Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 314
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Хей , Смайлис   - ЧДРД    bouquet  love001 newsm51  Бъде все така страхотна и отзивчива !!! 
Обаче , трябваше да сложиш онзи другия колаж , който е на два реда - преди и след. Че да им паднат шапките на "новите" и да си ударят ченетата в клавиатурата / като на Натали-Никол  Hug / !

Страхотна си ми ти , нали знаеш  Hug  - още веднъж честит празник , защото това си е като истински рожден ден за нас !   bouquet

Olive1981 - личи си , че не си ни чела дори тази тема отначало  Naughty  Иначе щеше да знаеш за невероятното чувство за хумор на Натали-Никол - върни се малко назад , намери нейните постове и ще разбереш за какво става въпрос !  Hug

# 676
Добрутро, днес и утре са дни на изпитания. Отивам при мама. Ще се вихрят домашно приготвени мекички, банички и гюзлемички и други вкусотийки. smile3505
Аз обаче снощи си бърках дюкански сладкиши, които ще взема да заместя мамините- разбира се според позволената доза за деня Laughing.
Метнала съм едно пиле във фурната, ще откажа свинската скара.
Алкохола, хм и аз си пийвах вечер, но го спрях откакто съм на Дюкан. Душата си успокоявам с домакинска работа Laughing. ooooh!
Айде утре като се върна съм на Мола. Моля, някоя русенска дюканка от срещата ,да ми напише едно тел. на лични, че ако закъснея да знам къде да ви търся.  bouquet

# 677
Добро утро момичета,smileys Честит Дюкански Рожден Ден от мен едно огромно БЛАГОДАРЯ за всичко което правиш във този форум smile3525 На всички желая прекрасен и отслабващ ден ,на ДИВАЧКИТЕ весело изкарване на срещата newsm51

# 678
  • Испания
ДобрЮтро!  Simple Smile

dodojoro, isache, sollarism, много благодаря, момичета!  Hug Hug Hug

Обаче , трябваше да сложиш онзи другия колаж...

Ами, понеже съм го пускала 2 пъти, пък и хич не ми се гледа, ама хайде, от мен да мине  Wink:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=586556.msg18798041#msg18798041

Приятни срещи на софиянките и русенките!

# 679
   Добро утро прекрасни!

Смайлс,честит Дюки рожден ден!
  И поздрав
от мен.Е,не дотам изискан,но пък от сърце:

Госпожо,другарко,даскалице,
    въвела ни във тайната-Дюкан
    ненагледна и шармантна хубавице,
    дай боже,всекиму твойто
    търпение,резултати и постоянство
    по дългия,успешен път от нас-избран.
    Възхищавам се и на духът ти несломим
    и за всичко,което правиш за нас-
    от сърце благодарим!!! Hug newsm51 Hug

Желая на всички прекрасен пролетен денБъдете здрави и усмихнете денят си!

# 680
Добро утро Simple Smile
Почивните дни при мен паак започнаха с разбита врата, тумба дрогирани младежи и полиция  #Cussing out  Rage newsm61 Rage Ще събираме подписка да махаме момичето от съседната къща, заради което се случват неприятностите, но като си помисля какви разправии са и ми идва да се гръмна.
smileys, честит Дюки ден ден   Hug  newsm51 дано всички постигнем твоите резултати и ти винаги да си с нас в добро и зло, и никоя нережимна   party023 не ни раздели  Joy
EVIQ, няма да се предаваш на изкушенията, дебнем те мисловно  smile3534
По-късно ще кача снимки с новата ми прическаа, Натали Никол, да се пука от яд, че не е най-красива на света  Joy  smile3534
Хубав слънчев ден момичета  Grinning   bouquet

# 681
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               smileys, ЧДРД !   Докато зяпах за пореден път снимките ти и се сетих... до къде докара татуто?
               Хайде да пием по кафе, че да се понапудря малко за срещата и аз  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug   

# 682
smileys , Честит 4-ти Дюки Рожден Ден!!!   bouquet Hug  bouquet
Пожелавам ти още много да посрещнеш и да запазиш винаги слънчевия си вид и характер. Без теб тази тема не би била това, което е, а без твоите безкрайно вкусни рецепти, режима не би бил толкова лесен, като песен  Heart Eyes
Този втория колаж не го бях виждала  Shocked, ти си направила чудеса със себе си  Hug
bub.ka , голяма си ни поетеса.

