Св. Св. Константин и Елена

• 70 385
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте ,да побутна темата.
Някой да е ходил в станцията на БНБ,Ралица май се кзва,да сподели впечатления.
И в комплекса има ли басейн,който да се посещава от външни посетители.

станцията няма басейн, а и е само за служители на БНБ и другите банки (ако има места).
добра е, но не е луксозен хотел.

Да,знам,една позната иска да ни вземе карта и се чудя,било близо до плажа,преди няколко години бяхме в Рубин,това ми е ориентир,станцията в посока Варна ли се намира,как е плажа,който използват,защото пред Рубин няма плажа,ако знаеш повече подробности сподели
А за басейн имах в предвид в комплекса Св. Св. Константин и Елена.

# 151
  • Пловдив
Здравейте,тази година групата се е спряла на хотел Долфин /Гранд хотел Варна/.Въпросът ми е какъв е плажа,колко е далече?Дали се намират рано места
Мин година като се разхождахме ми се стори,че работата там е зле с плажа

# 152
Плажът наистина не е хубав, наблизо е, места има почти по всяко време /зор е само от 10 до 12 да намериш, и то за голяма група,каквато бяхме ние/. Може да ходите на юг от Рубин, пак е към хотела, там има повече места, защото всички се блъскат да са до плажния ресторант, а надолу също има павилиони с напитки и бургер бар.

# 153
  • Пловдив
Ая ,благодаря.Значи не е толкова трагично  Hug

# 154
На мен като цяло почивката много ми хареса там /1 година в Долфин и 2 в ГХВ/. Има какво да се желае от плажа и от храната, но предпочитам този комплекс пред хотел с хубав плаж и по-хубава храна. Голям комплекс, много ресторанти, голяма територия и много забавления за деца - за 7 дни само веднъж излязохме на разходка.

# 155
  • Пловдив
много забавления за деца

Това ни привлече и нас.За децата наистина са се постарали.Другото горе долу да бива и ще сме доволни

# 156
  • София
Здравейте ,да побутна темата.
Някой да е ходил в станцията на БНБ,Ралица май се кзва,да сподели впечатления.
И в комплекса има ли басейн,който да се посещава от външни посетители.

станцията няма басейн, а и е само за служители на БНБ и другите банки (ако има места).
добра е, но не е луксозен хотел.

Да,знам,една позната иска да ни вземе карта и се чудя,било близо до плажа,преди няколко години бяхме в Рубин,това ми е ориентир,станцията в посока Варна ли се намира,как е плажа,който използват,защото пред Рубин няма плажа,ако знаеш повече подробности сподели
А за басейн имах в предвид в комплекса Св. Св. Константин и Елена.

аха, разбрах те.
значи, станцията е точно над хотел Азалия, съвсем до плажа е. в тая част на курорта, плажът си е истински, пясъчен.

а обществено достъпен басейн има един, който е точно под станцията - платен достъп, беше преди на военните, сега не знам кой го държи. друг достъпен е топлият минерален басейн в центъра на курорта - като тръгнеш от почивен дом Жолио-Кюри право надолу към морето, попадаш точно на него. другите басейни са все към ол-инклузив хотели и не пускат външни.

# 157
  • с/у ОколоМръсТното
а преди да бъде басейн на военните, беше тяхна спортна площадка.
Първия фитнес на открито, още през '80те  Grinning
Имаше и хубави люлки и въртележки  Heart Eyes Ех, детство  Grinning

ГХВ и въобще целия комплекс са ми голямата любов  Heart Eyes по нашето море. Ноооо, като знам какво е гръцкото море (цвят и тишинка), вече с други очи гледам. В този аспект, плжуването е в комплекса си е чист садо-мазо... Миризливо море, изк. плаж, гъч.
Обаче, тази година по стечение на обстоятелствата май-май ще наминем към любимата ми Дружба.

# 158
....станцията е точно над хотел Азалия, съвсем до плажа е. в тая част на курорта, плажът си е истински, пясъчен.
Само да допълня, че ако искат, могат да разнообразят и с ходене до Слънчев ден (5 мин. пеша), където плажа е още по-хубав.

# 159
Хотел Чайка дали е посещавал някой?
Намира се близо до плажа, предлагат и Ол инклузив, малко соц изглежда по снимките.
Дали си струва да го посетим, или по-добре да търся нещо друго  Thinking

# 160
Хотел Чайка дали е посещавал някой?
Намира се близо до плажа, предлагат и Ол инклузив, малко соц изглежда по снимките.
Дали си струва да го посетим, или по-добре да търся нещо друго  Thinking

Басейнът му е на улицата, някой беше ходил миналата година и писа,че е много шумно от анимацията на Сириус. Като че ли не беше добър отзива.

# 161
Благодаря ви,ще е хубаво изглежда,ако му омръзна на сина в морето,ще може да се разнообрази и на басейна/защото в морето му викам да не влиза на вътре и почва едно сърдене.../

# 162
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
jam, къде точно под станцията е басейна на военните? Този, за който се сещам е малко в дясно на станцията, отсрещната страна/те са два - голям и плитък, минерален/, за тях ли става дума?

# 163
  • София
jam, къде точно под станцията е басейна на военните? Този, за който се сещам е малко в дясно на станцията, отсрещната страна/те са два - голям и плитък, минерален/, за тях ли става дума?

Да, точно за тях става дума

# 164
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Да, точно за тях става дума

Миналата година имаше табела, че е само за почиващите на определени станции/не се сещам имената в момента/, но БНБ Ралица не фигурираше в списъка. Затова се учудих, че може да се ползва и от БНБ-то.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт