Отговори
# 675
Мери се как расте матката. Моята лекарка казва, че от това също се определя дали г.с. по календар, съвпада с тази по развитие на плода.

# 676
Здравейте мамчета днес бях на  ФМ,всичко е наред може да ми сложите едно синьо щъркелче.Надявах се на момиче но каквото дал бог все пак.Лек ден от мен Hug

# 677
Лееелее честити сини щъркелчета, май сме повече от розовите, дали ги брои някой? Party
Я кажете за тези от вас , които се мажат против стрии, колко често го правите?
Всеки ден или?
Аз забелязах едни на гърба си и направо се втрещих Crazy, в областта на кръста, но отзад
Но не се мажа всеки ден, та затова питам  Crossing Arms

# 678
И аз не се мажа всеки ден. Даже и през ден не се мажа. Когато се сетя и не бързам след баня се мажа.

# 679
Рая Еспирото е Vector Air 4x1 или 2х1. Успех мила на ФМ, да кажеш после новините  Hug
Тери  Hug Има кани за пречистване на водата, мисля че на Брита бяха, поне варовика се отлага  Simple Smile
Котонче мазилата за стрии са за мазане 1 път в началните месеци - до3-ия и след това сутрин и вечер. Колкото повече кожата се хидратира, толкова по-малко ще и даваш поводи за образуване на стрии.
Петя добре дошла в отбора на мъжките мами  Hug Много се радвам за теб, звучиш вдъхновена.
Селика ягодите в момента не са никак подходящи, защото са бъкани с всякакви химични препарати, изчакай още поне месец  Hug за да хапнеш що годе добри ягоди

# 680
Аз пък и днес хапнах ягоди, просто много ми се ядат. Макар че сега всичко е пълно с химия. Не е най-подходяшия период за пресни плодове и зеленчуци.

# 681
и аз си купих ягоди, вие ме заразихте, мойте бяха учудващо сладки  Joy

# 682
Р@ли, много ми харесва количката на Hauck, бях решила да е на Чиполино,но сега съм 50 на 50 Wink
Елл, моето кръвно също е ниско 90 на 50 или 80 на 50. Понякога се чудя как въпреки това се чувствам добре... И затова сутрешното кафе така и не можах да го оставя,поне на мен ми помага Peace
Миминка, по принцип в 5 лунарен месец ти се полага видеозон по здравна каса, поне така пише в листчето,прикрепено към картона ми, питай ги. Аз така ги тормозя и последния път не ми се полагаше, но ме прегледа Mr. Green
Мелина3, мъжът ми постоянно ми говори за тези филтри, но аз съм се отказала изобщо да ползвам чешмяната вода- само се къпем с нея и разбира се мия чинии, пускам пералня. Дори не готвя с чешмяна вода, а когато нещо вечерта свърши и аз имам такава кана ,като на Пепина, спасява ме точно и навреме Wink За аквариума днес моята приятелка ме светна,че има специални вътрешни филтри,които пречистват водата и така ще решим и този проблем. В Шумен проблемът с водата е заради спукан централен водопровод и така в нея се всмукват суматии глупости,а и нямаме Пречиствателна станция Sick
Котонче, аз се мажа всяка вечер, а ако забравя сутринта  Mr. Green И след баня задължително Wink
Ягодиии, обожавам и аз си купих миналата седмица, но не са като сезонните, чакам с нетърпение сезона на ягодите и черешите- сигурно няма да ям нищо друго. В състояние съм да седна и да изям без проблем  промишлени количества череши или ягоди Laughing
Хубава вечер, момичета... отивам да хапна киви, че тези дни съм на тази вълна bowuu

# 683
Аз пък съм на вълна череши, ама няма Sad Иначе аз всяка година си мисля целогодишно за череши. Чакам с нетърпение вече Simple Smile Ягодките си ми харесват. А и зелена салата много ми се яде. Май съвсем ми писна зимата и ми трябва нещо свежо.

# 684
  • на брега на морето
В такъв случай те разбирам, Тери. Hug При нас вообще не е толкова зле положението с водата. Просто ми мирише на химикали, някой път жълтее и най-вече не напива. В смисъл - пиеш, пиеш и пак си жаден. Сега вече "напива".  Simple SmileА и аз съм си малко капризна по отношение на водата. Blush
Иначе на рибите им наливам нефилтрирана вода, престояла и са си добре. Като стана въпрос за води и риби, отивам да мия аквариума, че днес почивам и мога да я свърша тая работа, пък и мина месец от последното миене. Оспамих темата. Blush

# 685
Лееелее честити сини щъркелчета, май сме повече от розовите, дали ги брои някой? Party
Всеки ден или?
Аз забелязах едни на гърба си и направо се втрещих Crazy, в областта на кръста, но отзад
И аз мисля, че сме МНОГО повече сините от розовите щъркелчета.
Аз се мажа по 2 пъти всеки ден с мустела или със свинска мас и зехтин, редувам ги. Имам на задника стрии от тийнейджърските години и тая грешка няма да я повторя..

# 686
Petya  Честито момченце!  stork-boy Много  хубаво че всичко е наред с бебчо! И само така до финала! Благодаря ти за окуражаването!  Hug
А за немския сайт, преди  време едно от  момичетата  го беше пуснало
http://www.kinderwagen.com/hilfeseiten/#Wie_hoch_sind_die_Versandkosten_ 
и пише че има доставка  до Бг и е 9,90 euro. Даже ми бяха изпратили на пощата 5% отстъпка.
Тери , ell7  Hug
Тери Много са  хубави количките! На  Hauck много ми харесва столчето за кола и видях, в  сайта  който Павлина беше пуснала, че е на промоция и много се чудя дали да не го поръчам http://www.detski-magazin.com/stolcheta-za-kola/608-zero-plus-co … ck-e-esprit-.html
Искам  да го видя и на живо и  изчаквам  за сега.
Котонче и  аз се мажа всеки ден. Гледам и сутрин и вечер ако не забравя, но си мажа и кръста и  бедрата не само корема. Голямо мазане  пада, дано да има ефект   Simple Smile

# 687
Леелее, и сутрин и вечер  ooooh!
Аз веднъж на 3 дни, явно трябва да се стегна и аз да почвам мазане толкова често Blush

# 688
Всеки ден или?
Аз първата си бременност се мажех като луда, сутрин и вечер.Не ми стана нито една стрия,но после от кърменето гардите ми се нацепиха.Сега не се мажа или поне много рядко, много ме мързи,пък и сам по спокойна, като знам че първата бременост сам нямала проблеми.Споредм мен зависи от кожата и другаде сме го споменавали във форума.Мазането е за наше успокоение.Но най-важно е на колко си години.Доказано че младите кожи много по лесно се цепят понеже не са толкова еластични.Ако забременеш на 20-24 вероятността да имаш стрии е много по голяма от колкото ако забременееш на 30.Не случайно в пубертета девойките получават стрии

# 689
Здравейте мамчета днес бях на  ФМ,всичко е наред може да ми сложите едно синьо щъркелче.Надявах се на момиче но каквото дал бог все пак.Лек ден от мен Hug
   честито синьо щъркелче

Общи условия

Активация на акаунт