Професионални серии за коса - 30

• 47 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Много се зарадвах на коментара на Алена за маските след ампулите....и аз (т.е. косата ми, че тя нали е отделна личност) изпитвам нужда от маска....терапията си е терапия, но на мен не ми е достатъчна. И може би там се крие издънката ми с ампулата на Лореал - косата ми се чувстваше точно като нуждаеща се от маска.

# 646
Анч, мила включването ми беше съвсем шеговито, защото ампулата ботокс е също ампула Hug Joy, а и ще си призная Blush, че точно аз бях човека, който писах на Feeling на ЛС, за да кажа, че доста преди изобщо да почна да се включвам съм следила отзиви на a.l.e.n.a Heart Eyes и съм си записала, че тя след ампула ползва и маска. Иначе и аз дотогава съм ползвала ампула за коса на кичури и абселют ампулката на Лореал, но не съм слагала след тях нищо. Flutter Hug

Да допълня, че след добрите отзиви за хид.шампоан и балсама на Афоджий днес ги поръчах та ще ги видя и аз, благодаря ви за отзивите, които ми дадохте всички Hug  bouquet

# 647
Пробвала съм и с и без, но май без ми харесва повече. Така усещам истинския ефект от ампулата и мога да прецения точно какво е нейното действие.

Днес извадих от дълбините на шкафа кератиновия мист на чи. Няма такава коса Heart Eyes Heart Eyes Бях забравила колко любим продукт ми е. В тази връзка Чи-то аналог ли е на реконструктура със зелен чай на Афоджии?

# 648
Бях забравила колко любим продукт ми е. В тази връзка Чи-то аналог ли е на реконструктура със зелен чай на Афоджии?

И аз ще се радвам, ако някой може да ги сравни, че се двоумя м/у двата.

Etoile, на мен ми трябва именно продукт, който да се слага на суха коса, понеже вечер мия (изсъхва от самосебе си) и сутрин на работата ме изсушават (или изправят с преса) - на суха коса. Но така или иначе засега май ще пробвам първо млеката. А ти и Анч - какви масла ползвате за хидратация и как по-точно - мажете само дължитните и слагате шапка или нанасяте по цялата коса и ако второто, то не действа ли омазняващо и слягащо?  newsm78

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 13:44 от ♥Пандичка♥

# 649
Dusty_wind, ако питаш за реконструктора на Чи от Дийп Брилянс серията - според мен не Naughty Аз отначало не можех да усетя кой знае каква разлика между тях и двата са ми много любими, но сега си мисля, че Чи-то е доста по-балансиран и затова ми харесва повече (усещам повече масла отколкото в другия), тъй като ползвам и протеинови маски и лекичко но се усеща натрупване в един момент, а и прекалявах с шампоаните Дийп Кеър и този на Афоджий за изтощена коса. От Афоджий ако не ми е добре хидратирана косата по връхчетата почва да стърчи, а нагоре е прекрасна, с Чи-то не ми се е случвало толкова осезаемо да щръкне нещо Blush Дано да ме разбра Rolling Eyes
Изобщо аз в Чи съм влюбена и каквото съм взела не ме е разочеровало. Heart Eyes

Опа, грешка писала съм за 2-мин. а не за този със зелен чай, и сравнението ми е с реконструктора на Чи, сори за объркването  bouquet

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 13:49 от aiki_ira

# 650
А ти и Анч - какви масла ползвате за хидратация и как по-точно - мажете само дължитните и слагате шапка или нанасяте по цялата коса и ако второто, то не действа ли омазняващо и слягащо?  newsm78
Каквито имам в момента. Сега ползвам  зехтин, рициново масло и тиквено масло.
Нанасям по цялата коса, маслата действат и на скалпа. Не ми действа омазняващо и слягащо. Измивам добре със шампоан и оформям, както обикновено, но косата е по- мека, определено.