# 683
  • Варна

Паричке  Hug Hug Hug драго ми е да те видя и ми е болно, че боледуваш толкова. Както знаеш и аз предия месец бях така, сега да чукам на дърво съм здрава. Пожелавам ти и на теб  бързо оздравяване   bouquet

Много благодаря за пожеланието, дано всички вече сме здрави  newsm51

mimensita, благодаря, дано е за последно вече   bouquet

smileys, честита годишнина и килцата никога повече не тръгват нагоре  newsm10

Приятни срещи момичета   bouquet

# 684
Смайлис честито ти годишнина   bouquet ! Хубаво е че си винаги до нас ! Голямо Благодаря !  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 685
  • София

В последно време рядко ми идва ищах да пиша, но сега не мога да пропусна. Искам да поздравя две дами, заслужили гордото звание - "успешни дюканки"   bouquet
Смайлис ,   baloni ЧДРД и знай, че е самата истина това което всички казват - темата не би била същата без твоите постове, а след като се появиха и рецептите - мммммм станахме много по-лесно и вкусно да се спазва режима cook без да омаловажавам, разбира се, рецептите на останалите момичета
 Стремя се към твоето вътрешно равновесие и удовлетвореност от постигнатото. Ти имаш пълното основание да бъдеш такава - гледам снимките, уникални са  smile3525

Исачеbaloniмалко на патеричка, но с най-топли чувства към теб  за успеха, който постигна! За това, че успяваш да го запазиш и ведрината която стури от твоите постове!

Натали Никол   202uu newsm10

# 686
  • Русе
Добро утро, но за мен никак не е добро.Вчера си секнах кръста и след тази нощ съм по зле.Не съм спала.Чувствам се меко казано като инвалид.Пиша в темата, защото няма да имам нет и искам да кажа на мацките от Русе, че ако се почувствам по добре, ще дойда на срещата, ако мога да стоя седнала, защото на този етап не мога.Днес ще търся някой доброволец да ми сготви нещо режимно, че нямам нищо Simple Smile smile3518 smile3518

# 687
Добрюютро  bouquet

РУСЕНСКА СРЕЩА,  ДНЕС, МОЛ Русе, входа от към бул. Липник (съответно и кафето на първия етаж), 17:00 часа.

smileys ЧДРД на патерички, от всичко най по много  Peace

maikinatati и таз добра - бързо да се оправяш и да идваш и на срещата - може пък ида има нещо Peace Аз поне се надявм силно, но Исачето ще каже дали ще благоволи Peace

# 688
  • София
...но Исачето ще каже дали ще благоволи Peace

Трябва да благоволи, то си се пада-Благовец е!  Laughing
Страхотна среща на русенки!!!

Нашата вчера определено беше такава  Flutter

ЧДРД и от мен, Смайлис! Поздрави за успеха, който си постигнала-за мен това не е отслабването само по себе си, а промяната като цяло в отношението към и възприятието на храната.
Това именно значи успешен резултат, успешен режим, успешна дюканка... Всичко друго си е диетка, от ден до пладне  Peace
В същия ред на мисли, специални поздравления и за Натали Никол, Исачето, ГалаЕлуард, а също и за всички момичета, успели да променят главите си, не само фигурите!

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 09:20 от desitka*

# 689
smileys, аз малко със закъснение ,но пък от сърце ти пожелавам да си жива и здрава ,все така щастлива и усмихната  newsm51!!!
На всички Дюканки пожелавам  днешния празник  Благовец  да им донесе само благи вести и честито на именниците  smile3525!

Общи условия

Активация на акаунт