Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 301
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Адашке не е истина. Браво, страхотен резултат на снимките "преди" все едно не си ти.  Simple Smile

# 706
  • София :(
                 Добра ви вечер  Hug
               Днес покрай работните ми задачки пропуснах да се видя със skarlet71 и ме е яд..., иде ми да се пръсна от към гърба  Banghead, обаче... това е положението  cry
               bigbaba4, че аз да не съм патагонка, бре  Crossing Arms А ма ха, ще се обиждаме на русенки сега  hahaha
               katti79, много рядко използвам Стевия и честно казано никога не съм се заглеждала в садържанието ти... Дано се включи някоя по-отворена в това отношение девойка  fingerscrossed
               maikinatati, хубавото си е хубаво. И преди си била сладурана, но сега си направо страхотна, а след още няколко килограма ще си направо красавица  Peace Heart Eyes
               bub.ka, аз пък, покрай всичките предстоящи това лято рок-фестове, си мислех, че и пущат нещо  такова...
               Гледам, станало е време да си изпращам човека да се труди..., значи е време да раздавам и козинките, и да се гушвам и аз с моите.

Освен ако не ми падне някой "техник" да гушна него  Wink
                    Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 707
Привет и от мен!

Браво за снимките, на последните странички имаше умопомрачителни резултати!!!
Тези два дни съм сериозна, но не ми се готви никак, защото нямам време. Ям шунка и кисели млека 0%. Добре че тук, където живея има и доста ароматизирани, с подсладители, та и някакъв по-нормален плодов вкус се докарва.

Не ме разбирайте погрешно за алкохола момичета, съзнавам идеално, че е противопоказно и не съм някаква пияница, която се налива. Просто от време на време вечер си сипвам по едно малко, концентрирано с много лед. Не редовно, но го правя. Иначе да, не е ок за диета, но не ми пречи да свалям. Не искам да съм подстрекател, но имам приятелка, която работи в ресторант и й се налагаше да сваля много килограми преди години. Повече от 30....Та тази същата мацка си пийваше редовно бира, която е и калорийна бомба освен всичко останало. Може да се сетите как се чувства жена при вида на вкусна храна и на която й се налага да е на сериозна диета доста време. Тя свали всичко излишно за около 3.5 месеца. Стриктно спазваше режима, с изключение на малкото бира и така. Не скачайте да ме биете сега, алкохолът в големи количества е много лош съветник и враг.

Иначе аз отчичам -800 грама. На края на април сме на сватба с домочадието и до тогава се надявам да опраскам поне още 5кг, та да имам вид в рокля... Embarassed Другата седмица ще видим, ще го карам от понеделник до понеделник, защото когато се меря всеки ден разликата не ми се струва толкова голяма и ставам припряна.  Whistling

Хубава седмица на всички!  Hug

# 708
  • София :(
                   Добро утро  Hug
               Само на мен ли смяната на часа ми се отразява така!? Снощи се пулих до никое време и съответно сега кафето не помага особено... Това не пречи обаче да го споделя с вас  Peace

Усмихнат, слънчевв и режимен ден  Hug

# 709
Добро утроо Simple Smile
Майкито си е готина, но с нетърпение чакам да пребори още 10тина кг. и да разцъфне с пълния си блясък  Hug
mimensita, ама ти готина музика си слушала  newsm44 Ние много искахме да ходим на Spirit of Burgas тази година, ноо като сметнахме колко пилета са това и най-вероятно ще си позволим само един от 3те дни  Sad
Аз вчера се разготвих, направих си мноого вкусотийки после ще добавя и снимков материал Simple Smile И ще помоля Смайлсчето да добави една нова рецепта подходяща за 3та Simple Smile
Усмихнат ден момичета  Hug

# 710
mimensita - нада ли ще ти стане по леко, ама не си само ти така със смяната на времето ooooh!То не беше будуване, дремане, главобол, ядене по никое време и разбира се тая сутрин,   отговора на въпроса  "Кантарче, кантарче я кажи, колко баба ти тежи?" - не ми хареса:( Днес ще трябва да вземам някакви мерки, ама нещо ми го няма ентусиазма. Ще взема довечера на пийна и малко биричка JoyJulia_Ch извинявай за сарказма, ама ти си поредната девойка, която ще понесе критиките ни. Да се разберем предварително - не сме секта , а група за взаимопомощ в една не лека борба, не сме лоши, а по скоро строги, защото знаем до къде водят прегрешенията и сме готини щото сме с чувство за хумор. Никой не те пита дали пиеш малко, много, всяка вечер или през вечер, що не си траеш. Защо всички които прегрешават решават, че трябва гордо да го оповестяват. Сигурна, съм че много са го правили, правят го и ще го правят, ама не го развяват като някаква победа над околните. Сигурна съм, че всички сме  уникални, но режима е като програмата в училище, колкото и да са различни децата, всички започват да учат азбуката от "а" после "б" и т.н. Едни напредват бързичко, защото  спазват  стриктно правилата и полагат усилия. Други по бавно, защото  честичко закъсняват за час или пък изобщо не влизат, а  трети пък хич ги няма и затова  в края на учебната година имаме отличници, посредсвени и оставачи. От друга страна под слънцето има място за всички, така, че Наздраве дружина JoyGalaEluard - Смайл не публикува в нейната тема рецепти, които не са  от испанските ни колежки , така, че давай я тук Praynig

# 711
  • Испания
ДобрЮтро!  Simple Smile

Майки, все по-хубава и по-хубава! Представям си погледите на колежки, близки и далечни. Браво!  Hug

GalaEluard, давай насам рецепти и сЛимки!  Hug

Публикувам, bigbaba4. Момичетата, които ми изпращат рецепта и снимки, публикувам като техен цитат.  Hug Ако имаш предвид това, че преди време беше започнала да ми изпращаш само снимки и аз ти казах, че ако не са по испанските рецепти, няма смисъл да ги приемам, е станало недоразумение, защото разбрах, че става дума само за снимки. Ако не сме се разбрали, извини ме.  Hug Ако имаш някоя рецепта, която искаш да ми пратиш, и снимки към нея. Няма проблем.  Hug Като публикуваме тук, в темата, след някой и друг ден започва нова тема и рецептата си остава в старата. Затова и публикувам не само испански рецепти.

Мимсче, а мен питаш ли ме, като от вчера съм на училище всеки ден? От 20 до 22 часа.  Hug

Julia_Ch, сваляш въпреки алкохола, защото си спряла мазно, пържено, тестено и т. н. Но си тровиш огранизма.  Naughty От една страна го чистиш и ограничаваш в някаква степен, от друга - забавяш метаболизма с алкохола /колкото и да е разреден и колкото и да е малко като количество/, тровиш го и може да си докараш сериозни здравословни проблеми. Приятелката ти, която е свалила, пиейки бира, не ми се коментира. Всеки отговаря за себе си. Ако се замислиш и прочетеш пак книгата, би било добре. Ако не, каквото и да ти кажем ние, е без значение. Но не очаквай да получиш одобрение.

# 712
  • Варна
Момичета, мен днес са ме е налегнал един въпрос. Понеже ми свършиха запасите от българска Стевия, днес си купих от тук една Холандска. Тъкмо отварям бурканчето (на прах е в пластмасов буркан) и поглеждам на калориен принос и какво да видя - на 100 грама - 92,8 г глуциди  Shocked #Crazy В състава пише - стевиол-гликозиди и помощно вещество малтодекстрин newsm78 Вярно, че е много по-лека от захарта и целия буркан е 75 гр, ама все пак това високо съдържание на въглехидрати ме плаши  Shocked В една чаена лъжичка има 0,5г въглехидрати, което си е много  ooooh!

Стресира ме да знаеш  Laughing На моята Стевия пише 0 калории, състав- екстракт от стевия 98 %. Огледай се за друга , в тази има много химия май  Hug

Момичета, някой да даде линк за нещо целувчено / за ядене, не е петък все пак / . Прияла ми се е целувчена торта , та ще се мъча да правя днес , но ми трябва рецепта  Mr. Green

Хубав ден   bouquet

# 713
"Това е форум, и се изказват лични мнения. Всяко размахване на пръст или назидателно изказване срещу лично мнение е израз на липса на комуникационна култура" . Загледах се в този израз публикуван от Сребърна паричка и в защита на предния си пост, ще продължа още малко разсъжденията си на тази тема. Сега нека да дадем един пример - Виждаме сграда и я гледаме няколко човека. Коментираме - за един е висока, за друг не чак толкова, за един е красива, за друг грозна или за трети пооочти задоволителна, за един е модерна, за друг остаряла, всеки има своя гледна точка и всеки има право да я сподели. Но от друга страна все пак това е "сграда" т.е. това е нещо което никой не оспорва - тя е проектирана, одобрена и построена от специалисти. Та така и с режима - той е създаден от някого и ние можем само да го обсъждаме, а не и да го променяме  bouquet

# 714
Рових, рових и открих откъде идват въглехидратите в моята стевия  #2gunfire
Малтодекстрин - и понеже навсякъде пише, че стевиозида (стевиол-глюкозид) е с 0 калории, останах изумена. Но открих (след много ровене), че във въпросната стевия, съдържанието на стевиозид е само 3%  #2gunfire МОШЕННИЦИ! Затова и продукта е пухкав бял прах, като пудра захар и не е чак толкова сладък, като нашата стевия, която е по-скоро на кристали. Докарали са го с нишестето на обем, за да може 1 лъжица стевия, да се равнява на 1 лъжица захар, по сладост, но никъде не отчитат, че това покачва в пъти калорийната доза  Sick
За успокоение на всички, ползващи Бг стевия - в нея стевиозида е 98% и помощното в-во е еритритол и енегрийната стойност на 100 грама продукт е 0 ккал
Едит, всъщност греша, съдържанието на екстракта и в бг варианта е 3%, останалото е еритритол...

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 11:56 от katti79

# 715
Хоп хоп Simple Smile
Ето снимки с вкусотийки http://eluard.snimka.bg/other/dyukan.632908.26724768 парола 12345
Пускам и тук рецептата за тортата с уговорката, че това е за 3та! Предполагам, че ако се направи без плодовете ще става и за 2ра, но да се изкажат по-начетените за въпросното соево брашно.
 Плодова торта с овесени трици
Необходими продукти:
За блата:
1 1/2ч.ч. овесени трици (15тина супени лъжици)
1ч.ч. соево брашно (в оригиналната рецепта е пълнозърнесто)
2 яйца
2-3с.л. подсладител(Суитли) (оригинална рецепта – 50гр. кафява захар)
1ч.ч. прясно мляко 0,1%
1ч.л. бакпулвер (оригинална рецепта – 1/2ч.л. сода бикарбонат)
Няколко капки есенция ванилия
За крема:
350гр. цедено кисело мляко(Олимпус 2%)
1-2 с.л. подсладител (Суитли) (оригинална рецепта – 6с.л. мед)
Какао за поръсване (25гр.)
За пълнежа:
250гр. замразени вишни без костилки
Няколко капки есенция ванилия
1-2 с.л. подсладител(Суитли) (оригинална рецепта - 50гр. кафява захар)
Начин на приготвяне:
1. Овесените трици се заливат с топлото мляко и се оставят леко да набъбнат.
2. В купа се смесват останалите съставки за блата и се разбъркват. Накрая се прибавят и овесените трици.
3. Сместа се разпределя във форма за торта или тавичка (в оригиналната рецепта 26см.) покрита с хартия за печене и се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна, за 15 минути. (Аз пекох в тава 32см., след което с тортената форма(22см.) си изрязах блат, а останалите парчета си ползвах като 2ри блат).
4. Замразените вишни се слагат в тенджерка на слаб огън към тях се добавя подсладителя и есенцията ванилия. Оставят се 15тина минути на котлона като се разбъркват от време на време. Трябва да се изпари малко от водата им, но и да остане сос, за да се напои блата.
5. Цеденото мляко се смесва с подсладителя и есенцията ванилия, разбърква се добре и се прибира в хладилника, докато блата се охлади напълно.
6. Готовия блат се оставя да се охлади напълно и хартията се отстранява.
7. Върху охладения блат (в тортена форма или ринг) се разпределят вишните с отделения от тях сок(той ще напои блата). Притиска се добре с лъжица. Залива се с млечния крем. (След като сложих вишните наредих отгоре и парчетата останали ми от блата, и най-отгоре залях с цеденото мляко).
8. Оставя се за 2 часа в хладилник и после се поръсва с какаото.
Да ви е сладко Simple Smile
Същата рецепта правих и с ябълки (както е в оригиналната) 2 големи зелени ябълки се настъргват на едро ренде, добавя се подсладител и канела, покрива се с фолио за свежо съхранение и се оставя в хладилника, докато дойде време да се сглобява тортата (ако тортата е с ябълки се добавя канела и в блата). Следващия път мисля да пробвам с ананас или други плодове.
ПП: Тази торта ми е за 5 дни, като ми е включена разрешената доза трици и пълнозърнест хляб(соевото брашно, което съм ползвала вместо пълнозърнесто). Предполагам, че този блат ще стане само с трици и някоя друга лъжица царевично нишесте.

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 11:59 от GalaEluard

# 716
  • Русе
Гала само преглъщам тука от тази торта . Днес трябва да измайсторя нещо и аз тортено.
Да я кажете за соевото брашно, ама ми се струва че няма да е позволено  newsm78

# 717
  • Пловдив
GalaEluard , започна да прекаляваш..................То бива,бива...ама чак пък толкова Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
С новата прическа си още по-супер....Само така Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Идвам за следобедното кафенце у вас.......нали си ми наблизо  Laughing

# 718
 Blush

bigbaba4 ок, обещавам да не си споделям "прегрешенията". Все пак дадох този пример, за да успокоя някой случаен читател, ако се разпознае в случките и не смее да сподели. Споделен грях- половин грях и т.н.  Flutter

smileys аз и преди да започна Дюкан не съм яла мазно, пържено и тестяно, нали затова се бях отчаяла до такава степен, че да премина към диета, която преди години смятах за абсурдна.
Относно тровенето на организма, предпочитам да не казвам нищо, защото си го тровя достатъчно с цигари, което не е добре. Почнах ги пак преди 3 месеца, като отслабна достатъчно ще ги спра.

По принцип месото не е най-добрата храна според мен, така че аз приемам методът на Дюкан по-скоро като последна алтернатива, отколкото като средство за пречистване на организма. Бях си казала, че ако и той не подейства, спирам да се мъча. Пречистването ще го правя по-нататъка с пловоде и чай, когато му дойде времето и съм спряла цигарите...примерно лятото...

За щастие протеините взеха, че подействаха...засега.  Но докато не си вляза в дънките размер 32-34 е рано да се говори каквото и да е.  Peace

# 719
Only ела ми, ела  smile3534 То не се вижда, че съм и с нов цвят, ще трябва на слънце да се снимам Simple Smile Наистина ако имаш време някоя обедна почивка добре си ми дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт