страховитите лайна по тротоарите

• 42 469
  • 778
  •   1
Отговори
# 255
Ние си пишем, кучетата си акат...
Нищо няма да се промени  Confused

Уж, всички, които пишем тук чистим, а газим в мръсотия - аз досега във форума, потребител, който да си е признал, че не чисти след кучето си не съм срещала.
Навън - в реалността съм видяла един единствен път стопанин да почисти след кучето си!

# 256
  • Kопенхаген
Днес, на едно някой беше забил датското знаме  от онези коктейлните и малчо го забеляза, тръгна към него с протегната ръчичка викайки: 'Наме, 'наме / Знаме, знаме/  Shocked Така, че и в най- европейските държави псетата им къкат навсякъде.

# 257
Цитат
Днес, на едно някой беше забил датското знаме  от онези коктейлните и малчо го забеляза, тръгна към него с протегната ръчичка викайки: 'Наме, 'наме / Знаме, знаме/  Shocked Така, че и в най- европейските държави псетата им къкат навсякъде.

Знаме в лайно? Човека е искал да каже нещо. smile3532

# 258
  • София
не, така отбелязват л....цата за да бъдат забелязани от чистачите  bowuu

# 259
  • София
Цитат
author=alex.colova link=topic=643537.msg21270104#msg21270104 date=1330442437]
 При нас в градинката до блока Слава Богу Praynig всички хора, които имат кучета си ходят с пликчета и след изхождането ги събират в пликчета и ги изхвърлят в кофите. Но на другите места е потресаващо и сега с топенето на снега ще става все по зле и по зле.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex-къде е този блок където се събират кучешките лайна от собствениците им?  Аз през целия си живот не съм видяла такъв собственик. Браво, че все пак има и такива хора. smile3501

Герри,

Ами на "пъпа" на София. Бул. Васил Левски и ул. Искър ( зад спирката на тролея ) има градинка и те там Simple Smile хахахахах

# 260
  • София
Цитат
 При нас в градинката до блока Слава Богу Praynig всички хора, които имат кучета си ходят с пликчета и след изхождането ги събират в пликчета и ги изхвърлят в кофите. Но на другите места е потресаващо и сега с топенето на снега ще става все по зле и по зле.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex-къде е този блок където се събират кучешките лайна от собствениците им?  Аз през целия си живот не съм видяла такъв собственик. Браво, че все пак има и такива хора. smile3501

Герри,

Ами на "пъпа" на София. Бул. Васил Левски и ул. Искър ( зад спирката на тролея ) има градинка и те там Simple Smile хахахахах

Подтвърждавам. Пила съм си кафето в тази градинка, чистичко и поддържано е, имат си и прилично нови съоръжения за деца и възрастни. Обаче отдавна не съм минавала от там, как е по улиците към градинката след големия снеговалеж?

# 261
  • Талант на 2012,2013 г.
След големият снеговалеж не зная как е, но след този, който в момента вали ще стане прекрасно. Изобщо няма да знаем къде и върху какво стъпваме. Но пък отново всичко ще бъде бяло и красиво... Mr. Green

# 262
  • София
Темата е за екстрите по тротоарите.
Да ви кажа, честно на този етап не ме интересува как е по поляната, където кучкарите си разхождат любимците. Ако им харесва разхождайки се да се натъкнат на произведението на собствения си любимец ОК. Нямам куче и не минавам оттам. Ама адски ми е неприятно да видя това на тротоара или точно пред входа.  Sick И почти съм сигурна, че на поляната няма толкова л*айна, колкото по тротоара. И точно там би трябвало да са задължени да си почистват.
Мисля също, че това човек не би го направил на средата на тротоара. Не, че в храстите е по - приятна гледката, но съгласете се, че не се завирате по храстите за да отидете на работа, вървите по тротоарите.
И накрая, че общината не почиства както трябва е факт! Но според мен е смешно да се чака само на нея. Пред наши блок често минават циганките с метлите, наблюдавала съм ги - чистят и тъкмо, когато се почистили, винаги ще се намери някой да изхвърли нещо на вече почистеното.  #2gunfire И какво правим??? Преливаме от пусто в празно.
Не се ли научим, че това навън също е наше и трябва да го поддържаме, така както и домовете си, ама всички, не единици, до никъде няма да я докараме. Ама това последното май е в сферата на фантастиката.

# 263
  • В Космоса
Цитат

Герри,

Точно по Искър, но в участъка преди Левски съм видяла най-много лайна и 2 пъти ме ухапа куче там.  Close

# 264
  • На земята, която е всъщност звезда.
Едно възможно решение - всички дом. любимци да минат курс по добро възпитание:

# 265
добро предложение Вселена ,но ще трябва и собстевика им да мине курс по добро възпитание

# 266
  • На земята, която е всъщност звезда.
добро предложение Вселена ,но ще трябва и собстевика им да мине курс по добро възпитание

Като се замислиш, и не само кучкарите...

# 267
  • Kопенхаген
Едно възможно решение - всички дом. любимци да минат курс по добро възпитание:

Вселена, Песчо е много сладък  Grinning

# 268
  • София

Joy Joy Joy
най-конструктивна ми се вижда идеята като хванат някого, да бъде наказван с обществено-полезен труд  Peace както и "стена на срама" - информиране на всички възможни държавни органи, работодателя, съседите  Whistling представяте ли си как някой гъзар го спират на пътя, например, и полицаят (пред готината мацка до него) разсеяно си промърморва под носа "Мдаа, останали са ви само 6 часа почистване на л*йна в парка"  smile3532

и една питанка - ако е забранено да се изхвърлят изпражнения (кучешки или детски) в битовия боклук, то къде трябва да се изхвърлят памперсите  newsm78 не се заяждам, питам сериозно, аз кофи специално за л*йна или памперси не съм виждала  Rolling Eyes

# 269
Не знам дали е станало въпрос в темата, ама на мен ми направи впечатление напоследък, че като си пусна парното в колата и въздуха, който идва отвън мирише на кушчеки "акита". Разбира се, че веднага проверих дали не съм стъпила в някое лайно и старателно проверих всичко, но установих, че не съм настъпила нищо и в колата ми е чисто. Пускам си парното да тегли въздух отвътре и всичко е ОК. Пф, голяма гадост.

Общи условия

Активация на акаунт