Професионални серии за коса - 30

• 47 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
aiki_ira , Анч много ви благодаря момичета Hug Hug Hug Честно казано от състава разбрах масло от шеа и сладък бадем,друго малко не го разбрах,но щом ги хвалите явно за цената са си супер. Въртеше ме за нещо по-луксозно като масла Crazy,ама вс епак на тях ще се спра. Иначе си спомням,че някой беше ползвал Орофлуидо,ама не помня кой Blush
Гугълнах останалите видове и звучат доста екзотично честно казано. Wink
Meadowfoam Oil - It is widely used in cosmetic and hair care products because it is moisturizing, extremely stable, and capable of adhering and staying on the skin. In hair care products, it will add shine and moisture to the hair, and will remedy dry or damaged hair.
Safflower oil also promotes hair growth and healthy skin as it contains vitamin E. People who have dry, brittle hair as well as color treated or permed hair are recommended to get a regular safflower oil massage for healthy looking, shiny hair. This odorless oil is mild and has a very light texture and so it is easily absorbed by the scalp. Massaging safflower oil on the head, will improve blood circulation and make hair healthy and strong. People who are suffering from excess hair fall can find effective hair regrowth with the application of safflower oil on hair.
Phytantriol- It is primarily in hair care products because of its ability to reduce the breakage of hair. According to research, "Additional studies in combination with Panthenol and its derivatives showed an overall improvement in the hair texture. Over the years, it was shown that the addition of Phytantriol to conventional hair care products, improved their performance by increasing the deposition of certain materials on the hair shaft. Other studies showed prevention of split-ends and increased moisturization. Moreover, the addition of Phytantriol to leave-on and rinse-off shampoos and conditioners for use with hot blow-dryers, protected the hair shaft. The protection was further enhanced in combination with UV filters. When used in the formulation of hair-care products, Phytantriol enhances the appearance and feel of hair by increasing body, suppleness or sheen, or by improving the texture of hair that has been damaged physically or by chemical treatment.

Ох, чета и чета за всички видове масла и се навих да си ги купя и аз тия есенциални. Не може така.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 22:15 от Анч

# 601
♥Пандичка♥ на твоята тънка коса мисля,че ще ти допадне Цимента. Десйтвително уплътнява и то чувтвително,а и заглажда,така имаш и блясък Peace Аз преди врме не го харесах,защото косата ми беше много суха и изтощена и си помислих,че не е хубав продукт. сега бих му дала още един шанс,но пък почти не ползвам преса.
Анч убеди ме Heart Eyes

# 602
Гледам за масълцата на Афоджии си говорите. И аз съм ги заплюла, точно защото няколко човека споменаха, че имат много хубав ефект прибавени към маска. Simple Smile
А относно термопротекторите имам друг въпрос (глупав Blush). Доста пъти си чувала че количество колкото лешник стигало?! Как го правите този номер? #Crazy newsm78 На мен косата ми е до средата на гърба и не виждам как толкова малко количество може да ми стигне. Thinking

# 603
sladurka  Hug

A някой има ли впечатления от това? Звучи перфектно за мен - уплътнява, придава уж огромен обем и е термозащита. И забележете - може и да се ползва и на мокра и на суха коса...  Thinking

Топката на Тиги има подобни функции, но това горе ми звучи още по-добре, пък е дори по-евтино.  Mr. Green  newsm78

# 604
Доста пъти си чувала че количество колкото лешник стигало?! Как го правите този номер? #Crazy newsm78 На мен косата ми е до средата на гърба и не виждам как толкова малко количество може да ми стигне. Thinking

На мен ми е идеално това количество, но тук пак опираме до индивидуалните потребности. На теб може да ти е малко - съответно си слагаш колкото два лешника или колкото голям лешник.   Peace    Hug

# 605
Здравейте Flutter Идвам с нужда от съвет
1. стоях 3 часа със зехтин+готова маска за коса, като я затоплих с шапка
2. измих с шампоан Trichup - 2 пъти
3. завърших с балсама на Giovanni за обем
Финиш не съм ползвала, никога всъщност не съм.
Резултат - косата ми е много блестяща и мека, но е някак.. хвърчаща и то само около лицето ooooh!
И още, някой ползвал ли е тази маска с арганово масло? тази

# 606
Аз май точно заради този "голям лешник" Mr. Green клоня повече към Хроматермика. Винаги гледам да сложа щедро термопротектор. Обичам да усещам че всеки кичур е добре защитен и ще взема да напляскам половин туба от цимента на едно слагане. Знам си се. Blush

# 607
  • София

Иначе спрея на Лакме е най-нелепнещия продукт от този род, който съм ползвала, но като цяло се оказа че предпочитам млеката Peace

Кой спрей-термозащитен на Лакме имаш предвид? Не ми казвай, че ТОЗИ  Simple Smile На мен ми е отвратителен, и друг тук беше писал, че му лепне ужасно. Ако при теб действа без лепкавост бих се зачудила на какво се дължи това толкова различно усещане.  Thinking

Не. Имам предвид този  http://zlatnaribka.com/termo-protektor-pri-izpravqne-s-presa-lak … -ml-330-1696.html

# 608
Аааа, ок. А този дали може и за сешоар?  newsm78

# 609
  • София
Аааа, ок. А този дали може и за сешоар?  newsm78
Пише да се ползва върху суха коса  Peace

# 610
Явно не си ме чела.  Mr. Green На мен ми трябва термопротектор, който да може да се нанася на суха коса, съответно да не лепне и да не е само за преса.

# 611
  • София
Аз съм доволна от крема Форс вектор, както на суха, така и на мокра, преди преса или преди сешоар.
Спрея както писах го ползвам по-рядко( доста рядко) защото предпочитам кремовете, но опредлено е най- нелепнещия от всички останали, които съм ползвала.
Като свърша форс вектор съм се навила на Нектар термик Simple Smile

# 612
  • в 1001-та нощ
...Може някой да използва и маска преди или след ампулата. Аз лично, не се сещам за пример, но ще ми е интересно, ако сподели, който го прави.....

не следя дискусията от началото, аз винаги ползвам маска/балсам след ампула  Peace

# 613
  • Пловдив
Термо протектора на Лакме ми е любим  Heart Eyes

Аз също пробвах хидратиращият шампоан на Афоджий, заедно с хидратиращият балсам (него го бях взела като 2-ра стъпка след протеина, но нещо не си паснахме, но със шампоана ми е ок) и резултата е хидратирана, бляскава,  плътна и обемна коса. Повечето хидратиращи продукти ми отнемат от обема, но този път си имам такъв. За финиш ползвах от Еликсира на Керастаз и спрея с кератин на ЧИ. Сложих и една ампула п-в косопад на Виши. Утре като стана от сън ще видя в какво състояние ще е косицата ми.

Като приключа с бамбуковата терапия на Алфапарф, ще премина на цимента на Керастаз. Това накъсване е много упорито, но и аз също съм  Simple Smile.  Според вас, коя маска е по-силна-Архитект или Ciment Anti Usure ? Последната не съм я ползвала. Сега чакам да заредят от Архитекта, че ми свърши, а имам шампоана и серума от серията.

# 614
  • в 1001-та нощ
циментът е по-силен  Peace

архитектът  е по-пълноценен, на твое място бих ползвала архитекта  Peace

sladurka  Hug

A някой има ли впечатления от това? Звучи перфектно за мен - уплътнява, придава уж огромен обем и е термозащита. И забележете - може и да се ползва и на мокра и на суха коса...  Thinking

Топката на Тиги има подобни функции, но това горе ми звучи още по-добре, пък е дори по-евтино.  Mr. Green  newsm78

за мен на струва изобщо, доста леко е - колкото да изсушиш лесно, дори мисля, че е за плътен косъм - разгледай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт