Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 394
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
tqna  благодаря

# 286
  • София
Честит празник, момичета!

Бъдете здрави, красиви, щастливи и доволни от живота!!!
Страхотен празник и много подаръци!

Днес получавам страхотни подаръци, тематичния обаче е резултатът от изследванията, които си направих. Освен пълна кръвна картина, кръвна захар, урина, седимент и чернодробни ензими, си пуснах и пикочна киселина (заради коментарите тук, че е най-често срещан проблем). Всичко е в нормата, а аз съм супер доволна и спокойна  Simple Smile

# 287
Честит празник мадами  smile3525
Натали Никол бравоо  smile3501 успешна 3та   Hands Thumbsup Много ме развеселяват постове като твоя, дано по-често има такива весели писания тук Simple Smile
almeg, Only, freshhh, dodojoro, която от вас има възможност за среща м/у 12-14 март да пише на лична да се уговорим нещо  Hug
neli_d, аз няма да се съглася с tqna  Crossing Arms До скоро и аз си мислех, че във втора може кисело зеле, ноо поради моя заблуда ми се наложи да прочета отново за 3та, та там пише всички, които обичат кисело зеле сега е вашия момент да се насладите или нещо подобно, не ми се търси точния цитат. Аз лично не съм хапвала кисело зеле, а обичам. Но както си прецениш ти, всеки сам си решава Simple Smile
desitka* най-добрия подарък за празника си получила с тези резултати от изследванията ти Simple Smile Много е важно да си спокойна от там и щастлива Simple Smile

# 288
Здрасти и честит празник, Дами!  bouquet
Аз, както е видно от подписа, съм натръшкала три парчета, ама упорито си купувах 38-ми номер обувки. И само псувах производителите, че правят дефектни обувки - неудобни, стискат, мазоли правят....един ден премерих 39-ти номер, ей, направо не повярвах - имало и удобни обувки...Натали, браво и успех на теб и на всички отслабващи и отслабнали!

# 289
GalaEluard благодаря за мнението  Simple Smile
Всички сте много мили и отзивчиви ,за което ви благодаря много  Hug

# 290
Честит празник мили дами ! Пожелавам ви все така да сте позитивни ,много минуси , фини и красиви !  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Натали Никол много добре написано и разбира се честито за страхотното постижение ! Успех в Трета !
 Hug Hug Hug за всички !

# 291
  • София :(
                  Добра ви вечер  Hug
               Наминавам само да напомня
     Софийска среща в събота - 10.03 от 13 часа на обичайното място - Дивака на Гладстон. Очаквам хубава компания  Hug
               И да оставя нещо за гушкане, въпреки че точно днес едва ли ще гушкате козинки...

Лека, мека, палава, розова, празнична и... режимна нощ  :hug
:

# 292
Гала  Hug, аз пък ще се съглася с теб  Laughing Нели питаше може ли.Ами за моженето може, но я предупредих за последствията  Wink И аз не съм го яла във втора заради солта.Иначе обичам кисело зеле.Между другото вече нищо солено не мога да ям както и мноого сладко.По принцип ям без много сол и обожавам зеленчуците например без нищо, но аз съм си така от малка.Спомням си, че и на сина си като беше малък давах да гризка морковче, краставички и зеле без сол.Един ден като видях баща му да му соли моркова много се ядосах и му забраних да соли допълнително на детето.Явно яденето на солено е навик.Синът ми и сега не соли зеленчуците почти.Забравих да ви кажа, че в България като сме цял ден навън не мога да си купя от тия готовите айряни в кофички, защото са със сол  Sick Никога в моята къща никой не е правил айрян със сол и първия път като опитах от тези на Данон бях възмутена.В заведенията винаги предупреждавам да не го солят.
Та Нелка не съм искала да те подведа.Реши си сама или пробвай и ще видиш как ти се отразява.Няма да е толкова голяма грешка според мен.Само не забравяй водата  Hug

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 23:34 от tqna

# 293
tqna не се притеснявай  Simple Smile просто днес ми хрумна дали мога да си сготвя зеленце  Laughing И аз по принцип не ям сол,понякога дори майка ми като не сложи в яденето(забрави) аз дори не разбирам  Grinning Иначе водичка си пия ,ям триците т.е. гледам да я спазвам както трябва. Все пак си е за мен  Simple Smile

# 294
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Добутахме и до този петък. Да пием по кафе и... да захващаме задачките  Simple Smile

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 295
  • Варна
mimensita, мерси за кафето  Hug Много готини чашки на снимките , ще си го пия с кеф  Wink

almeg, честита месечинка с малко закъснение  newsm51 Герой си ни с тези 14 кг.  Hug Поздравления и все така да  продължаваш  newsm10

Уф и аз се радвам , че най- сетне е петък. Много натоварена седмица ми беше, хайде да свършва и днес. И дано спрат снеговете вече  Twisted Evil

Слънчев и отслабващ ден на всички   bouquet

# 296
  • Пловдив
Още като започнах Дюкан гледахме, четохме и накрая изводът беше, че туршии могат да се ядат, проблемът е само солта. В това число беше  и киселото зеле. Има много рецепти, които сме използвали за Коледа и Нова година - сарми с трици и кайма и за първи път се сблъсквам с това, че киселото зеле (оттам и всички туршии логично) са забранени. Ще прочета още веднъж книгата довечера или утре, за да видя какво точно пише.

# 297
Добро утро  Heart Eyes
Да глътна първо кафенце  Mr. Green и да се изкажа и аз за киселото зеле. Аз си позволих веднъж, преди месец някъде. Самото зеле не беше солено, аз допълнително го измих, отделих листата и ги сварих да поомекнат. После си направих сърмички само с пуешка кайма, подправки и зелев лист. На каймата не сложих никаква сол, за да се неутрализира зелевата сол. Накрая дори беше леко безсолно  Wink Но аз така обичам. Не съм имала плюс, а ги ядох 2 дни въпросните сърмички.

# 298
Да като се замислим САМО СОЛТА е непозволената в кис.зеле, аз обаче не съм си готвила - във 2ра фаза.Като дойде 3та обаче НЯМА да има кис.зеле  Laughing
За размерите на обувките при първото спазване на режима бях с 2 номера надолу след приключването му Laughing Laughing Laughing Не съм мислила че може да се отрази чаааааак пък толкова.
Но нямам промяна в дължината на ходилата след раждането newsm78  дали това е причината при вас или просто сте продължавали да растете. Joy ................. на ходила Peace
Момичета и аз на 16ти март ще направя два месеца, имам - 17 кг. newsm10 smile3521 newsm44 smile3501
Дано да не задържам дълго че малко ме разколебава това. Embarassed

# 299
Привет Simple Smile
Тъкмо издирих цитата от книгата - "За тези, които си мечтаят за едно хубаво кисело зеле, за паеля, кускус или каквото и да е друго ястие, моментът най-после е дошъл." Това се отнася за 3та, точно след обяснението за гала вечерите. Аз си мисля, че по-скоро е нещо свързано с ферментацията, не толкова заради солта. Не съм правила кисело зеле, но до колкото знам се оставя да ферментира до някаква степен, след което ферментацията се прекъсва с нещо  newsm78 , а при туршиите май няма този момент с ферментацията. Може и да не се отразява, не знам както казах аз не съм яла кисело зеле във втора.
karmen80, страхотен резултат newsm10 никакво разколебаване дори и да задържаш  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт