страховитите лайна по тротоарите

• 42 265
  • 778
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Е, става нелепа темата наистина.
А как се радвах, че колелата на количката се свалят и имах отделна четка за чистене на кучешки лайна от тях. На почти всяка разходка се повтаряше процедурата, докато не почнах като идиот да оглеждам за мини, как да не ги забележиш... Добре че детето поне не иска да ходи в тревните площи, че там вече забавата е пълна.

И не, при инцидент не си мисля "Ах, животът е прекрасен, пеят фтички!", а благославям кучкарите на сръбски, естествено. Егати и живота значи! Laughing

# 661
Иронията и на двете ви е напълно неуместна.

По-напред в темата имаше съвсем серозни такива предложения. Да се забрани отглеждането на кучета за десетилетие напред  Crazy

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 16:43 от Елиас

# 662
  • София
Година по-късно все още имам четка за лайна, с която чистя обувките на децата......
Все още не бездомните, а домашните кучета дрискат в двора на училището на сина ми и по всички паркове и детски площадки....
Все още не съм видяла никой, освен една мадама преди месец, да си събере произведенията на животинката.....
Все още никой не е глобен, заплашен и санкциониран...

И аз имам куче....Докато му събирам отпадъците ме наблюдават и ми се подиграват...Честно....

# 663
Джентил,
в училища и детски градини е абсолютно забранено разхождането на домашни любимци и това е записано в общинската наредба. Определено имаш право да подадеш жалба  Peace

# 664
  • София
И ще го направя, наистина...
Пред мен става, даже мисля да записвам с камерата вече....

# 665
  • На земята, която е всъщност звезда.
На мен обаче току що ми се разкри отговора на загадката. Както в случая с регулярния подарък на пътя на Каси, така и в този на моята съседка - тя не е и една, но ще я вземем като единица мярка кучеводач - стопаните вървят по същите тротоари, тревни площи, алеи, и пътеки, където те и сродните им души са оставили маркировката си. Човек би си помислил, че и на тях би им било неприятно, или застрашително... но НЕ.
 Те просто не ги забелязват. Имат си по-важни и извисени неща хората за гледане.
Колко ли сме им смешни с нашите вопли от някакви си лайна.

Да, ама най- смешни сте, когато убедено обяснявате как кучеводачите са самотни неудачници, които или нямат семейства, или, ако имат, поставят децата си на второ място. Е, тогава сте неустоимо смешни.  

# 666
     Не знам какви са в личния си живот, ама в обществения са истинска напаст.

# 667
На мен обаче току що ми се разкри отговора на загадката. Както в случая с регулярния подарък на пътя на Каси, така и в този на моята съседка - тя не е и една, но ще я вземем като единица мярка кучеводач - стопаните вървят по същите тротоари, тревни площи, алеи, и пътеки, където те и сродните им души са оставили маркировката си. Човек би си помислил, че и на тях би им било неприятно, или застрашително... но НЕ.

Да, ама най- смешни сте, когато убедено обяснявате как кучеводачите са самотни неудачници, които или нямат семейства, или, ако имат, поставят децата си на второ място. Е, тогава сте неустоимо смешни. 

Да,и си представям как се смееш- силно озъбена,като някои кученца и кучища.

# 668
 ooooh! Joy Joy JoyДуми неам!

# 669
  • На земята, която е всъщност звезда.

Да,и си представям как се смееш- силно озъбена,като някои кученца и кучища.

Мъдрите хора са казали: "Виждаме нещата не според това какви са те, а според това, какви сме ние."

Представяш си го, защото най- вероятно ти изглеждаш така, когато се смееш. А сигурно и когато не се смееш. С риск да те разочаровам, не всички се смеят по твоя начин, включително и аз. Но това ще ти бъде много трудно да си го представиш.

# 670
 аха.......т.е. отглеждащите кучета са по-извисени духовно, а ние не разбираме този момент Thinkingте са над нещата....... кучешки л....на, дреболии разни Whistling

# 671

И аз.
Темата много изпростя,спирам следенето.Няма смисъл да се молят кучкарите да чистят след кучетата си,явно лайнар лайна не чисти!.Все пак живеем в България...

# 672
  • София
Ама сериозно ли има вече специални четки за чистене на лайна  Shocked Ами няма какво повече да говорим, нека кучкарите видят докъде се е стигнало заради тяхната мърлявщина. При нас редовно събота и неделя се разхождат кучета в училищата, където са заведени именно на тоалетна и да, като направя съвсем учтива забележка на някой кучкар, понеже съм възпитан човек, ето отговора, който получавам - "ти ли ще ми кажеш къде да си разхождам кучето" - без коментар. Всъщност кметът го е казал със заповед, но се предполага, че и той ще получи същия отговор. Е да, намират се и някои свестни, които навеждат глава и излизат бързо бързо, но такива се броят на пръстите на едната ми ръка. И да, повечето кучкари са крайно невъзпитани, прости хора и мърлячи и не виждам смисъл да споря с такива. Всъщност нямам спомени да съм влязла в апартмент на кучкари, който да е чист, навсякъде е мръсно, почерняло и смърди, и поради тази причина не посещавам такива домове. Сега може би богатите кучкари са си наели чистачки, които да чистят на любимците им, само че тук говорим за болшинството случаи. И докато има такива нагли и невъзпитани хора, държавата ни няма да се оправи, кучетата ще са на пиедестал, а децата ни незнам  къде ще са.

# 673
Ама сериозно ли има вече специални четки за чистене на лайна  Shocked Ами няма какво повече да говорим, нека кучкарите видят докъде се е стигнало заради тяхната мърлявщина. При нас редовно събота и неделя се разхождат кучета в училищата, където са заведени именно на тоалетна и да, като направя съвсем учтива забележка на някой кучкар, понеже съм възпитан човек, ето отговора, който получавам - "ти ли ще ми кажеш къде да си разхождам кучето" - без коментар. Всъщност кметът го е казал със заповед, но се предполага, че и той ще получи същия отговор. Е да, намират се и някои свестни, които навеждат глава и излизат бързо бързо, но такива се броят на пръстите на едната ми ръка. И да, повечето кучкари са крайно невъзпитани, прости хора и мърлячи и не виждам смисъл да споря с такива. Всъщност нямам спомени да съм влязла в апартмент на кучкари, който да е чист, навсякъде е мръсно, почерняло и смърди, и поради тази причина не посещавам такива домове. Сега може би богатите кучкари са си наели чистачки, които да чистят на любимците им, само че тук говорим за болшинството случаи. И докато има такива нагли и невъзпитани хора, държавата ни няма да се оправи, кучетата ще са на пиедестал, а децата ни незнам  къде ще са.

Софи, ще ме прощаваш, но би ли ми превела последното изречение и по-точно това за децата, защото нещо не ми стана ясно  newsm78

# 674
Това за къщите на кучкарите много ме зарадва! Поне със сигурност няма да ми дойдат неприятни гости, които да ми оглеждат кочинката  Laughing

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 10:40 от Елиас

Общи условия

Активация на акаунт