# 651
aiki_ira  говоря за това http://zlatnaribka.com/spreji-s-keratin-chi-keratin-mist-350-ml-271-1982.html в сравнение с това http://zlatnaribka.com/rekonstruktor-s-keratin-i-zelen-chaji-aph … -ml-424-3400.html. Изглеждат ми един тип продукт.  newsm78

# 652
Аз обикновено чета задълбочено, но този път се издъних яко  Mr. Green Имам само кератиновия мист и не мога да сравня   bouquet

# 653
  • София
А ти и Анч - какви масла ползвате за хидратация и как по-точно - мажете само дължитните и слагате шапка или нанасяте по цялата коса и ако второто, то не действа ли омазняващо и слягащо?  newsm78
Каквито имам в момента. Сега ползвам  зехтин, рициново масло и тиквено масло.
Нанасям по цялата коса, маслата действат и на скалпа. Не ми действа омазняващо и слягащо. Измивам добре със шампоан и оформям, както обикновено, но косата е по- мека, определено.
И аз тези, а също и масло от шеа, арганово, кокосово.
Леко навлажнявам косата, но леко, и ги нанасям по цялата коса.
Нямам проблем с омазняване Peace
Освен че е по мека, забелязвам и повече блясък Peace

# 654
Dusty_wind, тези два продукта мисля, че някой също питаше дали са взаимозаменяеми. Ако ти се занимава с Търсачката може да намериш нещо.

# 655
Анч аз бях питала преди, но въпроса не се изясни Blush Ще бъде чудесно ако го разнищим.

# 656
Анч аз бях питала преди, но въпроса не се изясни Blush Ще бъде чудесно ако го разнищим.
Crazy Joy Joy Hug
Като гледам съставките за мен не са еднакви продукти.  Peace

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 14:14 от Анч

# 657
Здравейте,отдавна ви чета доста обстойно възхитена съм от компетентноста на пишештите тук  bouquet
Искам да помоля Praynig, за малко напътствия имам мазни корени и сухи краища ,искам да постигна обем в корените и гладка лъскава и подредена дължина от скоро пробвам професионална грижа имамhttp://zlatnaribka.com/keratinov-2minuten-rekonstruktor-aphogee-473-ml-424-3404.html,тази маска http://zlatnaribka.com/maska-sreshtu-nakysvane-na-kosata-loreal- … -ml-249-1459.html и шампоана от същата серия http://zlatnaribka.com/shampoan-sreshtu-nakysvane-na-kosata-lore … -ml-249-1464.html
и балсам с арганово масло Argan care sim sensitive взех го от магазин за професионална козметика в Бургас продавачката ми каза че е нова  марка на пазара, но не постигам ефекта който искам допитвам се до вас защото нямам финансова възможност да експериментирам и да сгреша пак благодаря предварително  bouquet

# 658
На Feeling може би ще й е интересно, че има концентрат от биотик серията - bio-recharge. Най-често в салон го комбинират с нютритив серията. В Англия можеш да си го купиш и за вкъщи, в Бг не съм питала.

За тези концентрати ли става въпрос?   http://zlatnaribka.com/hidratirashta-izmivashta-grija-za-suh-ska … -ml-212-3553.html
Голяма почитателка съм на серията, благодаря, че си помислила за мен!      bouquet      bouquet      bouquet

aiki_ira, аз също не смятам ботокса. Той е изключение, защото по принцип се препоръчва да се ползва така.     Hug

SILVIAVIKI, за мазни корени и сухи краища, още веднъж ще си позволя да насоча към Биотик серията. Невероятно балансиращи корен-дължина продукти.   Heart Eyes
2-минитният реконструктор е подходящ да подсили дължините с кератин.
Късаща се ли е косата, та си се насочила към Форс Вектор?
Като по-лек финиш мога да предложа Л2, за повече блясък, и коприна - да приглади леко косъма.

# 659
Crazy Joy Joy Hug
Като гледам съставките за мен не са еднакви продукти.  Peace
И на мен ми се е искало да знам каква е разликата и се сещам, че някъде MissNellie е казвала, че двата продукта НЕ са взаимозаменяеми, рових назад по темите, но не го открих и се надявам да се включи, ако чете  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт