Професионални серии за коса - 30

• 47 518
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аууу, прекрасни коси видях последните две страници! Темата става много приятна с наши снимки. Wink Страхотни коси!

Аз го ползвам балсама без отмиване- прави косата мека и хидратирана, усеща се и протеина, но не както при реконструктора със зелен чай.
Искаш да кажеш че ,реконструктора е по-силен ,така ли?

# 151
Момичета, малко ще съм полу-оф топик, но тъй като Иноа също е "професионална серия" за коса , да попитам според вас в/у моята основа (на снимката) дали ще стане от едно или повече боядисване с иноа кафяв оттенък ?  newsm78

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 15:57 от Chicci

# 152
Благодаря ви много, момичета, комплиментите точно от вас много ме ласкаят Blush Hug
Chicci, косата ти е страхотна Heart Eyes

# 153
Аууу, прекрасни коси видях последните две страници! Темата става много приятна с наши снимки. Wink Страхотни коси!

Аз го ползвам балсама без отмиване- прави косата мека и хидратирана, усеща се и протеина, но не както при реконструктора със зелен чай.

Реконструктора със зелен чай е по-силен.   Peace

Chicci, прекрасна!   Heart Eyes   

# 154

Благодаря   bouquet И само да отбележа за протокола ,че основата ми е 2ка, на снимката обаче е възможно да се обърка с 1ца според мен. А искам оттенък на 4ка. Като конкретен цвят съм хвърлила око на иноа 5.35

# 155
От реконструктора се усеща повече втвърдяване и протеин, а от балсама се получава омекотяване и хидратация.

Chicci
, страхотна коса, но ми се струва, че за да постигнеш ниво 4 първо трябва обезцветяване. Аз боря черното вече 2 години. С две-три боядисвания само с боя ще се получват 4-ка корени и 1/2 дължини.

# 156
Здравейте и адмирации за темата! Аз съм от тези, които не пишат, но редовно четат и благодарение на вас напоследък направих доста сполучливи покупки, а косата ми е по-прекрасна от всякога   bouquet

Включвам се с едно питане. Ориентирала съм се към продукт за обем в корените, нещо от този тип: http://zlatnaribka.com/spreji-za-super-obem-loreal-volium-ekspan … -ml-243-1502.html. Имате ли представа дали е удачен избор при чувствителен, склонен към изсушаване и сърбеж скалп? Пяна и т.н. отдавна не използвам по тази причина и съм в чуденка за някакво такова спрейче, по-неагресивно ми се струва  newsm78

# 157
Здравейте и адмирации за темата! Аз съм от тези, които не пишат, но редовно четат и благодарение на вас напоследък направих доста сполучливи покупки, а косата ми е по-прекрасна от всякога   bouquet

Включвам се с едно питане. Ориентирала съм се към продукт за обем в корените, нещо от този тип: http://zlatnaribka.com/spreji-za-super-obem-loreal-volium-ekspan … -ml-243-1502.html. Имате ли представа дали е удачен избор при чувствителен, склонен към изсушаване и сърбеж скалп? Пяна и т.н. отдавна не използвам по тази причина и съм в чуденка за някакво такова спрейче, по-неагресивно ми се струва  newsm78

Честно казано аз не бих рискувала. Продуктите за обем в корена, според мен, съдържат определена доза фиксатор, и при един по-чувствителен скалп, мисля биха раздразнили. Аз съм с чувствителен скалп на периоди и такива продукти не ми понасят (както и например ако си пръсна случайно лак на скалпа) . Бих те посъветвала по-скоро да използваш шампоан/маска/балсам за обем. Не съм ползвала маската от тази серия, от която е спрейчето, което си показала, но много харесвам Волюмактив серията на Керастаз. Има и ампули за обем с отмиване също.

# 158
Благодаря ти, ChicciHug

Керастаз за съжаление към момента не са ми по джоба, но ще пробвам от лореалската серия шампоана.

# 159
Благодаря ти, ChicciHug

Керастаз за съжаление към момента не са ми по джоба, но ще пробвам от лореалската серия шампоана.

Аз лично много харесвам на Фито пампоана за обем. Матрикс също имат такава серия. Както и май почти всяка фирма има линия за обем. Мисля че от Лореалската ще останеш доволна.

# 160
  • в 1001-та нощ
...

не бих рискувала при проблемен скалп освен, ако не е от противо-косопадна серия с цел уплътняване вдигане обем  Peace няма гаранция дали ще ти понесе добре но поне е специфична грижа  Peace

друг вариант е да те пръснат в салон и да прецениш поносимостта  Peace

и също е хубаво да се обърне внимание на скалпа  Peace

# 161
  • София
Chicci Heart Eyes
Има ли някаква тайна за постигане на тази дължина? Blush

# 162
  • Бургас
Минавам да дам отзиви.Та първа среща с ботокса:ш-н Афоджии за изтощена коса-ботокс-реконструктор Афоджии-коприна -резултат:малко твърдичка,еластичност,плътност,но няма никакъв обем Tired
Бих искала да помоля да ми препоръчате ш-н ,с който да редувам този на Афоджии за изтощена.А маската на Лакме дийп кеър силничка ли се води,трябва ли да я редувам с по-лека.
продукти от ценовия клас на керастаз не са ми много по джоба на този етап за мое голямо съжаление

# 163
Момичета, някой използвал ли е този шампоан и какви отзиви имате за него?

http://zlatnaribka.com/dylboko-pochistvasht-shampoan-za-mazna-ko … 0-ml-59-1467.html

# 164
Момичета,страхотни коси! Heart Eyes
Интересно е да се види и резултатът от грижите и хубавите продукти,които се ползват! Hug

Общи условия

Активация на акаунт