Професионални серии за коса - 30

• 47 648
  • 737
  •   1
Отговори
# 195

Момичета,не знам дали е тъп въпроса ми,простете ако е... Blush
Но ако ползвам 2 мин. реконструктор  на Афоджий и след това сложа (преди пресата и преди сушенето) цимента на Керастаз,дали ще стане много?  Rolling Eyes Имам предвид да натежи,да се сплеска или нещо подобно? newsm78 Embarassed
Не мисля,нито един от двата продукта не сплесква и двата съм ги ползвала,но не в комбинация.Керастаза ми се свърши преди да си взема двуминутния,иначе бих комбинирала определено,за преса си трябва допълнителна термозащита винаги.

Цимента ми е ОК,но когато прекаля с количеството ми сплесква малко косата.Иначе като сложа количество колкото лешник горе-долу и става супер. Peace
Та...затова се чудех. Simple Smile

циментовата маска ли имаш предвид или термоцимента - финиш?

ако е първото - по-добре смеси малко от двата продукта и нанеси така

ако е второто - трябва да пробваш - за да видиш как ще ти понесе на косата

и в двата случая трябва да стане добре  Peace

За термоцимента финиш имам предвид. Peace
Ами,ще пробвам,пък дано стане,ако не-ще ги ползвам отделно.
Мисля 2 мин. реконструктор да го ползвам 2 пъти в месеца,така че ще мога да пропускам цимента,ако се наложи. Peace

Тези дни ще си пусна поръчка от Рибката и като се сдобия с реконструктора,и пробвам ще пиша как е било.    Hug

# 196
  • в 1001-та нощ
според мен няма да си пречат двата продукта, и тъкността е вколичвството на термоцимента, както и да не го слагаш на по-влажна коса

т.е. когато сложиш един финиш - дали тиги или това на по-влажна коса - вероятността от клечки, спалстяване, утежняване е по-голяма

разбира се - косата не бива и да е почти суха, но този баланс се усеща с опита  Peace

(сигурно има и някой, при когото не е така, аз споделям своя опит)

# 197
Не съм ползвала професионални продукти до момента.Едва сега започвам,защото косата ми крещи!
От много години се изрусявам и четейки старите теми по диагонал,се чудя как е оцеляла тънката ми и без това коса Simple Smile

# 198
според мен няма да си пречат двата продукта, и тъкността е вколичвството на термоцимента, както и да не го слагаш на по-влажна коса

т.е. когато сложиш един финиш - дали тиги или това на по-влажна коса - вероятността от клечки, спалстяване, утежняване е по-голяма

разбира се - косата не бива и да е почти суха, но този баланс се усеща с опита  Peace

(сигурно има и някой, при когото не е така, аз споделям своя опит)

Благодаря ти! Hug Тази информация ми беше много полезна,защото аз май в повечето случаи цимента го слагам на по-влажна коса.
Мислех,че ми спластява,заради количеството,а то може да е било и заради това,че ми е по-мокра косата. Rolling Eyes
Ще пробвам разни варианти и ще си усетя. Peace   bouquet

# 199
Който спи много, пропусна на Надето косата.   Crazy    Hug

Сладурка, много готина прическа. Не знам дали аз недовиждам, но не ми направи впечатление на много изтормозена коса. Явно добре се грижиш за нея.   Peace   До колкото видях, имаш и много новоизраснала  коса, което е супер.    Hug

# 200
  • в 1001-та нощ
оооо, и аз фиксирах малките щръкльовци, винаги много им се радвам, като любопитни бебета са  bowuu

Sassie  Peace

# 201
Feeling, и аз изпуснах снимките.  Blush

sladurka, косата ти изглежда много добре, аз също не я намирам за изтощена или зле изглеждаща. Обаче аватара ти наистина много прилича на теб. Simple Smile

# 202
  • sofia
искам  да изразя огромни благодарности на Алена и Феелинг , които отделиха доста от времето си  да се занимават с мен и моита коса, поръчах си доста неща , като дойдат ще дам отзиви , Благодаря  bouquet

# 203
Благодаря ви за комплиментите момичета! В действителност косата ми е по-светла от снимката,не знам защо е излязла така,обаче е доста изтощена,поне сравнение отпреди 10-ина дни,когато беше в перфектно състояние. Изглежда що-годе прилично,но ако знате колко ботокс,реконструктор и коприна "изпи" за няколко дни Crazy На щръкльовците и аз се радвам,все пак пия добавки и мажа ампули,дано расте още нова коса Flutter

# 204
И аз изпуснах косата на Надето Sad
сладурка, много добре изглежда косата ти и прическата е много готина Wink

# 205
  • в 1001-та нощ
след като Feeling и Анч писаха - погледнах, но аз виждам снимките без проблем  Rolling Eyes сега точно не съм проверявала, но мисля, че тя не ги е свалила  Rolling Eyes

# 206
Влезнах и с друг браузър, но пак не ги виждам. Странно.

# 207
  • Пловдив
И аз го виждам все още това "чудо" на природата. Как я поддържаш, как я миеш, по колко време сушиш  #Crazy Погледнах и пак почнах да се чудя.

Зачетох се в поста на МисНели от 1-ва стр. за протеиновите терапии. Там прочетох да не се прилагат повече от веднъж седмично. Това само за ампули ли важи или като цяло за всички продукти съдържащи протеин  newsm78?

# 208
Ето ви пак,но ще ги изтрия после ,че темата се чете и от "гости" и получавам "ЛС"  Mr. Green

http://media.snimka.bg/s1/0116/026477030.jpg?r=0

http://media.snimka.bg/s1/0116/026477031.jpg?r=0

# 209
Nadeto kолко време я пускаш тази коса?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт