Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Шоколадът съдържа какаово масло, какаова маса, сухо мляко на прах, заместител на захарта изомалт, емулгатор лецитин и подсладител извлечен от растението "Стевия". В 80-грамова порция има: енергийна стойност - 409 kcal; протеини - 7,28 g; въглехидрати - 10,8 g; мазнини - 30,4 g; изомалт - 26,24 g. Подходящ е за диабетици в първата фаза на диетата и не се препоръчва за втората фаза.
-
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
-
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
-
Какви са някои стратегии за успешно спазване на диета?
-
Какви са възможните причини за подут корем и как може да се подобри състоянието?

, обаче... това е положението 
А ма ха, ще се обиждаме на русенки сега 

Ние много искахме да ходим на Spirit of Burgas тази година, ноо като сметнахме колко пилета са това и най-вероятно ще си позволим само един от 3те дни 
То не беше будуване, дремане, главобол, ядене по никое време и разбира се тая сутрин, отговора на въпроса "Кантарче, кантарче я кажи, колко баба ти тежи?" - не ми хареса:( Днес ще трябва да вземам някакви мерки, ама нещо ми го няма ентусиазма. Ще взема довечера на пийна и малко биричка 

От една страна го чистиш и ограничаваш в някаква степен, от друга - забавяш метаболизма с алкохола /колкото и да е разреден и колкото и да е малко като количество/, тровиш го и може да си докараш сериозни здравословни проблеми. Приятелката ти, която е свалила, пиейки бира, не ми се коментира. Всеки отговаря за себе си. Ако се замислиш и прочетеш пак книгата, би било добре. Ако не, каквото и да ти кажем ние, е без значение. Но не очаквай да получиш одобрение.
В състава пише - стевиол-гликозиди и помощно вещество малтодекстрин
Вярно, че е много по-лека от захарта и целия буркан е 75 гр, ама все пак това високо съдържание на въглехидрати ме плаши

То не се вижда, че съм и с нов цвят, ще трябва на слънце да се снимам