Професионални серии за коса - 30

• 47 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Nadeto..., какво е това чудо  #Crazy Много коса и колко е дълга. Еххх, завид. Сигурно ти отнема по половин ден да я направиш с ретропресата?
Моята коса е на половината на твоята и като знам как бързо ми свършват продуктите за коса, представям си  пък на теб. Снощи моят приятел ми вика, айде 1/4 от маската отиде (за 1-ви път ползвах от нея). Нека да види, защото само ми мрънка, че си купувам и шкафа ми бил пълен. Той както е пълен така и бързо се изпразва. Като чу, че искам 3 маски на Керастаз от големите и лошо му стана, как не припадна не знам.

# 181
Nadeto..., какво е това чудо  #Crazy Много коса и колко е дълга. Еххх, завид. Сигурно ти отнема по половин ден да я направиш с ретропресата?

2 часа  Crazy

Благодаря ви момичета  Hug

# 182
  • София
Уау, поздравления за прекрасните коса! Hug
Наде, как я отгледа тази грива?! Hug
Хайде и аз да докладвам за хидратиращия шампоан на Афоджий. Страхотен продукт, косата ми след измиване с него наистина беше силно хидратирана, без да е лигава, оставаща усещането, че няма нужда от друг продукт.  Wink След него поставих на подсушена коса ботокс и 2 минутния реконстурктор. Стоях около 15 минути, без шапка и затопляне. След това изплакнах и нанесох реконструктора със зелен чай и коприната на Чи. Оставих да изсъхне без сешоар. Резултата е обемна, жива и с много блясък коса. Резултата ми харесва повече, от колкото след серията на Керастаз - Архитект. Това, дали означава, че косата ми има нужда от повече хидратация?!! Wink

# 183
  • София
Момичетааа,страхотни коси имате! Heart Eyes

Леле няколко дни ме нямаше и вече сте надминали себе си, леле кога ще ви изчитам.
Само да се похваля, че си имам нов продукт за изглаждане на непокорните ми краища ето го: http://zlatnaribka.com/krem-za-silno-iztoshteni-kraishta-loreal- … -ml-237-2859.html :
Супер,аз съм ползвала,този и останах доволна,крема може би е нещо подобно.
http://zlatnaribka.com/serum-za-silno-iztoshtena-kraishta-loreal … -ml-237-2847.html
Ама много сте писали,наистина Simple Smile

# 184
Показвам и моята изтормозена косица,тъкмо приемам предложения за оправяне,че в последните дни направо Confused я разсипах с обезцветяване.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 15:48 от sladurka

# 185
  • в 1001-та нощ
леле , Наде  Shocked Shocked Shocked събра ми погледа в 1 точка  Heart Eyes браво, браво (права ще е още по-дълга)  Wink вдъхновяващо  Heart Eyes

Момичетааа,страхотни коси имате! Heart Eyes

Леле няколко дни ме нямаше и вече сте надминали себе си, леле кога ще ви изчитам.
Само да се похваля, че си имам нов продукт за изглаждане на непокорните ми краища ето го: http://zlatnaribka.com/krem-za-silno-iztoshteni-kraishta-loreal- … -ml-237-2859.html :
Супер,аз съм ползвала,този и останах доволна,крема може би е нещо подобно.
http://zlatnaribka.com/serum-za-silno-iztoshtena-kraishta-loreal … -ml-237-2847.html
Ама много сте писали,наистина Simple Smile

серума, като кристали ли е?

кремът не дава усещане кристали, коприна и подобни

# 186
  • София
a.l.e.n.a ,като кристали е.И на Керастаз съм ползвала едно,ама вече не го виждам.А Ейвънското също върши добра работа,сполучлив продукт е.

# 187
  • Пловдив
Сладурке, страхотен цвят! Много ми хареса.  Hug

Моята няма да я показвам, че не заслужава точно сега. Вече е и за боядисване, но този пък само корени, така и така дължината ми е доста тъмна и няма нужда. Малко да и спестя тормоза. По нататък ще кача и аз снимка. Нека да я боядисам и ще снимам.

Въпрос: вита цимента може ли да се смесва към протеинов продукт (2 мин. р-р или про-концентрата на Алфапарф)? Ботокса го смесвам, няма проблем. Но дали е удачно и вита цимента да се смесва  newsm78? Как мислите?

# 188
  • Варна
Наде толкооова искам да имам твоята дължина на косата  Blush
sladurkа обожавам твоята прическа  Crazy но за мое съжаление моята коса е къдрава и само ще се мечтая Crossing Arms
Сега пак с моите въпроси  Whistling - този 2 минутния реконстурктор на Афоджий се използва вместо маска ли ?

# 189
Дължината я постигнах с подстригване с гореща ножица на 4-6 мес.

# 190
  • в 1001-та нощ
...

Въпрос: вита цимента може ли да се смесва към протеинов продукт (2 мин. р-р или про-концентрата на Алфапарф)? Ботокса го смесвам, няма проблем. Но дали е удачно и вита цимента да се смесва  newsm78? Как мислите?

да, може  Peace аз първо бих нанесла ампулата и до 5 минутки бих запечатала с другото отгоре - р-ра, про концентрата или каквото прецениш  Peace

дължините изобщо не ги закачай, ако няма обективна причина да ги тормозиш  Peace

# 191
Ех,Наде,това е то коса мечта! Crazy Heart Eyes
Поздравления! Wink

Момичета,не знам дали е тъп въпроса ми,простете ако е... Blush
Но ако ползвам 2 мин. реконструктор  на Афоджий и след това сложа (преди пресата и преди сушенето) цимента на Керастаз,дали ще стане много?  Rolling Eyes Имам предвид да натежи,да се сплеска или нещо подобно? newsm78 Embarassed

# 192
  • София

Но ако ползвам 2 мин. реконструктор  на Афоджий и след това сложа (преди пресата и преди сушенето) цимента на Керастаз,дали ще стане много?  Rolling Eyes Имам предвид да натежи,да се сплеска или нещо подобно? newsm78 Embarassed
Не мисля,нито един от двата продукта не сплесква и двата съм ги ползвала,но не в комбинация.Керастаза ми се свърши преди да си взема двуминутния,иначе бих комбинирала определено,за преса си трябва допълнителна термозащита винаги.

a.l.e.n.a ,тези малки кранченца на детенцето ти ли са?Много много много мила и сладка снимка Heart Eyes
Извинявам се за спама.

# 193
  • в 1001-та нощ
Ех,Наде,това е то коса мечта! Crazy Heart Eyes
Поздравления! Wink

Но ако ползвам 2 мин. реконструктор  на Афоджий и след това сложа (преди пресата и преди сушенето) цимента на Керастаз,дали ще стане много?  Rolling Eyes Имам предвид да натежи,да се сплеска или нещо подобно? newsm78 Embarassed

циментовата маска ли имаш предвид или термоцимента - финиш?

ако е първото - по-добре смеси малко от двата продукта и нанеси така

ако е второто - трябва да пробваш - за да видиш как ще ти понесе на косата

и в двата случая трябва да стане добре  Peace

Bubble* - от ФБ  Blush и аз много се трогнах - ето в по-голям размер  Heart Eyes  http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/379049_3084582791 … 6_192625696_n.jpg

# 194
  • София
Аз си мислих за термоцимента.Маската не съм я ползвала,но ми е в дългия списък от желания  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт