Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 312
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Да пием по кафе и да хуквам, че ме чака пазар и... подвизи в кухнята  Wink

maikinatati , пращай някой да те вземе от аптеката Диклак 150 мг за пиене и Волтарен, за норматив ще ти светне пред очите  Hug
               Русенки, да си изкарате приятно поне колкото нас вчера  Hug
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 691
  • Испания

Много мило стихче!  Hug Благодаря ти!  Embarassed

...и никоя нережимна   party023 не ни раздели  Joy

И не само нережимна   party023, нищо друго нережимно...  Joy Благодаря!
На страшен тормоз си положена в твоя блок. Дано да разрешите възможно най-скоро проблема!  Hug

...Докато зяпах за пореден път снимките ти и се сетих... до къде докара татуто?

Стои си същото, дори не се е изтрило.  Wink Мислех да го продължавам, ама засега не става. Благодаря ти!  Hug

Този втория колаж не го бях виждала  Shocked...

Да ти кажа: и аз предпочитам да не го бях го виждала, пък и да не съм аз на него  Wink, ама нейсе, това е действителността! Радвам се, че се облекчава режима на всички с рецептите. Това е замисълът на темата ми. Благодаря!  Hug

...и килцата никога повече не тръгват нагоре  newsm10

Амин! Дай, Боже! И на теб пожелавам същото и да оздравяваш, да нямаш вече тези неприятни здравословни проблеми! Благодаря!  Hug

...
 Стремя се към твоето вътрешно равновесие и удовлетвореност от постигнатото...

Благодаря ти!  Hug И ти много постигна и си сериозна дюканка. Трябва да си доволна.  Simple Smile

Пий Бруфен /в БГ, май, няма Необруфен, но поне има Ибупрофен, което е почти същото/, мажи се с Волтарен и слагай ластичен колан. Много помага.  Hug

Много благодаря. Да ти се връща!  Hug

...а промяната като цяло в отношението към и възприятието на храната.

Точно така.  bowuu Тук е ключът от палатката.  Wink Благодаря!  Hug

Благодаря ти! Подобно и на теб!  Hug

Момичета, благодаря ви на всички за милите думи и пожелания! Щастлива съм, когато мога да бъда полезна с нещо. Винаги съм искрена /реално и виртуално/. Предпочитам да казвам нещата директно и неукрасявайки с емотикони гневните ми /понякога/ мисли. Човек на повече от половин век едва ли ще си промени житейските стойности и реакции, особено когато ги смята за правилните за него.  Wink

В деня на Благовещение ви пожелавам поне по една блага вест всеки ден!   bouquet

Усмихвайте се и... пийте много вода!

# 692
Joy Joy Joy
Натали Никол   bouquet

Днес стават 2 месеца от както съм на режима, като отчитам -16 кг до момента.  newsm44

Ееее, не, връщам се на първа страница, да прочета повече за режима.   chef

Поздравления.

# 693
  • Русе
Аз малко със закъснение, но не бях чела темата назад.
Смайлс за мене е истински пич, който не парадира със свалени килограми, ами и ги е задържала вече толкова години.Това успял дюканец.
Преди малко си хапнах много вкусни кюфтенца и сега чакам Анафейс да ни покаже какви сме убавици Simple Smile

# 694
Тук съм - някой ме спомена май Rolling Eyes  Ето нагледно какви хубавици са Русенките  Laughing Laughing
Инито и  A m b e r може само да ги е яд, защото се наприказвахме, и посмяхме, верно не похапнахме този път....ама Rolling Eyes Rolling Eyes карай, здраве да е Laughing

newsm78Едит: Аз защо не видях снимки от вчерашната Софийска среща-получих един донос за специално участие

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 22:34 от ANNAFACE

# 695
Браво Русенки ,страхотни сте  smile3501! По усмивките на лицата ви се разбира колко добре сте изкарали .
Лека вечер на всички ,че утре е пак понеделник и с това ново време ....не знам как ще се става newsm78 !
Целувки  love001 !

# 696
  • Русе
Инито и  A m b e r може само да ги е яд, защото се наприказвахме, и посмяхме, верно не похапнахме този път....ама Rolling Eyes Rolling Eyes карай, здраве да е Laughing

Яд ме е, ама такъв периода - ангажиран.  Cry 
  Наближава Великден момичета, дюкански козунак,някой ще прави ли. newsm78

# 697
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Да започнем седмицата с кафе и добро настроение  Wink

Русенки, пу пу, много сте хубави и усмихнати, и слабички...  Hug Heart Eyes
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 698
Русенкииииииииии страхотни сте и се гордея, че това е градът с най готини мацки, да ме извинят другите ама и аз съм си Русенка Hug За Софийските снимки отговаря Деситка, ама явно още събира матриала Peace А за козунака да спомена, че рецептата от Темата на Смайл  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.435 /пост 448/ е най точното попадение за сега. Правих го и момичетата не разбраха, че този път не съм сложила козуначна есенция - имаше си точно такъв вкус и аромат. Предупреждавам, че рецептата трябва да се спази точно или по скоро да не се слага на топъл блат, крем със желатин Embarassed, че после се налагат поправки Joy Сега мисля да направя двойна доза, че даже и тройна за домочадието. Ще докладвам резултата до някого дни, че днес ме е емнало едно главоболие Sad

# 699
Русенки - страхотни мацки сте  Hug
Момичета, мен днес са ме е налегнал един въпрос. Понеже ми свършиха запасите от българска Стевия, днес си купих от тук една Холандска. Тъкмо отварям бурканчето (на прах е в пластмасов буркан) и поглеждам на калориен принос и какво да видя - на 100 грама - 92,8 г глуциди  Shocked #Crazy В състава пише - стевиол-гликозиди и помощно вещество малтодекстрин newsm78 Вярно, че е много по-лека от захарта и целия буркан е 75 гр, ама все пак това високо съдържание на въглехидрати ме плаши  Shocked В една чаена лъжичка има 0,5г въглехидрати, което си е много  ooooh!

# 700
  • Русе

А искам да кажа, че за първи път от както съм на диетата , не мога да си заситя жаждата.Изпила съм през почивните дни между 3-4л на ден, което за мен е много , защото смао до 2 бях стигата.Сега просто постоянно съм жадна, нещо и слагат на тази вода  newsm78  Laughing

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 08:23 от maikinatati

# 701
Здравейте и от мен!
За съжаление,не можах да дойда на софийската среща,но ,надявам се,
на следващата да успея! Simple Smile Grinning Laughing
Русенки,мнооого сте хубави,имате всички до една невероятно положително излъчване! smile3525
maikinatati,аз установявам,че когато съм на П,ме гони невероятна жажда,и аз като теб изпивам
около 3,5 литра вода и течности.Вероятно,самата преработка на белтъчините води до жажда,аз поне така си го обяснявам.В ПЗ дните,не ми се пие вода и се наливам.
 smile3550,но при толкова течност.... Mr. Green

# 702
        От няколко дни пускат на водата в София класическа музика,а в Русе-незнам.От това ще да е.

# 703
Ето ме и мен,чета ви постоянно не съм ви забравила  wavey
След дълго задържане ,нещата тръгнаха с цели 2кг надолу  smile3521
всички сте страхотни много ви се радвам,а снимките ви  #Shocked промените са страхотни Дано и аз скоро мога да покажа и да се фръцкам smile3534 smile3533

# 704
maikinatati ,браво миличка smile3501 ! Много ти се радвам на постигнатото ! Наистина изглеждаш разцъфтяла и си се разхубавила newsm10 .Само така за напред!

Общи условия

Активация на акаунт