти почиваш ли си?Аз също гледах в някакъв сайт колички и до там.Абсолютен пас съм на тема кошари,колички и куп други бебешорски истории.Ти нали имаш по-голямо детенце?Та мислъта ми е,ако си купувала тогава може да си я ползваш Hug

cotton4e-благодаря ти много за кафенцето Winkхм...аз пък от както забременях сведох течностите до минимум Confused
Sunny29-тази пролет е най-чаканата през живота ми GrinningБлагодаря за клончето Wink
Мама Рая стискам палци,вярвам всичко ще се нареди Grinning
Весел ден,усмивки и мнооогоо пролетно настроение!  bouquet

# 636
Цоп и добро утро  Hug
Вече закусих,но бързам да ви поднеса нещо,ей така за настроение

Мама Рая разбираемо е защо си се ориентирала към по-висок клас колички.Много ме влече и мен тази количка,но мъжлето ми е против да даваме 900лв.Вчера попаднах на една в продавалника,доста добре изглеждаше,запазена.Та май ще се озъртам за нещо 2ра ръка и запазено.
Съни усетих аромата  Heart Eyes Искаааам пролеееет  Mr. Green
Мама на Ани стиснати палчета за изпитите,ще се справиш  Hug
Сузи бързо да се оправяш,повече почивка,чайчета и хубава храна  Hug
Отивам да се пооправя,че чакам да дойдат да ми прекарат новия нет.После ще се включа пак.Усмивки  Hug

# 637
Добро утро маминки Hug-днес много се успахме с бебинка,ама нали вече съм в болнични -че ми се полага Mr. Green

Опитах да ви поднеса закуска,ама нещо newsm78-ще се пробвам пак утр

За прегледите на ехографа-напълно споделям мнението на  roxanna -то си зависи от доктора- за 5 минути няма да му се изхаби апарата я-от 1 март до сега ме гледа 3 пъти и другата седмица пак ще х
одя-заради леките болки от дясно да сме спокойни и аз и той!

Хей  rali1213-май лятото ще е най-чакания сезон от всички нас  Grinning

Ех  ha-ho-сега трябва да бягам до пазара за маруля и репички Joy

# 638
Аз пък днес ягоди си купувах заради вас Simple Smile

# 639
Добро утро! Желая ви притен и слънчев ден!

# 640
Добро утро коремчета! мама Рая едва се въздържах въпреки че не е приятно но с моя доста се посмяхме на :ама да тичам след колелото или още по-лошо, да я сглобявам на тротоара, не ми се мисли че може да ми се случи. На мен ми се случи с лятната количка тъкмо тръгнахме на дълга разходка и изкачихме първата стръмна улица и количката започна да се сгъва както си беше детето вътре не ме питайте просто как се прибрахме
 Пепи видях че си писала: краката в по-топла вода с морска сол според мен е доста опасно не предизвиква контракции, а направо кръвоизлив /правила съм го в опр. дни и после 10д. бяха като р.Марица/
  roxanna напълно съм съгласна с теб за ехографските прегледи и това което правят на Жк
  Относно количките мислилите сте че като сме юлски мами не трябва да ползваме количка със зимен кош.Вчера в м-на на Азис бебе това ме посъветваха

# 641
  • В. Търново
Добро утро! Изпратих си "мини Каприз" на ясла, да видим днес как ще й се отразят социалните контакти и глада едновременно.
МаманаАни, и при нас остават още 2 от последните кътници - 2 са избили, вярвам, че може да е И от това, но по-скоро го отдавам при нас в резултат на боледуването. Сега се обаждах на педито - изписва ми някакви американски витамини - Юми беър за деца, дъвчащи - 30 лв!  Shocked И не заради цената - бих ги взела без да се замисля, но прочетох, че не съдържат нищо повече от другуте мултивитаминни сиропи за деца. Отказах се, просто е според марката и фирмата производител. Ще допием Апетона, пък да видим...Стискам зъби, то без тях останах от стискане!  #Cussing out
Сузи, на мен с миналата бременност Аг-то ми се изсмя като отидох със запушеният си нос и казах - "нали не мога и капки да капя"... И тя ми каза - може всякакви капки за облекчаване да си капеш, помисли си какво количество от капките трябва да си сложиш в носа, за да достигне през кръвообращението ти до бебето, пък чак и да го увредиш...и то  тия месеци!!!!  Peace Не се притеснявай да си капнеш нещо да те облекчи, прекалените вманиачавания не са полезни, да вземем пък да "се отпишем" ли, като сме бременни. За лекарства - да, с повишено внимание, но за капки за нос....Те за бебета ги изписват, камо ли...Пробвай първо със Стеримар(физ. разтвор от морска вода), има дозички такива - Тонимер, по стотинки са...можеш да капеш Виброцил - изписват го на деца над 1 година!!! За отпушване е...Моят съвет е - не се "втелясвай" и си помогни, няма да навредиш на бебо! А по-скоро на себе си ако се държиш болна дълго време  и се задълбочи болестта!  Hug Извинявам се за дългия пост, ама станах подвижна аптека вече, половин лекар  #Crazy  Flutter
За горещата вода -  аз се къпя с ужааасно гореща също, дори ме отпуска, не съм имала контракции...
Хайде, мацки, отивам на разходка да се разсея и почина малко, че от отпуската ми не остана.  Heart Eyes

# 642
ha-ho мерси за закуската мила, изглежда чудесно  Hug и някак освежаващо
Съни вкарваш пролетно настроение с това разцъфнало клонче  Hug
Котонче мерси за кафенцето  Hug
Силве, на мен вода със сол не ми действа така, явно при всеки е различно  Simple Smile
Дафи на теб приятна почивка мила  Simple Smile
Павлинка това с "мини каприз" ми хареса много Joy, да ти е жива и здрава принцесата, ще видиш че после ще се оправи  Hug

# 643
Силве, не "зимен кош", но кош за новородено трябва да си има, което всъщност май си е едно и също.

# 644
Добро утро и от мен,момичета.Не съм писала отдаван че се подготвяме за осмомартенско тържество което е днес,та в този ред на мисли букети,подаръци,подготовки и т.н.Утре съм на втората ФМ при доц.Балев и няма търпение вече да се видим. Мама Рая и аз го загледах тези колички много са сладки ,ама ме притеснява че нямат преден борд,поне не го видях и май не пишеше.Сузи1 наред със всичко което ползваш бих ти препоръчала лепенки за нос вършат страхотна работа, аз ползвах Муконазал по препоръка на доки ,то и в листовката пише че не е препоръчително да се ползва до третия месец.Лек ден на всички.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт