Професионални серии за коса - 30

• 47 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, анкетата е готова.   Party   
С благодарности на MissNellie за добрата идея!      bouquet

След като гласувате, ще ми е интересно да се обосновете.   Hug
Срам-несрам, първа ще си призная, че гласувах с "два пъти в месеца". Все бързам нанякъде, къпя се по нощите и познайте колко ми е до терапия.  Confused   

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 23:45 от Feeling

# 46
Може би наистина беше добре да се разделят - един път за ампула, втори за терапия и т.н., аз отбелязах, но после като се замислих, ако броя и ампули и терапия и по-интензивен продукт става вече доста по-голяма бройката  newsm78

# 47
  • в 1001-та нощ
Благодаря за анкетата на Feeling и MissNellie   bouquet

Aз моят отговор го обявих предварително, но първият ми сблъсък с терапиите беше една много силна протеинова терпаия на Ева Проф, просле 2 ампули вита цимент - направо не знаех какво правя и после 1 месец .... не можех да си оправя косата  Blush

После имах дълга пауза и сега ползвам горе долу през миене, може и по-рядко, може и в последователни, но допълващи се  Peace

# 48
Feeling- че, благодаря за темата! Hug

Аз да споделя за Олео Релакса. Не знам аз ли много очаквах или просто косата ми е някаква странна. Когато преди време ползвах маската бях повече от очарована, а сега шампоана, честно казано не ми се стори кой знае какво. Thinking Смисъл, много приятна миризма, пяна и всичко както си му е реда, НО очаквах значително по-мека коса. От много хора четох, че бил тежък шампоан, че намалявал обема. При мен стана точно обратното, или поне за 3 поредни измивания. Косата е мека, но не колкото след шампоана на Шу Уемура и имам доста обем, които се задържа до третия ден, когато пак я мия.
В никакъв случай не съм недоволна, но очаквах повече. Peace
Също искам да похваля и реконструктора на Чи, много приятен, с уникална миризма и косата става копринено мека, каквато я обичам. (Специални благодарности на най-милата ми русокоска Heart Eyes)

# 49
Ампули, терапия, интензивен продукт уточних само за да не се пита, ами това брои ли се? За мен всички попадат в категорията 'допълнителна интензивна грижа', т.е. нещо различно от обичайния шампоан, балсам/маска и т.н. Мисля, дори използване на обикновената маска с нагряване попада в тази категория, защото е по-интензивна грижа, аз поне това имах предвид, колко често правим нещо по-специално за косата. Пък в следващите теми може да уточним, колко често протеин, колко често хидратация, противокосопадна ампула,такива неща. Както ги изписваме за отрицателно време Laughing

За мен е при нужда. Косъма ми е тънък и усещам лесно всяка промяна в състоянието и добавям продукт  според какво мисля, че й трябва. Може да стане през миене, а може и 1 в месеца.

Feeling благодаря за труда!

# 50
Ампула на Керастаз с бустер на две седмици някъде, иначе ми идва много. Иначе други терапии или в комбинации пак ми е трудно да определя.. обикновено редувам с маска или няколко пъти маска и терапия.

Чакам и да споделите повече за първите си стъпки с проф. серии.. кога, как, защо , с какво  Mr. Green

# 51
Feeling- че, благодаря за темата! Hug

Аз да споделя за Олео Релакса. Не знам аз ли много очаквах или просто косата ми е някаква странна. Когато преди време ползвах маската бях повече от очарована, а сега шампоана, честно казано не ми се стори кой знае какво. Thinking Смисъл, много приятна миризма, пяна и всичко както си му е реда, НО очаквах значително по-мека коса. От много хора четох, че бил тежък шампоан, че намалявал обема. При мен стана точно обратното, или поне за 3 поредни измивания. Косата е мека, но не колкото след шампоана на Шу Уемура и имам доста обем, които се задържа до третия ден, когато пак я мия.
В никакъв случай не съм недоволна, но очаквах повече. Peace
Също искам да похваля и реконструктора на Чи, много приятен, с уникална миризма и косата става копринено мека, каквато я обичам. (Специални благодарности на най-милата ми русокоска Heart Eyes)

Харесвам олео релакса, най-вече миризмата му, но има доста по-добро серии на Керастаз според мен. Определено подкрепям мнението, че Олео релакс не е подходяща за естествено къдрева или чуплива коса. "Разлигавя" къдриците, вместо да им придава текстура.

# 52
  • София
Срам-несрам, първа ще си призная, че гласувах с "два пъти в месеца". Все бързам нанякъде, къпя се по нощите и познайте колко ми е до терапия.  Confused   
Същия отговор, и същата причина Laughing

Харесва ми в темата да има подобни анкети Peace

# 53

Ако има анкета какво ще кажете да е... Коя е първата проф. серия , която сте използвали?
...... После имаше и на Лонда пак професионални, които за тогава ми се струваха невероятни, сега не знам как бих им реагирала. Къде се изгубиха всъщност Лонда? Спомням си даже , че май във фриз. салон на мацките от Антибиотика се работеше с проф. серии на Лонда..

Peace

Londa беше първата проф. серия , която използвах  Laughing ... боя , балсам ....
И сега си купувам нещица на Лонда - последно маската им за боядисана коса ... все още ми харесват продуктите на серията , а и цените са добри.

# 54
Гласувах веднъж седмично.  Wink

Анкетата повече ми харесва от моето предложение, но бързах за излизане.  Blush Blush Blush

Първият ми допир с професионален продукт беше един шампоан на УНА и един лак за коса. Шампоанът никак не ми хареса, за разлика от лака. Следващият ми продукт беше шампоан на Велла. След това преминах към кремчетата Фито 7 и 9, концентрат Карите на РФ и т.н.  Laughing

# 55
Момичета, може и да е споменавано вече, но аз сега попадам на него:

milk_shake (и други марки естествено) с безплатна доставка в момента:

http://www.beautybay.com/haircare/milk_shake/

Аз обаче още не съм пазарувала от този сайт.

Ако някой е пазарувал да сподели опит.  Peace

# 56
  • Пловдив
Feeling, благодаря ти за новата тема!   bouquet

Относно анкетата, аз започнах да си правя разни процедури на косата след всяко измиване (т.е два пъти седмично), до преди половин година веднъж седмично. Сега като се роди малкият, не знам дали ще мога да си глезя косата пак толкова често и да и отделям толкова време като преди. Съмнявам се. Но няма да я изоставям. При мен незнайно защо, дали заради бремеността или поради някакви други причини, но косата ми се омазнява доста по-рядко.

Първите професионални продукти, които започнах да си купувам, бяха от мазазин "Зара", но точна марка не се сещам и от аптеката Фито, РФ. Спомням си преди години, когато пуснаха розовият елсев, бях възхитена. Нямаше заплитане, жива, лъскава коса. Не можех без него. А, от ЗР, ако не се лъжа мисля, че първото нещо, което си купих са балсама и маската от серията Абс. рипер.

Снощи разглеждах каталога Кристиан оф рома и си видях грешката, която съм направила с ампулите, които си купих от серията с бамбука. Просто е трябвало да ги отмия със шампоан, докато аз не го сторих, измих само с вода и се чудя защо косата ми стана една такава, все едно не съм я мила. Твърдо съм решена да дам шанс на серията с бамбука, днес дано успея да  взема про-концентрата и утре да  пробвам. Чета в нета доста оферти точно за тази серия с бамбука и терапевтичната преса.

Chicci, сподели кои са по-добрите серии на Керастаз, според теб? И аз като Raulista, очаквах може би доста повече от шампоана. Първоначално и от маската очаквах доста повече.

# 57
Гласувах 2 пъти месечно, но ако се има предвид по- специална/ Терапевтична грижа то тогава отговора ми е на седмица-10 дни. Като обосновка ще кажа само, че се изрусявам с блондор.                                            Първите проф. продукти ми бяха лореалската серия витамино колор. В интерес на истината някога от масовите серии много ми допадаха елсев продуктите. Имах приятел, който ми носеше от германия ( ако не се лъжа бяха елвитал на немски) тогава ми бяха чудесни, но сега ......

# 58
  • Бургас
За да не е само запис-за първи път ползвах професионална козметика в началото на 2009 год.-пак от рибката,тогава имаха значително по-беден арсенал,та бях си поръчала лореал абсолют рипеър,спомням си,че не бях видяла,кой знае каква ползва и май се отказах и после покрай бременността и здравословни проблеми ..до сега.
 Относно L2  и аз съм му хвърлила око,а от козметиката на Алфапарф бях много доволна от кристалите от диамантената серия Peace

# 59
Dusty_wind Според мен имаше един период от време, когато продуктите на Елзев си бяха съвсем прилични, докато не започнаха да внасят такива, произвеждани за Полша/Чехия и т.н..

dachita откъде си купуваш продуктите на Лонда?

*dreamer*  На мен на Керастаз любимата ми серия е Хрома рич, заради огледалния блясък който прави на боядисаната коса. Не съм виждала много да се споменава, но лично аз си харесвам много и Age Recharge серията, макар че се води за по-зряла коса. За платинирани, химически третирани коси (когато и аз преди 6-7 години бях в отбора на блондинките) фаворита ми е вита цимента. Маскинтенс ще си призная, макар че хидратацията е основното, от което имам нужда, рядко ползвам. Но любим продукт ми е Олео кърл интенс също цялата серия. Особено като съм се правила с дифузер, спрейчето им като завършек ми правеше къдриците страхотни, меки и хидратирани , без да ги разлигавя, а ароматът е чудесен. За маск субстантиф (тъмно лилавата, за запълване на материята) съм със смесени чувства. Пак се води за зряла коса, но аз исках да пробвам и си я купих. Резултатът при мен е, че наистина уплътнява, но ми сваля много от обема. Затова не ми е в любими.

Общи условия

Активация на акаунт